Videó szerkesztés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8   2025. 01. 12. vasárnap 18:53
csakszolidan1 csakszolidan1
Én örömmel szerkesztének ilyen videókat pároknak, csoportoknak, nőknek stb…
Az arcotolat teljesen el tudom takarni, profi módon.

Az, hogy miképp hozzuk létre a bizalmat irányomba, rugalmas vagyok és diszkrét.
Írjatok, ha érdekes lehet és megoldjuk.
#7   2025. 01. 11. szombat 00:47
gg6y2706i1vw gg6y2706i1vw
InShot
#6   2024. 12. 19. csütörtök 17:09
Paris07 Paris07
Én a Flexclip és a Veed.io online szerkesztőket használom mindkettő ingyen de elő is lehet fizetni bennük komolyabb eszközökre illetve mivel online, azaz a böngészőben fut igy le lehet foirdittatni az oldalt a böngészővel ha szükséges.
Annyi, hogy tudomésom szerint nem takarnak ki arcot hacsak nem dobok rá valamit vagy vágom le a képméretet pont úgy legalábbis az ingyenes verziók nem takarnak dinamikusan (tehát mozgó alak arcát) a képen így tök jó amit alább a többiek javasolnak megnézem biztos van azokból az alkalmazásokból próbaverzió.
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 18:09
Sziasztok!
Teljesen kezdő nőnek videó szerkesztő program lenne-e, ami könnyen használható, ingyenes és ráadásul magyar nyelven elérhető? Sokszor azért nem videót töltök, hanem abból kivágott fotókat, mert nem tudok takarni arcot vagy felismerhető hangot elfedni... Köszönöm, ha segítetek!
#5   2024. 11. 22. péntek 22:39
davidjones davidjones
Szia!
Shotcuttal tehetnél egy próbát. Ingyenes, van magyar nyelv, meg lehet csinálni, amit szeretnél.
Hogy egyszerűen használható-e, azt nem tudom megmondani.
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 18:09
Sziasztok!
Teljesen kezdő nőnek videó szerkesztő program lenne-e, ami könnyen használható, ingyenes és ráadásul magyar nyelven elérhető? Sokszor azért nem videót töltök, hanem abból kivágott fotókat, mert nem tudok takarni arcot vagy felismerhető hangot elfedni... Köszönöm, ha segítetek!
#4   2024. 11. 18. hétfő 18:09
Milfina06 Milfina06 VIP
Sziasztok!
#3   2024. 11. 18. hétfő 17:56
KinkKing KinkKing
A kérdés, hogy mennyire gondolod komolyan. Én 13 éve a Wonredshare-t használom a felnőtt tartalomelőállító professional szakmámban mert egyszerű és ár-érték aránya a legjobb a piacon. ( Itt privát profillom van, nem üzleti )
(Ez egy válasz csak-szexre üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 11:32
Sziasztok!

Még kezdő vagyok a videózásban,de szívesen osztanék meg tartalmat. Tudtok ajánlani könnyen használható videószerkesztőt, ami segít vágni, hangot lejebb venni vagy épp kicsit felerősíteni? Köszi!
#2   2024. 11. 15. péntek 13:57
Pecsipasi29 Pecsipasi29
Szia, a Capcaut kezdőknek teljesen tökéletes smile
(Ez egy válasz csak-szexre üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 11:32
Sziasztok!

Még kezdő vagyok a videózásban,de szívesen osztanék meg tartalmat. Tudtok ajánlani könnyen használható videószerkesztőt, ami segít vágni, hangot lejebb venni vagy épp kicsit felerősíteni? Köszi!
#1   2024. 11. 14. csütörtök 11:32
csak-szexre csak-szexre
Sziasztok!

1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: csak-szexre csak-szexre
Nyitás ideje: 2024. 11. 14. csütörtök
Üzenetek: 8db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 12. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!