Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények és tapasztalatok

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2024. 10. 28. hétfő 10:51
X Törölt felhasználó (4752192)
Intim Piercing Élmények és tapasztalatok
#2   2024. 10. 28. hétfő 12:12
X Törölt felhasználó (4756324)
Volt a melleimben és lent is. Fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol nem "lapos" a bőr(pl mellkas), mert ha az keresztbe van szúrva a bőr alatt, akkor ki fogja dobni. Ezért jó, ha egy az egyben van átszúrva valami mint pl bimbó, száj, szemérem ajak. Nekem olyan helyen volt lent, ami egyrészt nem volt elég mélyen a bőrben, másrészt hajlamos volt arra, hogy kidobja a bőröm, szóval kivettem. Nem is volt izgalmas egyébként. Szerintem túl van értékelve. Viszont a bimbó egész más. Az már az első másodperctől izgató volt inkább, mint fájfalmas. Ugyan kivettem a szoptatás miatt, de gondolkodom rajta, hogy visszaszúrom.
/piercernek készültem/
Remélem, értelmesen írtam, mert ilyen hosszú szöveget nem tudok visszatekerni telefonon. Bocs, ha van benne hiba
#3   2024. 10. 28. hétfő 23:30
Nálunk teljesen spontán jött a dolog. Mindig is tetszett a punci piercing mindkettőnknek. Egyszer vendégségben ,egy nagyobb társaságban szóbakerült. A házigazda egyik haverjának tetováló szalonja van és mondta,hogy sok ilyet csinál és az egész csak 1 pillanat. Néémi alkohol után megkérdezte a feleségem,hogy megcsinálná e? A srác mondta,h akár rögtön, mert a kocsiban van az összes szerszáma. Feleségem kiment a sráccal a konyhába, annyit láttunk,hogy felhúzza a szoknyáját, levette a bugyit és felül a bárszékre. Kb. 5 perc után jött be, kezében a bugyijával, mosolyogva. Mutatta mindanyjiunknak. A csiklója felett függőlegesen szúrta át a srác és a köldök piercingjét rakta be a szúrás után. Még sárga volt a Betadine-től de szuper jól mutatott. benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4756324)
2024. 10. 28. hétfő 12:12
Volt a melleimben és lent is. Fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol nem "lapos" a bőr(pl mellkas), mert ha az keresztbe van szúrva a bőr alatt, akkor ki fogja dobni. Ezért jó, ha egy az egyben van átszúrva valami mint pl bimbó, száj, szemérem ajak. Nekem olyan helyen volt lent, ami egyrészt nem volt elég mélyen a bőrben, másrészt hajlamos volt arra, hogy kidobja a bőröm, szóval kivettem. Nem is volt izgalmas egyébként. Szerintem túl van értékelve. Viszont a bimbó egész más. Az már az első másodperctől izgató volt inkább, mint fájfalmas. Ugyan kivettem a szoptatás miatt, de gondolkodom rajta, hogy visszaszúrom.
/piercernek készültem/
Remélem, értelmesen írtam, mert ilyen hosszú szöveget nem tudok visszatekerni telefonon. Bocs, ha van benne hiba
#4   2024. 10. 29. kedd 13:09
X Törölt felhasználó (4756324)
Nekem is ott volt, de szerintem ez egy teljesen értelmetlen hely. Bugyiba is bele akad stb. Persze kinek mi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752192)
2024. 10. 28. hétfő 23:30
Nálunk teljesen spontán jött a dolog. Mindig is tetszett a punci piercing mindkettőnknek. Egyszer vendégségben ,egy nagyobb társaságban szóbakerült. A házigazda egyik haverjának tetováló szalonja van és mondta,hogy sok ilyet csinál és az egész csak 1 pillanat. Néémi alkohol után megkérdezte a feleségem,hogy megcsinálná e? A srác mondta,h akár rögtön, mert a kocsiban van az összes szerszáma. Feleségem kiment a sráccal a konyhába, annyit láttunk,hogy felhúzza a szoknyáját, levette a bugyit és felül a bárszékre. Kb. 5 perc után jött be, kezében a bugyijával, mosolyogva. Mutatta mindanyjiunknak. A csiklója felett függőlegesen szúrta át a srác és a köldök piercingjét rakta be a szúrás után. Még sárga volt a Betadine-től de szuper jól mutatott. benne.
#5   2024. 10. 30. szerda 06:03
Holdviola3740 Holdviola3740
nekem 3 van intim helyen...s semmiben nem akad el nem kènyelmetlen nem zavaró semmiben... mindenkinek tetszett aki làtta
#6   2024. 10. 30. szerda 09:51
Nálunk csak a csikló feletti ami állandóan bent van, az szemérmajkakb aa kis strassz kövek csak tervezett szex előtt ,mert az valóban kényelmetlen és a törörölgetésnél is bizony kiesik időnként. Ettől függetlenül szerintam nagyon elegáns viselet
#7   2025. 02. 18. kedd 19:09
baloghkati01 baloghkati01
Szeméremdombomon van.
#8   2025. 04. 09. szerda 14:27
wizardry7 wizardry7
Sziasztok!

Tapasztalt Prince Albert viselőket kérdeznék.

Milyen vastag ékszert szúrtak elsőre? Illetve szerintetek milyen vastagságot érdemes elsőre szúratni?

Mennyi idő múlva tudtál vastagabbra váltani és menyivel volt vastagabb a második ékszer? Mennyi időt javasolsz eltelni, mielőtt vastagabbra váltunk?
Milyen megoldásokat alkalmaztál, javasolsz tágításra, hogy vastagabbra lehessen váltani?

Első ékszernek mi legyen a minimum hosszúsága?

Banán vagy karika? Aki mindkettőt kipróbálta mi a tapasztalata?

Szúrás után mennyi idő alatt gyógyult teljesen?

Más egyéb infót/tanácsot is szívesen fogadok ami hasznos lehet mielőtt szúratok. Köszönöm!
#9   2025. 04. 10. csütörtök 09:36
Max32 Max32
Eddig nem panaszkodtak a hölgyek.
#10   2025. 04. 10. csütörtök 11:06
grimthereaper grimthereaper
Szia!
- 1,6-2mm amit szoktak szúrni.
- 1-2 hónap alatt kitágul magától annyira a luk, hogy lehet egyel nagyobbat betenni, olyan 4-5 mm vastag, aminél már nem tágul tovább a luk. Mennyi idő múlva? Az első méret nekem kb 2 hónap, de a következő már több. Ne erőltesd, ne siettesd. A hugycsövednek is ki kell tágulnia az ékszer mellett, hogy tudj normálisan vizelni.
- A minimum hosszúsága alatt a karika átmérőjét érted. Alkati kérdés.
- Az ékszer leginkább karika, vagy patkó. Könnyebb tisztán tartani és nem válik permetezővé a farkad.
- kb 3-5 hét az alap gyógyulás. Ha nem tartod be a fokozott higéniás szükségletet, több.
Egyebek? Gyógyulási idő alatt szopatás is csak gumiban, anál felejtő. Minden wc-re menés után mosd meg. Mondjuk azt utána is, mert egy-egy csepp megmarad az ékszeren és annak szaga lesz. Készülj egy NAGY fekete törölközővel, amit derekadra tekersz az elején, mert összevérzed az ágyat és azt nehéz lesz kimosni. Szoktasd magad az ülve vizelésre, mert ha az elején nem is, de vastag ékszerrel esélyes, hogy ne fogsz tudni célozni, mert az ékszer miatt mindenhova fog menni, csak oda nem, ahova célzol. így hirtelen ennyi.
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 14:27
Sziasztok!

Tapasztalt Prince Albert viselőket kérdeznék.

Milyen vastag ékszert szúrtak elsőre? Illetve szerintetek milyen vastagságot érdemes elsőre szúratni?

Mennyi idő múlva tudtál vastagabbra váltani és menyivel volt vastagabb a második ékszer? Mennyi időt javasolsz eltelni, mielőtt vastagabbra váltunk?
Milyen megoldásokat alkalmaztál, javasolsz tágításra, hogy vastagabbra lehessen váltani?

Első ékszernek mi legyen a minimum hosszúsága?

Banán vagy karika? Aki mindkettőt kipróbálta mi a tapasztalata?

Szúrás után mennyi idő alatt gyógyult teljesen?

Más egyéb infót/tanácsot is szívesen fogadok ami hasznos lehet mielőtt szúratok. Köszönöm!
#11   2025. 04. 14. hétfő 17:20
legios0225 legios0225
Prince Albert, fitymafék, nyelv, mell

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2024. 10. 28. hétfő
Üzenetek: 11db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!