Én mindig úgy gondoltam, hogy ez a névkiabálás egy filmes közhely... Elég sok nővel voltam együtt, és szinte mindegyikkel oltári jó volt a szex, de soha egyik sem ordibálta a nevem. Inkább karmoltak...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 08:33
Ahol hölgyekel dolgoztam, ott állandóan voltak kalandjaim. Van akinek az izgalom hiányzott, van akinek a szex. Nehéz volt lavírozni , hogy ne csináljak ostobaságot. Volt egy, aki kifejezetten a férje keresztneve alapján választott, hogy otthon tudja a szeretője nevét kiabálni, amíg a férjével van. A nők kicsapongóbbak ezen a téren, sokszor nem is tudtam hogy, ki a vadász és ki a préda.
Ahol hölgyekel dolgoztam, ott állandóan voltak kalandjaim. Van akinek az izgalom hiányzott, van akinek a szex. Nehéz volt lavírozni , hogy ne csináljak ostobaságot. Volt egy, aki kifejezetten a férje keresztneve alapján választott, hogy otthon tudja a szeretője nevét kiabálni, amíg a férjével van. A nők kicsapongóbbak ezen a téren, sokszor nem is tudtam hogy, ki a vadász és ki a préda.
Hát több gyermekes anyukaként elmondhatom , hogy nem egyszerű otthon kiélni a vàgyainkat . Ezért is engednek sokan a munkahelyi légyottoknak.
Engem kifejezetten szeretnek a hölgy munkatársaim. Nagyon jóban vagyok velük. De még soha nem sikerült munkaidőben összejönni senkivel, bár nem is volt célom. A legtöbb munkahelyen a kollégák/kolléganők többen vannak egy irodában, nagyon nehéz úgy befűzni bárkit is. Viszont munkaidőn kívül egyrészt ott van a facebook és társai. Rá lehet írni, el lehet kezdeni a beszélgetést. Vagy esetleg egy munkahelyi buli. Ha ez megvan, beindult a beszélgetés, a kémia, akkor már félig nyert ügyed van. Rólam mindenki tudja hogy házas vagyok, de így is belemennek...
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 14:43
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék azoktól, akik párkapcsolatban, netán házasságban élnek, nektek hogyan sikerült egy esetleges munkahelyi szexet összehoznotok, kiviteleznetek férj/feleség/barát/barátnő mellett? A harmadik fél részéről milyen volt a kezdeményezésetek? Őt nem zavarta, hogy párotok van? Esetleg a szexre kapható partnert így jobban izgatta a tabu tudata?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék azoktól, akik párkapcsolatban, netán házasságban élnek, nektek hogyan sikerült egy esetleges munkahelyi szexet összehoznotok, kiviteleznetek férj/feleség/barát/barátnő mellett? A harmadik fél részéről milyen volt a kezdeményezésetek? Őt nem zavarta, hogy párotok van? Esetleg a szexre kapható partnert így jobban izgatta a tabu tudata?
A régebbi munkahelyemen ahol dolgoztam éjszakai műszakban,volt egy csodás 18 éves szemüveges alacsony,vékony közepes kerek mellű kolleginám egyedül volt csaj a műszakban mindig egyedül öltözött a női öltözőben,szintem minden műszak előtt szexel kezdtünk a női öltözőben az az igazi jó kislány akart lenni hogy hát de nem szabad stb,stb. Én persze öleltem csókoltam,izgattam és mindig ki vettem neki a kezébe adtam vertem előtte és persze csillogott a szeme és mindig szex volt! Imádtam hamvas friss,fiatal,élvezte nedves volt.
Igazan feszultsegoldo tud lenni, eleg sokszor sikerult, pl. szallodaban a recepcios kolleganoket sikerult elkapni, parhuzamosan kettot is, persze nem tudtak egymasrol, volt amikor mar.kis combfixxel keszult az esti muszakra, rogton tudtam hogy maradnom kell tulorazni.
Én még a régi munka helyemen kerültem közelebb egy kis tanuló csajhoz, már elmúlt 18 csak gyakorlaton volt nálunk, aztán egyszer csak nem bírtuk ki és a raktárba egymásnak estünk. Jó mondjuk vendég látásaban mindenki mindenkivel kb, aki ismeri a légkört tudja
fiatalon ezért is szerettem a vendéglátást
fiatalon ezért is szerettem a vendéglátást
Szinte nem volt olyan munkahelyem...
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 21:31
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2 munkahelyen is keveredtem kalandba már. A kisgyerekes, családos anyukák elég gyorsan hajlanak egy kis kalandra.
teljesen egyetértek veled, tapasztalom ezt én is. Van egy kollégaőm, aki kinézetre full konzervatív, persze férjezett, de a férje többe néz napi- esti 2-3-4 felest meg 4-5 doboz sört
na de mindegy is, szóval a csaj full visszafogott, fapinának néznéd, de a szexben mint egy ragadozó, teljesen átalakul és szinte telhetetlen, össze szoktunk jönni házon kívűl , játszunk lányosakat is ketten, de a férjemmel hármasozni is szoktunk, eszméletlen amit a csaj művel a sexben . . szó szerint BRUTÁLISAN keményen tolja velünk is. Aztán otthon meg jó háziasszony módjára, gyereket nevel, süt főz az alkesz férjének, itt a cégnél is teljesen visszahúzódó. Szóval ha kiszabadul a Dzsinike a palackból akkor aztán tör-zúz
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 08:55
na de mindegy is, szóval a csaj full visszafogott, fapinának néznéd, de a szexben mint egy ragadozó, teljesen átalakul és szinte telhetetlen, össze szoktunk jönni házon kívűl , játszunk lányosakat is ketten, de a férjemmel hármasozni is szoktunk, eszméletlen amit a csaj művel a sexben . . szó szerint BRUTÁLISAN keményen tolja velünk is. Aztán otthon meg jó háziasszony módjára, gyereket nevel, süt főz az alkesz férjének, itt a cégnél is teljesen visszahúzódó. Szóval ha kiszabadul a Dzsinike a palackból akkor aztán tör-zúz
(Ez egy válasz Pablo1980 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ezt tanusítom. A hölgyek pont annyira vevők mindenre mint mi ffiak. Ha pedig vevők a mókára sokkal perverzebbek is hála istennek. Munkahelyemen pár bók elég ahhoz,hogy akarják.Nyílván nem mindenki de nagyrész igen. A visszafogottabb nőkkel pedig mindig jobb volt mint a kipakolóssal......
Igen ezt tanusítom. A hölgyek pont annyira vevők mindenre mint mi ffiak. Ha pedig vevők a mókára sokkal perverzebbek is hála istennek. Munkahelyemen pár bók elég ahhoz,hogy akarják.Nyílván nem mindenki de nagyrész igen. A visszafogottabb nőkkel pedig mindig jobb volt mint a kipakolóssal......
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 08:31
Törölt felhasználó (4730698)
igen a gyermekes, családos nők hajlamosabbak kalandozni, ezt tanusítom
és nincs is ebben semmi rossz- nem férjet keresnek, csak szexet, orgazmust, odafigyelést, és ez így is van jól.
és nincs is ebben semmi rossz- nem férjet keresnek, csak szexet, orgazmust, odafigyelést, és ez így is van jól.
igen a gyermekes, családos nők hajlamosabbak kalandozni, ezt tanusítom
2 munkahelyen is keveredtem kalandba már. A kisgyerekes, családos anyukák elég gyorsan hajlanak egy kis kalandra.
Voltam bent megint de most zarkozottabb volt. Fene sem érti a nőket
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2024. 05. 10. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez felhivas a dugásra, nyomassad.
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 14:34
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Jött egy új kolléganő az irodàba hozzànk. Beszélgettünk már párszor. Ma beugrottam a kulcsokèrt, egyedül volt bent a másik főnökcsaj elment valahova. Elkezdtünk beszèlgetni. Mindig mosolyog, de ma full beterpesztett a székben úgy cseverèsztünk. Persze semleges dolgokról mert az ajtó nyitva volt. Olyan 50 55 körül lehet magas vékony szőke hosszú hajú tenyérnyi cicikkel, apró popsival. Pont az esetem☺️ hàtradőlt kidomborodott a puncija a fehér farmerben alig bírtam visszatartani a faszom a gatyàban
később se verted ki a látványra?
2024. 05. 06. hétfő 14:34
Sziasztok! Jött egy új kolléganő az irodàba hozzànk. Beszélgettünk már párszor. Ma beugrottam a kulcsokèrt, egyedül volt bent a másik főnökcsaj elment valahova. Elkezdtünk beszèlgetni. Mindig mosolyog, de ma full beterpesztett a székben úgy cseverèsztünk. Persze semleges dolgokról mert az ajtó nyitva volt. Olyan 50 55 körül lehet magas vékony szőke hosszú hajú tenyérnyi cicikkel, apró popsival. Pont az esetem☺️ hàtradőlt kidomborodott a puncija a fehér farmerben alig bírtam visszatartani a faszom a gatyàban
Ezt én is alá tudom támasztani!!
Fiatal kis feleségem se veti meg ha munkaidő alatt, vagy utána valaki kényezteti egy kicsit.. (Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal kis feleségem se veti meg ha munkaidő alatt, vagy utána valaki kényezteti egy kicsit.. (Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont ez a lényeg
Megélni és megtanulni a kontrollt. Ha már egyáltalán nem érintene, valószínű nem is vágynátok rá.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 03. 19. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 10:16
Megélni és megtanulni a kontrollt. Ha már egyáltalán nem érintene, valószínű nem is vágynátok rá.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 03. 19. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez minden megvan nálunk is amit leírsz, nagyon mélyen és erősen, bizalom szeretet is több mint 100%-os, de attól az első ilyen alkalomnál mértem és 110-146között volt több mint fél napon keresztül a pulzusom, egyszerűen nem tudtam parancsolni az agyamnak, hogy semmi szükség erre a stresszre ami történik velem, egyszerűen csak jött magától és nem tudom kontrollálni tudatosan.