Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#57   2009. 02. 04. szerda 21:01
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha nem tartod magadat prűdnek, akkor mit görcsölsz ezen? csak beszélgetnek róla, nem?
(Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2009. 02. 04. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 20:49
A férjem valamelyik nap mesélte, hogy a kolléganőivel arról beszélgettek, hogy kipróbálnák-e két nővel a szexet. Én teljesen ledöbbentem. A férjem három nővel, és egy férfivel dolgozik együtt, az egyik nő várandós, a másik elég ledér életmódba kezdett, a harmadik egy két gyerekes családanya. Nem tartom magamat prűdnek, sem konzervatívnak, de nem érzem helyénvalónak, hogy férfi és nő munkatársak ilyen mélységben beszéljenek a szexről.
Azért is csodálkozom, mert eddig nem volt náluk ennyire téma a szex. Kezdek aggódni. Lehetséges, hogy több is van köztük? Főleg a ledér nő miatt idegeskedem. Szerintetek? Vagy máshol is normális, hogy férfi és nő kollégák ilyenekről beszélnek? (Eddig nem volt téma ez náluk.)
#56   2009. 02. 04. szerda 20:54
Nyúlmedve Nyúlmedve
Amíg csak beszélgetnek, addig ne aggódj. Az teljesen ártalmatlan dolog.
Ha azonban csapzottan, alsógatya nélkül téved haza, kezdhetsz gyanakodni. hehe
Húzd ki a prűdség méregfogát, és beszélgess Te is nyíltabban a férjeddel az őt izgató témákról!
(Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2009. 02. 04. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 20:49
A férjem valamelyik nap mesélte, hogy a kolléganőivel arról beszélgettek, hogy kipróbálnák-e két nővel a szexet. Én teljesen ledöbbentem. A férjem három nővel, és egy férfivel dolgozik együtt, az egyik nő várandós, a másik elég ledér életmódba kezdett, a harmadik egy két gyerekes családanya. Nem tartom magamat prűdnek, sem konzervatívnak, de nem érzem helyénvalónak, hogy férfi és nő munkatársak ilyen mélységben beszéljenek a szexről.
Azért is csodálkozom, mert eddig nem volt náluk ennyire téma a szex. Kezdek aggódni. Lehetséges, hogy több is van köztük? Főleg a ledér nő miatt idegeskedem. Szerintetek? Vagy máshol is normális, hogy férfi és nő kollégák ilyenekről beszélnek? (Eddig nem volt téma ez náluk.)
#55   2009. 02. 04. szerda 20:49
pancsatantra pancsatantra
#54   2009. 02. 01. vasárnap 15:21
zorn zorn
Komolyan te magadba beszélsz saját magadnak válaszolgatsz.Mindegy te tudod!
#53   2009. 02. 01. vasárnap 13:35
maxx77 maxx77
szerintem mi vadászhatnánk eggyütt!
(Ez egy válasz freeyah üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
freeyah VIP Admin
2007. 10. 28. vasárnap 14:03
hm smile én csak szeretném (mmint a topic cimében foglaltakat ) smile
Kedves főnököm fia több,mint kiváló példány nyes
és nekem meg vadászhatnékom van nyes
#52   2009. 02. 01. vasárnap 13:32
maxx77 maxx77
rószika én cáfolom amit irsz én burkoló v.-ok és még soha nem kívántam meg a kollégákat!De ha gondolod te szóba jöhetsz.
#51   2009. 02. 01. vasárnap 11:25
X Törölt felhasználó (141068)
Nincs mit írni. A világ legtermészetesebb dolga, hogy a főnök keféli a titkárnőjét. Annyira össze van kötve az életük, - naponta min. 8 óra, szolgálati utak stb.-, hogy előbb -utóbb sor kerül a dologra. Ugyebár a kollégág is megkivánják egymást, jó lehetüség a munkahelyi buli, ünnepségek stb. Ez már csak igy van. Aki ennek az ellenkezőjét állitja, az álszent.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 01. vasárnap 00:06
Ez egy jó téma, miért nem ír senki?
#50   2009. 02. 01. vasárnap 00:06
krisztacica krisztacica
Ez egy jó téma, miért nem ír senki?
#49   2007. 10. 28. vasárnap 14:03
freeyah freeyah VIP Admin
hm smile én csak szeretném (mmint a topic cimében foglaltakat ) smile
Kedves főnököm fia több,mint kiváló példány nyes
és nekem meg vadászhatnékom van nyes
#48   2007. 10. 28. vasárnap 07:25
MmePrune MmePrune VIP Admin
bár nem szervesen ez a topic témája de nem találtam neki jobb helyet smile

"Egy ausztrál bányásztársaság különös módját választotta a munkahelyi motivációnak, bányászait szextovábbképzésben részesíti.
A bányászati felszerelést iskolapadra és tankönyvekre cserélték le a munkások egy ausztrál vállalaltnál. A Sidney Morning Herald tudósítása szerint a Bulga Bányásztársaság egyik vezetője úgy nyilatkozott, munkásaik kiábrándultak és rosszkedvűek, ami szerintünk részben a kielégületlen nemi életre vezethető vissza.

Éppen ezért határozott úgy a társaság, hogy szexuális továbbképzést tart a munkásoknak, beosztottaknak. A tréningen a résztvevők olyan témákban okosodhatnak, mint az előjáték, a változókori szexualitás vagy a nemi kedvetlenség, és a tréninghez méltóan a tananyagot is kézhez kapják a résztvevők.

A tréningvezető szerint az előadásokra égető szükségük van, hiszen a legtöbb ember komoly szexuális problémákkal küzd, legyen szó a változókori szexualitással járó gondokról, az ellaposodott nemi életről vagy az erekciós zavarokról, a résztvevők mindenre választ kapnak."
#47   2007. 05. 04. péntek 21:36
X Törölt felhasználó (25630)
szerintem is egy mély, többszörös orgazmus a lelket is tisztítja, úgy értem megnyugvást ad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
2007. 05. 04. péntek 10:35
Egy multinál, a nevét nem írhatom le, mert még szeretnék itt dolgozni egy darabig. Jó a csapat.Akkor nem volt semmi ezért is voltam nyügi, de most kilátásba van valami. Most laza a nap és már valaminek történnie kell
#46   2007. 05. 04. péntek 10:51
say164 say164
Ha nyűgös vagy akkor gyorsan dugasd meg magad,szerintem az a gyógymód rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:35
Egy multinál, a nevét nem írhatom le, mert még szeretnék itt dolgozni egy darabig. Jó a csapat.Akkor nem volt semmi ezért is voltam nyügi, de most kilátásba van valami. Most laza a nap és már valaminek történnie kell
#45   2007. 05. 04. péntek 10:35
X Törölt felhasználó (33740)
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 09:17
Hol dolgozol, Rita? Volt valami? Meséld el. Vagy éppen most...?
#44   2007. 05. 04. péntek 10:33
Szinte mindig. sajnos ne tehetek róla de forr a vérem
#43   2007. 05. 02. szerda 12:20
Rosemary Rosemary
A titkárnő már akkora elment, mire én odaértem, szóval nem hiszem, hogy látott bennünket...
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 05. 02. szerda 09:30
A titkárnő meg leskelődött és hevesen maszturbált, mi?
#42   2007. 05. 02. szerda 09:30
zeri zeri VIP
A titkárnő meg leskelődött és hevesen maszturbált, mi?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:28
Hát én a múltkor hamarabb végeztem a sulival, és benéztem a pasimhoz az irodájába, a titkárnő sehol, és olyan állapotban voltam, hogy muszáj volt neki megdugnia.Egy-kettő az ölében voltam.
#41   2007. 05. 02. szerda 09:17
kandurmarci kandurmarci
Hol dolgozol, Rita? Volt valami? Meséld el. Vagy éppen most...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 09:10
Jó is az föleg most 4 nap után, kinek van kedvedolgozni. akkor inkább a sex.
#40   2007. 05. 02. szerda 09:10
Jó is az föleg most 4 nap után, kinek van kedvedolgozni. akkor inkább a sex.
#39   2007. 04. 23. hétfő 17:17
Szimi07 Szimi07 VIP
Engem is mindig baszogat a főnök, bár csak én is élvezném.. wow3
#38   2007. 04. 23. hétfő 15:21
Dömidú Dömidú
Munkahelyi szex?
Aki nem nyal az szopik.

... 23 24 25 26 27
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pepe24 pepe24
Nyitás ideje: 2005. 12. 09. péntek
Üzenetek: 537db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 27. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!