Sok helyen elvárás... Azért sok filmet se nézz nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 06:38

Törölt felhasználó (1595982)

Olyan hölgy esetleg akinek a főnökkel volt kaland? Sok helyen szinte elvárás a főnök részéről az orális szex...mondjuk van aki honorálja is ezt

Olyan hölgy esetleg akinek a főnökkel volt kaland? Sok helyen szinte elvárás a főnök részéről az orális szex...mondjuk van aki honorálja is ezt

Nekem a mostani párom is kollégám volt .azóta váltottunk munkahelyet mindketten. De volt sok munkahelyi szexpartnerem is. Főnök nőm is akadt.
Most sajnos nem olyan helyendolgozom ahol lenne rá alkalom, de még vendéglátóztam , Nem maradt szárazon sem vendég sem kolléganő. Ésa párom is megkapta a magáét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 05:14
Törölt felhasználó (875788)

Igazad van, de szerintem azért most több van, ami részben köszönhető a sokkal liberálisabb gondolkodásnak. A közvetlen környezetemben is van ilyen ami nyílt titok, de jól működik, amit a család sem érez meg.
Igazad van, de szerintem azért most több van, ami részben köszönhető a sokkal liberálisabb gondolkodásnak. A közvetlen környezetemben is van ilyen ami nyílt titok, de jól működik, amit a család sem érez meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 16:03
Törölt felhasználó (1339692)

Régen sem volt probléma , minden lehetőséget kihasználtunk a 80-as 90-es években is.
Régen sem volt probléma , minden lehetőséget kihasználtunk a 80-as 90-es években is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 17. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 15:51
Törölt felhasználó (875788)

Szerintem ez a mai világban már nem jelent újat! Ha otthon ez nem jelet hátrányt és a család sem látja kárát, akkor semmi gond vele!
Szerintem ez a mai világban már nem jelent újat! Ha otthon ez nem jelet hátrányt és a család sem látja kárát, akkor semmi gond vele!
Ez jól kezdődik, szívesen olvasnám a történetet.
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2022. 11. 18. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 10:06

Fél éve jött hozzánk dolgozni egy könyvelő csaj, formás 2 gyermekes 40 es Milf. Kicsit tovább kellett maradnunk melózni 2 esben ...a vége elég elég emlékezetes marad.
Én híve vagyok a munkahelyi szexnek, mert akkor van munkahely!

Hát, az oldalbordáddal szívesen dolgoznék én is együtt
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 18:06

Helló az én oldalbordám is udvaroltatott magának elég sokáig.
A kollégája csapta neki a szelet kiváncsi volt mennyire kitartó ÉS beérett a gyümölcs le lett szakítva.
A kollégája csapta neki a szelet kiváncsi volt mennyire kitartó ÉS beérett a gyümölcs le lett szakítva.
Már egy ideje kacérkodtunk egymással, bár mindkettőnknek van párja, de valahogy érezzük egymás közt a kémiát, tegnap este ketten maradtunk az irodában mert egy kicsit elhúzódott a munka!közben beszélgettünk és húztuk egymást!
Mikor végeztünk a hátamögé léptem Ő még ült a székben, masszírozni kezdtem a vállát, természetesen élvezte majd megfordult és elő került a farkam, onnantól kezdve nem volt megállás (Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 11. 18. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor végeztünk a hátamögé léptem Ő még ült a székben, masszírozni kezdtem a vállát, természetesen élvezte majd megfordult és elő került a farkam, onnantól kezdve nem volt megállás (Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 11. 18. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit beavathatnál minket a részletekbe
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2022. 11. 18. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 10:06

Fél éve jött hozzánk dolgozni egy könyvelő csaj, formás 2 gyermekes 40 es Milf. Kicsit tovább kellett maradnunk melózni 2 esben ...a vége elég elég emlékezetes marad.

Törölt felhasználó (4237032)

Sajnos a legtöbb ember bolond. A hozzászólásod viszont tökéletes, így van.
Nálunk is volt ilyen.
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 18:06

Helló az én oldalbordám is udvaroltatott magának elég sokáig.
Sajnos a legtöbb ember bolond. A hozzászólásod viszont tökéletes, így van.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 14. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 15:48

Eloszor is mindenkeppen el kell fenekelni, hiszen rossz lany volt.
Nyilvanvaloan kotodik hozzad es bizik benned ha el merte mondani. Egy ilyen not csak kotoznivalo bolondok engednek el. Nem lesz a punci kevesebb attol, hogy mas is hasznalja, sot, inkabb tobb, tapasztaltabb, finomabb. Csak arra figyelj hogy ki ne maradj a bulibol.

Nyilvanvaloan kotodik hozzad es bizik benned ha el merte mondani. Egy ilyen not csak kotoznivalo bolondok engednek el. Nem lesz a punci kevesebb attol, hogy mas is hasznalja, sot, inkabb tobb, tapasztaltabb, finomabb. Csak arra figyelj hogy ki ne maradj a bulibol.
Olyan is van
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 14. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 15:43

Törölt felhasználó (867922)

Sztem fél év után már csak utólagos lehet. A repülés nem megy, totál belevagyok zúgva.

A fenekelés már megvolt
( Persze nem durván )
Igen, nagyon ragaszkodó és a mosolyával két vállra fektet.
Igyekszem nem kimaradni a buliból.

A fenekelés már megvolt
( Persze nem durván )
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 14. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 14. kedd 15:48

Nyilvanvaloan kotodik hozzad es bizik benned ha el merte mondani. Egy ilyen not csak kotoznivalo bolondok engednek el. Nem lesz a punci kevesebb attol, hogy mas is hasznalja, sot, inkabb tobb, tapasztaltabb, finomabb. Csak arra figyelj hogy ki ne maradj a bulibol. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 13. hétfő 16:00

Nyilvanvaloan kotodik hozzad es bizik benned ha el merte mondani. Egy ilyen not csak kotoznivalo bolondok engednek el. Nem lesz a punci kevesebb attol, hogy mas is hasznalja, sot, inkabb tobb, tapasztaltabb, finomabb. Csak arra figyelj hogy ki ne maradj a bulibol. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségemet is dugja a munkatársa rendszeresen. Vagy az íróasztalon keféli vagy a széken az ölébe ültetve intézi el. Erről most szereztem tudomást mivel a párom legalizálni akarja a viszonyukat. Még az első munkahelyén ismerkedtek össze, egy szuper market raktárában dolgoztak, ahol a beszállítókkal szinte orgiákat rendeztek. Ekkor 19-20 éves volt és mikor kiderült a dolog többed magával együtt elküldték. Több mint fél éve kerültek újra össze egy másik munkahelyen és azóta tart a viszonyuk.