Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Poliamoria: többszerelműség.
Az etikus non monogámia gyüjtőfogalmába tartozik.
Ha érdekel a téma, ha érintett vagy, hozzászólásoddal bátran jelezd :)

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#104   2025. 04. 27. vasárnap 00:06
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Ha őszinték akarunk lenni, akkor egy átlagos fickó nem nagyon rúg labdába egy szexpartner kereső oldalon, ahol 1 nőre úgy napi 10 akar ismerkedni. A nők baromira megszokták hogy válogathatnak, és ha megtehetik akkor miért is ne tennék. Valószínűleg én is válogatnék ha a helyükben lennék.
Ugyancsak szelektálnak a szóló nők, akik nem akarnak 3.-ak lenni, persze, persze, ott pedig "minden" férfi független, hát persze, csalódás csalódás hátán...ott azért nagyon óvatosak a nők.
Én tudtam volna poli növel is ismerkedni, és poli elfogado mono nővel is, legalábbis randiig eljutottunk, de akkor sem és most sem áll rá a feleségem készen hogy mi ebbe belefogjunk.
Ezért is próbálkozunk a másik oldalról megközelíteni a témát, még így is izgalmas ha ebben csak kvázi közvetve vagyok érintve. Cuckold, komperzio.
Az igazi poli még úgy néz ki , várat magára.
#103   2025. 04. 26. szombat 19:51
twostrokeguy twostrokeguy
Igazából ő volt az egyetlen bevallottan poli nő az oldalon. Nekem úgy tűnt, hogy még a többé-kevésbé etikus non-monogámiának sem hívei az adott oldalon regisztrált nők, a férjes asszonyok inkább a férj (kifejezett) tudta nélkül kerestek, az egyedülálló nők meg persze kizárólagos partnert.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 04. 26. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 17:46
Ne gondold hogy csak a nők tudnak ghostingolni, bár ez nem is volt az ...
Feleségem ismerkedése sem igazán akar folytatódni, holott a csókokon és randizgatásokon már túl estek.
Ez ilyen.
A motiváció sem konstans állandó.
#102   2025. 04. 26. szombat 17:46
Ne gondold hogy csak a nők tudnak ghostingolni, bár ez nem is volt az ...
Feleségem ismerkedése sem igazán akar folytatódni, holott a csókokon és randizgatásokon már túl estek.
Ez ilyen.
A motiváció sem konstans állandó.
#101   2025. 04. 26. szombat 12:58
Ez attól függ, mit tekintünk sikernek smile Találkoztunk, beszélgettünk egy jót egy órán keresztül, aztán két napra rá cseten azt mondta, hogy nem szeretne folytatást, nem jöttem be neki annyira. És igazából ő sem jött be nekem annyira.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 04. 25. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 15:57
De végülis sikerrel jártál!
Gratula!
Nem egyszerű. Kábé azt érzem néha, mint amikor átlapátolod a Gellért hegyet Budáról Pestre, egy talicska földért...
#100   2025. 04. 25. péntek 15:57
De végülis sikerrel jártál!
Gratula!
Nem egyszerű. Kábé azt érzem néha, mint amikor átlapátolod a Gellért hegyet Budáról Pestre, egy talicska földért...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 04. 23. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 19:32
Én tavaly körbenéztem egy normál(?) partnerkeresőn, azt láttam, hogy még a házas nők is "komoly" kapcsolatot keresnek, az egyedülállók meg pláne - egyetlen egy nővel találkoztam, aki poli volt. Természetesen több meleg férfi írt rám, mint nő.
#99   2025. 04. 23. szerda 19:32
Én tavaly körbenéztem egy normál(?) partnerkeresőn, azt láttam, hogy még a házas nők is "komoly" kapcsolatot keresnek, az egyedülállók meg pláne - egyetlen egy nővel találkoztam, aki poli volt. Természetesen több meleg férfi írt rám, mint nő.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 04. 23. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 09:22
Bár, normál párkeresőn férfiként sem nehéz ismerkedni.
Mégis más eredményre jut egy férfi és egy nő, ha a keresési adatlapján laza kapcsolat és poli olvasható.
Hölgyekre korlátlan számú férfi ír ilyenkor, és 10-ből 9 a lazát ill. a polit a testi örömök megélésére fordítja le.
Férfiakra nem fognak ráírni korlátlanul mivel eleve a nemek aránya 10 az 1 hez. De akivel mégis egyezés lehet, Sz kb ugyanannyi ahány komoly férfi jelentkezne a hölgy hirdetésre.
Férfiként a tapasztalatom hogy a nőknek mélység szükséges és perspektívában képzelik el magukat.
#98   2025. 04. 23. szerda 09:22
Bár, normál párkeresőn férfiként sem nehéz ismerkedni.
Mégis más eredményre jut egy férfi és egy nő, ha a keresési adatlapján laza kapcsolat és poli olvasható.
Hölgyekre korlátlan számú férfi ír ilyenkor, és 10-ből 9 a lazát ill. a polit a testi örömök megélésére fordítja le.
Férfiakra nem fognak ráírni korlátlanul mivel eleve a nemek aránya 10 az 1 hez. De akivel mégis egyezés lehet, Sz kb ugyanannyi ahány komoly férfi jelentkezne a hölgy hirdetésre.
Férfiként a tapasztalatom hogy a nőknek mélység szükséges és perspektívában képzelik el magukat.
#97   2025. 04. 22. kedd 17:11
Csak vélemény, de szerinte egy hölgynek sokkal könnyebb nyitni, más kérdés hogy ezek a nyitások milyen mélységü és minöségü kapcsolatokat eredményeznek.
#96   2025. 04. 21. hétfő 17:14
Kinek hogy alakult a Húsvét?
#95   2025. 03. 29. szombat 11:56
Hát ez nagy segítség volt a zembereknek
#94   2025. 03. 29. szombat 09:44
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
Moderálásra kerültek, mivel nem a témához kapcsolódtak. Kurvázás témakörre van megfelelő topik
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 03. 29. szombat 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 07:02
Hova tűntek a hsz-ek.... confused
#93   2025. 03. 29. szombat 07:02
Hova tűntek a hsz-ek.... confused
#92   2025. 03. 25. kedd 18:57
Ami gyűlölködést látni az emberekben, lásd a Pride ügyet, igen, nyugatabbra toleransabb a társadalom. Ez nem politizálás, szimpla tény megállapítás.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 17:52
Külföldön ezek a kapcsolatok sokkal jobban müködnek mimz itthon!Itthon még ez is tabunak számít!a meleg vagy leszbikus kapcsolatok is!Ez nagybsn köszönhető a politikának mert azt öntik rámk,hogy inkább a gyerekotthon ahol 50 gyerekre jut 1 nevelő és szét erőszakolják egymást a gyerekek,mint hogy 2 apával szerető közegben nevelkedjen egy árva kislány.
#91   2025. 03. 25. kedd 18:36
Felhőék Felhőék
Akkor keress külföldön, ennyire egyszerű. A politikát pedig te hoztad ide ebbe a témába… miért??? Mert külföldön ez jobb? Nagy ívben … aki akar itthon is megtalálja amit akar.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 17:52
Külföldön ezek a kapcsolatok sokkal jobban müködnek mimz itthon!Itthon még ez is tabunak számít!a meleg vagy leszbikus kapcsolatok is!Ez nagybsn köszönhető a politikának mert azt öntik rámk,hogy inkább a gyerekotthon ahol 50 gyerekre jut 1 nevelő és szét erőszakolják egymást a gyerekek,mint hogy 2 apával szerető közegben nevelkedjen egy árva kislány.
#90   2025. 03. 25. kedd 18:29
A véradás után az ovsz emailre ha írsz hogy kéred a részletes eredményt akkor küldik. Nekünk 3 munkanapra meg is volt.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 03. 25. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 18:02
Igen.
Biztosan.
De ha a HepatitisC eredményed negatív, arról nem kapsz értesítést, ha hordozó vagy, visszarendelnek.
Ott kezdődik a rémálom. Éltem valakivel, aki jókislány akart lenni és elment vért adni, majd 3 hét múlva kb szóltak, hogy lesz szíves befáradni, mert van némi probléma.
Kenetmintát akkor vesznek, ha meg kell erősíteni a vérvizsgálat eredményét, vagy kifejezetten arra a betegségre teszteltek.
Antigén teszt van ugyanis, az pedig tudtommal akkor is lehet pozitív, ha gyógyult vagy.
#89   2025. 03. 25. kedd 18:25
Nem írtam olyat hogy azért mert nincs rá pénze. Tudom miről beszélek, tapasztalatokat írtam le. Az érzelmi intelligencia és jolneveltseg az nem az anyagi jóléttől függ. Sőt. Erre is tudnék ellen példát.
De amit írtam az pont nem is erre vonatkozott hanem arra hogy a férfi legyen már úriember. Amúgy saját érdeke is hogy a leendő partner első szenzitív benyomása az ne az legyen hogy a férfi egy szarrágó ... De természetesen senki csajozasi stratégiáját nem szeretném kritizálni, csak azt írom le ami szerintem nekem bejön. Ha valaki már az első találkozóján azzal kívánja lenyűgözni a csajt hogy kifizeti a saját kávéját akkor hajrá, sok sikert neki.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 03. 25. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 17:37
Áruld el, hol olvastad a hozzászólásomban, hogy azért nem fizet a férfi, mert nincs pénze rá?
#88   2025. 03. 25. kedd 18:02
grimthereaper grimthereaper
Igen.
Biztosan.
De ha a HepatitisC eredményed negatív, arról nem kapsz értesítést, ha hordozó vagy, visszarendelnek.
Ott kezdődik a rémálom. Éltem valakivel, aki jókislány akart lenni és elment vért adni, majd 3 hét múlva kb szóltak, hogy lesz szíves befáradni, mert van némi probléma.
Kenetmintát akkor vesznek, ha meg kell erősíteni a vérvizsgálat eredményét, vagy kifejezetten arra a betegségre teszteltek.
Antigén teszt van ugyanis, az pedig tudtommal akkor is lehet pozitív, ha gyógyult vagy.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 21:13
Biztos, hogy mindent szűrnek? Nemrég hallgattam egy podcast-ot, ahol erről szó volt, ott azt mondták, hogy van olyan szűrésük, amihez a férfi húgycsővezetékből vesznek mintát... Amikor én voltam kifejezetten STD szűrésen, akkor csak vérvétel volt és pár napon belül volt az eredmény. A feleségem szervezte, sajnos nem emlékszem, hogy pontosan miket szűrtek :-(

Egyébként én sosem feküdtem le senkivel alkohol hatása alatt gumi nélkül...
#87   2025. 03. 25. kedd 17:52
BigSteve1982 BigSteve1982
#86   2025. 03. 25. kedd 17:37
Áruld el, hol olvastad a hozzászólásomban, hogy azért nem fizet a férfi, mert nincs pénze rá?
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 03. 25. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 11:23
Én nem így látom.
Nekem más tapasztalataim vannak.
Egyrészt szerintem az udvariasság az nem középkori lovagi gesztus, hanem egy alap jellemvonás, vagy nevezhetjük tiszteletnek a női nem irányában.
Ha egy ismerkedés eleve igy indul és ha valakinek nincs arra pénze hogy a nő kávéját fizesse, akkor attól a férfitól sok jóra nem lehet számítani. Az a férfi természetesnek fogja venni azt is hogy a nő lakására felmegy és a farkán kívül más figyelmesseget nem hoz csak megbassza, elfogadja hogy a tusolo a rendelkezésére áll és majd a nő kimossa a lepedőt meg a törölközőt.
Én pont azt látom hogy a feleségem megbaszására lenne annyi jelentkező mint égen a csillag, de ezek a potyabaszások lehetőleg ne kerüljenek egy vasukba se.
Az ilyen fillérbaszó stílus se nem férfias se nem jellemes. Azt mutatja hogy vagy nincs tisztában az alapvető viselkedési minimummal vagy azt jelzi vele a nőnek hogy egy strigula a falon és mint ilyen nem fog rá pazarolni pénzt kávéra meg buvohelyre hiszen akkor az neki mennyibe fog kerülni.

Természetesen más alapokon nyugszik egy poli kapcsolat, aminek van perspektívája és ahol a felek nem csereszabatos figurái egymásnak. Ott nem várható el se a nőtől sem a férfitól hogy a hétvégi wellness kiadásokat csak az egyik fizesse, és ott azért anyagi lehetőségek is megszabják a közös programok tartalmait.
#85   2025. 03. 25. kedd 13:10
Vagy csak az van mint a mondásban. Az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 03. 25. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 12:19
El sem tudtam képzelni , hogy egyszer valamiben egyet értünk .

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Nyitás ideje: 2024. 12. 06. péntek
Üzenetek: 104db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!