Én örömmel szerkesztének ilyen videókat pároknak, csoportoknak, nőknek stb…
Az arcotolat teljesen el tudom takarni, profi módon.
Az, hogy miképp hozzuk létre a bizalmat irányomba, rugalmas vagyok és diszkrét.
Írjatok, ha érdekes lehet és megoldjuk.
Az arcotolat teljesen el tudom takarni, profi módon.
Az, hogy miképp hozzuk létre a bizalmat irányomba, rugalmas vagyok és diszkrét.
Írjatok, ha érdekes lehet és megoldjuk.
InShot
Én a Flexclip és a Veed.io online szerkesztőket használom mindkettő ingyen de elő is lehet fizetni bennük komolyabb eszközökre illetve mivel online, azaz a böngészőben fut igy le lehet foirdittatni az oldalt a böngészővel ha szükséges.
Annyi, hogy tudomésom szerint nem takarnak ki arcot hacsak nem dobok rá valamit vagy vágom le a képméretet pont úgy legalábbis az ingyenes verziók nem takarnak dinamikusan (tehát mozgó alak arcát) a képen így tök jó amit alább a többiek javasolnak megnézem biztos van azokból az alkalmazásokból próbaverzió.
Annyi, hogy tudomésom szerint nem takarnak ki arcot hacsak nem dobok rá valamit vagy vágom le a képméretet pont úgy legalábbis az ingyenes verziók nem takarnak dinamikusan (tehát mozgó alak arcát) a képen így tök jó amit alább a többiek javasolnak megnézem biztos van azokból az alkalmazásokból próbaverzió.
Szia!
Shotcuttal tehetnél egy próbát. Ingyenes, van magyar nyelv, meg lehet csinálni, amit szeretnél.
Hogy egyszerűen használható-e, azt nem tudom megmondani.
Shotcuttal tehetnél egy próbát. Ingyenes, van magyar nyelv, meg lehet csinálni, amit szeretnél.
Hogy egyszerűen használható-e, azt nem tudom megmondani.
A kérdés, hogy mennyire gondolod komolyan. Én 13 éve a Wonredshare-t használom a felnőtt tartalomelőállító professional szakmámban mert egyszerű és ár-érték aránya a legjobb a piacon. ( Itt privát profillom van, nem üzleti )
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 11:32
Törölt felhasználó (4737100)

Sziasztok!
Még kezdő vagyok a videózásban,de szívesen osztanék meg tartalmat. Tudtok ajánlani könnyen használható videószerkesztőt, ami segít vágni, hangot lejebb venni vagy épp kicsit felerősíteni? Köszi!
Még kezdő vagyok a videózásban,de szívesen osztanék meg tartalmat. Tudtok ajánlani könnyen használható videószerkesztőt, ami segít vágni, hangot lejebb venni vagy épp kicsit felerősíteni? Köszi!
Szia, a Capcaut kezdőknek teljesen tökéletes
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 11:32

Törölt felhasználó (4737100)

Sziasztok!
Sziasztok!