Nálunk nem volt olyan sok szex a terhesség alatt, de imádtam a testét. Az amúgy sem kicsi mellei még nagyobbak lettek, nem tudtam betelni velük. A kicsi lassan egy éves, de még mindig szoptat
Az én párom nem kívánta a szexet, amikor terhes volt! A 3. hónap után 9 hónapig nem is szexeltünk!
Mi rengeteget fotózunk mindig
(Ez egy válasz helló3 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 12:49
Sziasztok ,ki az akiről készült már várandósan,állapotosan erotikus képsorozat?
Párom nagyon kívánta a szexet terhesen.
Igen de nagyon kevés van sajnos :( Ennyire prüdek volnának az emberek??
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt fent ilyen sorozat, meg videó is
(Ez egy válasz helló3 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 12:49
Sziasztok,az egyik legszebb,és legizgatóbb időszak.Ki az aki ilyenkor szivesen megmutatná magát,pl amatőr képekben,sorozatokban?Sajnos nem igazán látok itt olyan sorozatokat,talán sokan tabunak tartják ilyenkor a képeket,fotozkodást?
én is nagyon szeretem nagyon izgatónak tartom az állapotos testet volt szerencsém többször is csatlakozni párokhoz ,nökhöz
Nekem is hasonlóan izgalmas korszakom volt, annak ellenére is, hogy a párom nagyon keveset tudott velünk lenni, én pedig folyton kívánós voltam Nagyon jó volt a szex, és úgy emlékszem, az utolsó napig meg volt ez a fajta intimitás, együtt és egyedül is.
Nálunk az élvezetek csúcsát jelenti Valahogy minden egészen más ilyenkor .
Nagyon sokat dugtunk a feleségemmel az utolsó hetekben. A legjobb az volt benne, hogy a hormonoktól nagyon be volt indulva, és a formás, pici melleiből méretes didkók lettek. Még közéjük is vertem párszor, imádtam nézni, hogy a gecis tej lecsorog rajtuk. Seggbe csak nagyon óvatosan engedte párszor, finoman tágítottam hozzá a lyukát, de olyan isteni puncija van, hogy azzal elvoltam.
Nem próbáltam még, de izgató szexi kismamák is vannak. A szoptatós időszak is fantázia serkentő
Terhesszex kedvelők Blogja