Mivel sokan írjátok, hogy ez vágyatok: néhány napja ha jól láttam Budapest mellett ilyen lány is volt az út mellett, a régi 7-es útnál.
yes- egyetértek Veled
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is végig keféltük mindkét esetben elejétől végéig szinte

Amikor tiniként Anyu terhes volt a húgommal, gyakran ébredtem arra éjjel, hogy nagyon hangosan szexelnek. Gyakrabban és jóval aktívabban...
Nàlunk is a legszebb időszaka volt a szexuális èletünknek, gyönyörű kismama volt,pici pocival,kèrdeztük a dokit,meddig mehet,azt mondta,ami jó a mamànak,az jó a babànak is.Szülès elött 2 hèttel hagytunk fel vele,
Huh mi végigkeféltünk a 9 hónapból hatot...
Mert ez bizony isteni ....
Szexualitásunk csúcspontja volt a 2. terhessége. Azóta sem tudjuk azt produkálni!
Nagyon izgató , főleg ha idegenben jön össze.
Szerettem, sőt nagyon kívántam terhesen.
Jó is lenne, már régen volt hozzá szerencsém
Én is nagyon imádom a terhes és a kisgyermekes anyukákat. Volt alkalmam többször is élvezni, élveztetni őket.
Ha tehetném még sokszor meg is tenném.
A terhes nő egy istennő!!!
Ha tehetném még sokszor meg is tenném.
A terhes nő egy istennő!!!
Az egyik legjobb dolog

Mi az első pár hónapban rengeteget szexeltunk mikor terhes volt. Amúgyis nimfomán kb a párom (meg én is) de terhesség alatt még kívánósabb volt. Egyszerűen imádja a faszt
nekem meg brutál izgató volt a puncijába élvezni (sosem szedett fogamzásgátlót). Aztán ahogy kerekedett a pocak, én ösztönösen feltettem, pedig tudom, semmi baja lett volna. Attertunk az utolsó hónapokban az órálra, csak szopás, puncinyalás volt. És persze rengeteg maszti mindkét fél részéről

Engem kedvesem terhesség alatt engedett más nőkkel ( természetesen vele is volt szex ) de azt mondta ha fel tudok szedni mást öt izgatja a dolog , így lett kaland olyan nővel is akinek pici gyermeke volt és még szoptatott , csak aztán elmeséltem neki ,hogy van feleség aki tud a viszonyról természetesen így már nem akarta tovább sajnos pedig akkor már feleségem és az ő cicijéből is ittam miközben dugtam őket ( külön külön)
Nálunk nem volt olyan sok szex a terhesség alatt, de imádtam a testét. Az amúgy sem kicsi mellei még nagyobbak lettek, nem tudtam betelni velük. A kicsi lassan egy éves, de még mindig szoptat

Az én párom nem kívánta a szexet, amikor terhes volt! A 3. hónap után 9 hónapig nem is szexeltünk!
Mi rengeteget fotózunk mindig
(Ez egy válasz helló3 üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 30. szerda 12:49

Sziasztok ,ki az akiről készült már várandósan,állapotosan erotikus képsorozat?
Párom nagyon kívánta a szexet terhesen.
Igen de nagyon kevés van sajnos :( Ennyire prüdek volnának az emberek??
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2024. 10. 30. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)