Mire is?
(Ez egy válasz Soldier880107 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Most épp erre gondolok
Csak úgy a semmiből hirtelen, vagy volt előzménye?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 09:28
Nekem is volt benne részem. Nem minden napi élmény volt, amikor egy intim borotválás alkalmával a vendégem elélvezett Tanulságos volt
De az is eszembe jutott olyan kolléga is volt aki hátsó gondolat nélkül annyit mondott egy másik takarítőnek hogy milyen csinos aznap és balhé lett belőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 28. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892904)
2023. 10. 28. szombat 15:18
Takarítónővel volt már valakinek kalapja
A munka és a család mellett sokszor alakulnak ilyen helyzetek . A céges bulik is jók lehetnek ilyenkor . Úgy hallottam
(Ez egy válasz Bbrian03 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 09:12
Multiknál meglepő, hogy mennyi egyszerű szexkapcsolatba kerülni. 7 év alatt 3 nővel sikerült szexkapcsolatot kialakítani, volt akivel 3 év volt akivel csak pár hónap, volt hogy egy időben egyszerre ketőt kellett a párjuk helyett karban tartani. Meg van az esélye, hogy rosszul alakul, ahogy előttem írták. Ezért is nem vágok bele egy fiatal 21 éves lánnyal, pedig folyton felkínálja magát. De jobb óvatosnak lenni.
Az első szexkapcsolatom egy 30 éves férjes anyukával esett meg, randiztunk és egymásnak is estünk, szép arc, zöld szem, fekete derékig érő haj, formás nőies test, a mellei 85DD. Ahogy dugtam egyfolytában az járt a fejemben, hogy nem lehetek ilyen szerencsés. És mikor haza vittem megcsókolt átölelt és megköszönte.
Az első szexkapcsolatom egy 30 éves férjes anyukával esett meg, randiztunk és egymásnak is estünk, szép arc, zöld szem, fekete derékig érő haj, formás nőies test, a mellei 85DD. Ahogy dugtam egyfolytában az járt a fejemben, hogy nem lehetek ilyen szerencsés. És mikor haza vittem megcsókolt átölelt és megköszönte.
Nekem egyszer. Mindig is izgattak különösen az idősebb telt takarítónők, ő pont ilyen volt. Azóta még jobban izgat a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 28. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem, de a munkatársam aki ügyeleti - készenléti munkakörben dolgozik neki igen. Az románc következménye már általános iskolás. Komoly balhé volt, azóta nem kimondottan de szempont hogy a takatrítónő ránézésre ne legyen vágy tárgya.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 10. 27. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 23:32
Ez egyszerű. Menj bele és úgy dugd meg, hogy neki rossz legyen. Ő fog kidobni
Multiknál meglepő, hogy mennyi egyszerű szexkapcsolatba kerülni. 7 év alatt 3 nővel sikerült szexkapcsolatot kialakítani, volt akivel 3 év volt akivel csak pár hónap, volt hogy egy időben egyszerre ketőt kellett a párjuk helyett karban tartani. Meg van az esélye, hogy rosszul alakul, ahogy előttem írták. Ezért is nem vágok bele egy fiatal 21 éves lánnyal, pedig folyton felkínálja magát. De jobb óvatosnak lenni.
Munkahelyi kapcsolat mindig vékony jég. Volt benne részem párszor és utána nem egyszerű együtt dolgozni,ha valami nem jön össze. Inkább a vágy,mint utánna a harag.
Ez egyszerű. Menj bele és úgy dugd meg, hogy neki rossz legyen. Ő fog kidobni
(Ez egy válasz ac4er üzenetére (2023. 10. 27. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk pl már senki sem beszél róla,nincs megjegyzés stb.
(Ez egy válasz Fufi20 üzenetére (2023. 10. 27. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 06:27
És ugye van az, amikor nem maradt ott.. utána, persze mindenki a szájára vette az elkövetőket. Persze a következő partyn, pont a kibeszélők lettek a kibeszélendők. És még csak nem is kellett a csapatépítő. Ahol vannak vidéki kirendeltségek, ott rendszeresek a havi megbeszélések. Persze ilyenkor, mindenki igyekezett a head office-ban elintézni azt, amire nem volt lehetőség a távolság miatt. Hozzám is jártak, nálam is volt mindig valami elintéznivaló. A kacérkodás folyamatosan ment, aki nyitott volt, nem ment üres kézzel haza...
Add elő hogy meleg vagy, és mozdulj rá az egyik férfi kollégára
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 10:52
Van egy kényes dolog, ami jóideje foglalkoztat és bár azt gondoltam majdcsak megoldódik magától de úgy tűnik nem fog. Adott egy cég amit én képviselek és van ennek a cégnek egy nagyon komoly partnere. A bevétel fele ettől a partnertől érkezik, így érthetően kiemelt figyelmet élvez részünkről. Az együttműködés harmonikus, minden igényt kielégítő, panaszmentes. Csakhogy a kapcsolat tartóm egy szűk éve egy negyven plusszos, amúgy dekoratív logisztikus lett. Nemrég vált el és ahogy ilyenkor lenni szokott kiszabadult az életbe és ebben az időszakban több faszt fogott mint kilincset. Végig mosolyogtam ezt az időszakát, mert amúgy szinte tankönyvi volt. Ahogyan az is, hogy jött a megcsömörlés ideje és már nem csak dugópartnereket keres hanem társat is. Igyekeztem távolt tartani magamtól ilyetén téren és eddig ez sikerült is. Viszont a munka során eddigi nagyon diszkrét bókok, tréfák kezdtek mélyebbek lenni. Napjainkra azon veszem észre magam, hogy nagyon komolyan gondolkodik bennem. Szóval a dilemma adott. Megdugjam és jó arc leszek egy darabig, de ki tudja mennyire tudom a hölgyet a "helyén" tartani? Vagy ne dugjam meg, viszont jól megsértődik mert kikosaraztam. Vékony jég mindkettő, mert attól tartok bármelyik esetben a végkifejlet, hogy megsértődik és kipenderít mint szállítót. Én sem a nyeretlen kétévesek futamán indulok már és van rutinom, de most valahogy jól jönne egy kis egítség. Van valakinek valami jó ötlete a helyzet kezelésére?
Ezt a párom (a férfi írta....)
(Ez egy válasz Fufi20 üzenetére (2023. 10. 27. péntek 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 06:27
És ugye van az, amikor nem maradt ott.. utána, persze mindenki a szájára vette az elkövetőket. Persze a következő partyn, pont a kibeszélők lettek a kibeszélendők. És még csak nem is kellett a csapatépítő. Ahol vannak vidéki kirendeltségek, ott rendszeresek a havi megbeszélések. Persze ilyenkor, mindenki igyekezett a head office-ban elintézni azt, amire nem volt lehetőség a távolság miatt. Hozzám is jártak, nálam is volt mindig valami elintéznivaló. A kacérkodás folyamatosan ment, aki nyitott volt, nem ment üres kézzel haza...
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 09:14
Nem véletlenül van a mondás "Ami a csapatépítőn történik az ott is marad!"
Irigylésre méltó !
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, ez így van!
(most már én is tudom) (Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(most már én is tudom) (Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 23:25
Ismerem a multik világát és a szabályrendszereiket, de vannak ahol vérrek írjás és vannak ahol azért van mert meg kell lennie. Ez a cég az utóbbiakhoz sorolható. Nem akarom megdugni, mert érzem hogy tapadni fog. Most már teljesen világos a számomra, hogy ha megdugom nem fog élni hagyni. Megérne egy misét, mert nem rossz bőr és tepernem sem kellene érte. De érzem, hogy lenne belőle olyan kalamajka hogy hét határra szólna. Fontosabb az üzlet mint egy problémás nő. Ja, meg nős is vagyok, bár olykor hajlamos vagyok hűséget kis időre felfüggeszteni.
Szia.
Fiu vagy lány volt a vendéged? (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiu vagy lány volt a vendéged? (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 09:28
Nekem is volt benne részem. Nem minden napi élmény volt, amikor egy intim borotválás alkalmával a vendégem elélvezett Tanulságos volt