Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#139   2010. 07. 06. kedd 15:09
X Törölt felhasználó (761336)
Sziasztok!
Anno fiatal fejjel,17 éves koromban,lakóhelyem mezőgazdasági telepén doliztam,amolyan "diákmunkásként"méregettem az aratásból származó terménymennyiséget.
Akkoriban kezdtem kivetkőzni magamból,kis top,még kisebb szoknyácska,nagy cicik,formás fenék,csak pasik dolgoztak velem.Csorgatták a nyálukat,de lépni egy sem mert,mivel legtöbbjük nős volt:(.
Volt egy fiatal(26 éves)fönöksrác,nevezzük Sanyinak.
Eleinte nem volt köztünk semmi,de aztán szép lassan kialakultaka dolgok.
Először csak pár lopott csók,kis tapi,de az egyre jobban nedvesedő puncim őt sem hagyta nyugodni.
Egyik este későn végeztem a melóval,a srácok kint iszogattak a mérlegház előtt,pihiztek a meló után.
Kibaszott meleg volt,egy szál bikiniben és egy miniszoknyában irogattam a napi zárást,amikor belépett Sanyi.
Persze rögtön nekiestem,nem törödve azzal,hogy tőlünk pár méterre kb 30 ember röhögcsél,iszogat.
Kis fönököm eleinet háritott,majd halva kéjes nyögdécselésemet és követelözésemet,felpakolt az iróasztalra,és miután végigcsókolta-nyalta a melleimet,félrehúzta a bugyimat,és elkezdte nyalni a puncimat.
Nagyon jó volt,ennek hangot is adtam pont ezért hagyta abba! violent
Nem akarta h bejöjennek a hivatlan látogatók,és én ott maradtam remegő puncival,szétnyalva...Mikor a nadrágjához nyúltam h na most akkor márpedig berakod,megfogta a kezemet"Bocs Cica,de én már elélveztem,bele a gatyámba".
Fúúúúúúú,enyhén szólva ideges lettem.Szájoncsókolt és kiment a srácokhoz,akik az egészből nem vettek észtre semmit!Mondanom sem kell kapcsoltaunk nem tartott sokáig.Végülis nem dugott meg sajna.
Aztán még 3 munkatársammal sikerült kicsit összegabalyodni.
Ha gondoljátok,megirom azt is.
#138   2010. 06. 25. péntek 13:16
Sasha33 Sasha33
Lillus most sem csalódtam, köszönöm!
#137   2010. 06. 15. kedd 12:45
kandurmarci kandurmarci VIP
Csodálatos történet, de szép, izgalmas vallomás is egyben. De jó lenne, ha nem lenne olyan prűd a világ, mint amilyen - akkor az ilyen belső vágyakat kiélhetnénk szabadon és nem kellene félni, tartani attól, hogy szájára vesz. Lillus, csodálatos vagy!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 06. 15. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 15. kedd 11:18
Az egyik legizgalmasabb volt azon az estén (már persze a karzati aktust leszámítva) az, amikor a kocsitól sétáltam vissza az épület felé. Nem volt rajtam bugyi és a hűs szellő érezhetően játszadozott a lábam közt. Olyan meztelenség érzetet kölcsönzött. Számban pedig benne volt még a férfi édes gyönyöre. A bejáratnál elvettem egy pezsgőt, és azzal a kezemben sétáltam végig az aulán. Pezsgővel, számban némi spermával és bugyi nélkül, miközben a puncim érzékien bizsergett még. Mindez akkor olyan rendkívül kurvásnak hatott. Már csak egy hosszú szipkás cigaretta hiányzott meg az, hogy kissé fel legyen szaladva a harisnyám. vigyor2 Megálltam a bejáratnál benéztem a tömegre és kiittam a pezsgőmet. Közben arra gondoltam, hogy titkon egy ribanc vagyok és mint ilyen itt akarok valahol dugni mindenki szeme láttára mégis titokban. vigyor2
#136   2010. 06. 15. kedd 11:18
Lillus Lillus
Az egyik legizgalmasabb volt azon az estén (már persze a karzati aktust leszámítva) az, amikor a kocsitól sétáltam vissza az épület felé. Nem volt rajtam bugyi és a hűs szellő érezhetően játszadozott a lábam közt. Olyan meztelenség érzetet kölcsönzött. Számban pedig benne volt még a férfi édes gyönyöre. A bejáratnál elvettem egy pezsgőt, és azzal a kezemben sétáltam végig az aulán. Pezsgővel, számban némi spermával és bugyi nélkül, miközben a puncim érzékien bizsergett még. Mindez akkor olyan rendkívül kurvásnak hatott. Már csak egy hosszú szipkás cigaretta hiányzott meg az, hogy kissé fel legyen szaladva a harisnyám. vigyor2 Megálltam a bejáratnál benéztem a tömegre és kiittam a pezsgőmet. Közben arra gondoltam, hogy titkon egy ribanc vagyok és mint ilyen itt akarok valahol dugni mindenki szeme láttára mégis titokban. vigyor2
#135   2010. 06. 14. hétfő 09:35
Lillus Lillus
A ruhám alul mini volt és szűk. Az alját szegélyezte egy fodor asszimetrikusan. Azaz nem tudott felcsúszni, hogy alám lássanak, csak ketten tudtuk, hogy nincs rajtam bugyi. Harisnyanadrágot értelemszerűen nem vehettem fel csak combfixet. Bal odlalon takarva volt, de jobb oldalon szépen kivillant a rózsás szegélye. Aki férfi csak tehette mindenki a combomon legeltette a szemét egész este. vigyor2
#134   2010. 06. 14. hétfő 09:27
Lillus Lillus
A karzatot valami fa térelválasztó határolta. Azaz a 5 centi deszka túloldalán mászkáltak az emberek, mi meg nekidőlve egy kihúzott függöny mögött faltuk egymás testét. Felhúzta a szoknyámat a lábamat feltettem egy szék karfájára és hagytam hogy nyaljon. Három perc alatt akkorát élveztem, hogy majdnem összeestem. Remegett a lábam. Akkor előrehajoltam, rá a székre, hogy bedughassa. De ő a nyelvét dugta be hátulról, na megint nem kellett sok. Olyan lágy orgamusom volt amilyen csak ritkán. Utána betolta a farkát is és ahogy mászkáltak és beszélgettek az egyre fogyatkozó emberek a fa falon túl, én szép lassan elélveztem. Ő is. Lerogytam a székre és egy némi pihegés után papírszebkendőt vettem elő a táskámból, meg a gondosan bekészített bugyit. Megtöröltem magamat, felvettem és beletettem egyet a bugyiba. Adtam egy csókot, és mondtam, hogy megyek.
Elmentem a mosdóba kicsit rendbeszedni magamat. Aztán vettem a kabátot és lementem a buszhoz. Alig vártam, hogy lerogyjak a helyemre. Szinte azonnal el is aludtam.
#133   2010. 06. 14. hétfő 09:17
Lillus Lillus
Már privátban is kérték. vigyor2

Nálunk az év vége (így a bankett is) nem decemberben van, hanem tavasszal. Azon az éven nem volt különösebben nagy tél így a tavasz sem volt igazán hideg. Nem tudom mennyivel előtte de volt egy kis kellemetlenségem abból, hogy hamarabb jött meg a telihold, mint ahogy vártam és véres lett a bugyim a munkahelyemen. A szoknyám hálistenek nem. Hogy megelőzzem a bajt, levettem a bugyimat és bementem T-hez, hogy engedjen el mert vennem kell női dolgokat és egy bugyit. Kérdezte, hogy most sincs rajtam, mondtam, hogy nincs. Mutassam meg és akkor kimehetek. Hát felhúztam neki, hagy legyen gyereknap. Meg akarta puszilni, de mondtam, hogy szigorúan csak ha visszajöttem akkor. Végülis aztán nem került rá sor aznap.

Nemsokkal később volt az évzáró bankett. T kérdezte, hogy mit veszek fel. Mondtam, hogy az sem biztos, hogy megyek. Azt mondta, olyan nincs és hogy valami rövidet vegyek és ne legyen alatta bugyi, ha már a múltkor nem mentem vissza egy puncipuszira. Ezt persze viccből mondta. A gyülekezőkor odasonfordáltam mellé és kérdeztem: Na hogy tetszik? Azt mondta már régóta figyel lopva, irtó szexi vagyok. Be volt lőve a hajam, egy fekete miniruha volt rajtam, amiből ki volt a fél hátam és a szoknyája asszimetrikus szabású, az egyik oldalon nagyon rövid, a másikon térdig ér. Halkan megjegyeztem neki, hogy minden feltételét teljesítettem, aztán mielőtt szólhatott volna, otthagytam. Mindenki leült a helyére és a főnökök beszédet mondtak, kitüntetéseket osztottak, stb, utána vacsora. Közben volt valami műsor a színpadon. Láttam, hogy T néha rámsadított. 10 körül jött a zenés műsor, amikor táncra került a sor. Engem azért vittek elég sokan. Biztos a ruha miatt. vigyor2 Aztán egyszer intettem neki, hogy : Na mi lesz már vigyor2 . Erre persze úgy jött, mint akit puskából lőttek ki. Táncoltunk egy párat. Én lehetőleg fapofát vágtam, hogy ne keltsünk feltünést és közben folyamatosan malacságokat suttogtam neki. Arról, hogy én melyik tetrészével mit csinálnék épp és hogy hű de mennyire nincsen rajtam bugyi, és hogy az milyen izgi. Teljesen feltüzesedtünk. Mondtam neki, hogy le akarom szopni. Azt mondta egyoldalúan nem kell. De én csak erősködtem. Megegyeztünk, hogy a kocsijánál találkozunk. Előbb kiment ő, én meg egy másik ajtón egy kicsivel később. Beültem mellé, hátralöktem az ülését és már buktam is rá. vigyor2 Próbált ő matatni, de a kezére csaptam. Szerintem 4 percet voltam a kocsijában. Bementem és ittam rá egy pezsgőt. Vagy 20 perc múlva jött csak vissza. Éjfél előtt újra táncoltunk, bár akkor már sokan készülődtek. Vagy kétszer hozzásímultam ésmondtam, hogy nézzen fel a karzatra az tök üres, menjünk fel és most megpuszilhatja a puncimat ... Nyavajgott, hogy meg fogunk bukni. Mondtam, hogy rendben, akkor megyek egyedül, hátha lesz útközben valaki, aki elkísér.... Felmentem. Két perc múlva ott volt. Már mindenki a kabátját keresgélte, meg pakolászott.
(Ez egy válasz alter777 üzenetére (2010. 06. 12. szombat 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 12. szombat 00:37
Lillus!
és a bankettest elmeséled?
#132   2010. 06. 12. szombat 00:37
alter777 alter777
Lillus!
és a bankettest elmeséled?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 06. 01. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 01. kedd 13:19
Érdekes munkahelyi sztorim nincsen több. Egy van, de az nem konkrétan a munkahelyen történt, hanem az év végi banketten.
Egy kiegészítés az előzőhöz. Abból úgy jön le, hogy akkor volt először hüvelyi orgazmusom. De ez nem így van, akkor volt először nyelvtől hüvelyi orgazmusom. És az is akkor volt először hogy én akartam az utolsó cseppig lenyelni ami a számban van és nem mások akarták, hogy megtegyem. Pontatlan a fogalmazásom...
#131   2010. 06. 12. szombat 00:31
alter777 alter777
üdv!
tehetnél fel róla néhány fotót, ha már ilyen bevállalós!
még ha kitakarva is smile
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2010. 06. 09. szerda 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 09. szerda 02:43
Van egy kolleganőm, telefonos munkát végez, elvileg én vagyok a főnöke. Úgy 170cm magas, elég bőven bánt vele a természet... legalább D-s mellekkel. Eleinte csak kellette magát, de egyszer mikor hazavittem munka után, egy földúton eltévedt a keze. Pont a sliccemig. Nekem se kellett több, hát hagytam magam. Megérte. Azóta többször leszopott a munkahelyen is, és egyre vadabbul, egyre kihívóbban hívja fel a figyelmet magára. Elfelejt melltartót felvenni, a szoknya alá tangát, kigombolt inggel eszik az étkezőben...
Múltkor arról beszélt ebédidőben a kolleganőivel, hogy milyen rossz, hogy olyan ritkán jut el az orgazmusig, mert ahhoz őt hátulról kell dugni és közben ujjazni. Hát hazafele megintcsak ama földúton megkapta. Visítva élvezett... de én is wink
Máskor amikor a munkahelyen szop a wcben, kicsurgatja a szája szélén és úgy megy vissza telefonálni, hogy még csurog a szája széléről... hát, volt hogy megláttam amint én is kijöttem és már fordultam is vissza, hogy kiverjem újra.
KO a nő. Már volt hogy a Momban a liftben kezdett szopni, de nem ment le a garázsig, hanem megállt még a bevásárlószinten és pont a virágüzlet előtt totálplánban szopott. Még jó, hogy gyorsan visszazártam az ajtót...
#130   2010. 06. 09. szerda 19:49
X Törölt felhasználó (755901) VIP
xxxxxxxxxx (kérdésed kimoderálva!)

(ilyeneket csak privátban, katt a nevére és kérdezz bátran!) felkialtas
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754785)
2010. 06. 07. hétfő 05:52
nincs is annál jobb mikor a beosztottam kinyal a fotelben,majd rádönt az asztalra és jól megdug hátulról.
A helyzet nagyon izgató.
ott kéne egy jó grupiiiiii
#129   2010. 06. 09. szerda 02:43
jaloezie jaloezie
Van egy kolleganőm, telefonos munkát végez, elvileg én vagyok a főnöke. Úgy 170cm magas, elég bőven bánt vele a természet... legalább D-s mellekkel. Eleinte csak kellette magát, de egyszer mikor hazavittem munka után, egy földúton eltévedt a keze. Pont a sliccemig. Nekem se kellett több, hát hagytam magam. Megérte. Azóta többször leszopott a munkahelyen is, és egyre vadabbul, egyre kihívóbban hívja fel a figyelmet magára. Elfelejt melltartót felvenni, a szoknya alá tangát, kigombolt inggel eszik az étkezőben...
Múltkor arról beszélt ebédidőben a kolleganőivel, hogy milyen rossz, hogy olyan ritkán jut el az orgazmusig, mert ahhoz őt hátulról kell dugni és közben ujjazni. Hát hazafele megintcsak ama földúton megkapta. Visítva élvezett... de én is wink
Máskor amikor a munkahelyen szop a wcben, kicsurgatja a szája szélén és úgy megy vissza telefonálni, hogy még csurog a szája széléről... hát, volt hogy megláttam amint én is kijöttem és már fordultam is vissza, hogy kiverjem újra.
KO a nő. Már volt hogy a Momban a liftben kezdett szopni, de nem ment le a garázsig, hanem megállt még a bevásárlószinten és pont a virágüzlet előtt totálplánban szopott. Még jó, hogy gyorsan visszazártam az ajtót...
#128   2010. 06. 07. hétfő 08:46
framo framo
Még ha csak nyalni tudnék smile
#127   2010. 06. 07. hétfő 08:37
X Törölt felhasználó (165067)
Tudsz nyalni? smile )
(Ez egy válasz framo üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 08:36
Én éppen munkahelyet keresek smile
#126   2010. 06. 07. hétfő 08:36
framo framo
Én éppen munkahelyet keresek smile
#125   2010. 06. 07. hétfő 08:33
X Törölt felhasználó (165067)
Talán alkalmazzál még legalább egy vkit....

Te Edit, te Edit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754785)
2010. 06. 07. hétfő 05:52
nincs is annál jobb mikor a beosztottam kinyal a fotelben,majd rádönt az asztalra és jól megdug hátulról.
A helyzet nagyon izgató.
ott kéne egy jó grupiiiiii
#124   2010. 06. 07. hétfő 05:52
X Törölt felhasználó (754785)
nincs is annál jobb mikor a beosztottam kinyal a fotelben,majd rádönt az asztalra és jól megdug hátulról.
A helyzet nagyon izgató.
ott kéne egy jó grupiiiiii
#123   2010. 06. 03. csütörtök 21:18
sexylatina29 sexylatina29 VIP
engem is keféltek már meg munkahelyen a fönököm fia nagyon joképű 30 as pasi egymásba is gabalyodtunk már egy párszor. . .
#122   2010. 06. 03. csütörtök 10:22
X Törölt felhasználó (165067)
Hát igen, nekem is volt egy majdnem ilyen esetem egy hölgyikével, ő sem akarta a férjét megcsalni. DDD
Tényleg nem értem.
(Ez egy válasz szeggabor üzenetére (2010. 05. 31. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 31. hétfő 08:35
Egy hónapja fűzök a munkahelyemen egy szépcombú vöröst. Pénteken éretem, hogy végre csak az alkalom hiányzik. Alkalmat teremetettem. Végig simogattam a gyönyörű testét, megcsókoltam, felhúztam a blúzát. Biztosra vettem, hogy a következő órát nem fogom hamar elfelejteni. Asztalra ültettem, megujjaztam és vagy fél óráig nyaltam. Látványosan elélvezett, a lábszárán csurgott a szaft. Letoltam a nadrágom, elővettem a gumit, feltéptem, erre kijelenti a csaj, hogy házas emberrel nem kefél. Ott álltam meredt fasszal, erre megtörölgette magát és kiment a mosdóba. Gondoltam, ez nem lehet más csak valami vicc. Vissza jött, felöltözött, összepakolt és megkérdezte, hogy haza viszem-e? Naná, mondtam, gondoltam, majd a kocsiban rojtosra dugom... A faluja előtt lekanyarodtam egy fasorba. Kikapcsoltam a biztonsági öveket és megcsókoltam. Már minden bajom volt... mikor újra oda értem, hogy végre fel kell húzni a gumit, akkor újra közölte, hogy nős emberrel nem kefél. Szeretné, ha haza vinném. Hát ilyet én még nem basztam! haza vttem.
#121   2010. 06. 02. szerda 22:04
X Törölt felhasználó (295546)
Szerintem mindenkit érdekel smile
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2010. 06. 02. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 02. szerda 13:08
Jó is a munkahelyi szex. Legálabb jobb lesz a munkahelyi hangulat és segít összekovácsolni az embereket. Nekem is volt már hálistennek benne részem. Jó volt, szép volt. Majd ha érdekel valakit leírom.
#120   2010. 06. 02. szerda 13:08
s.loeb s.loeb VIP
Jó is a munkahelyi szex. Legálabb jobb lesz a munkahelyi hangulat és segít összekovácsolni az embereket. Nekem is volt már hálistennek benne részem. Jó volt, szép volt. Majd ha érdekel valakit leírom.
 
... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pepe24 pepe24
Nyitás ideje: 2005. 12. 09. péntek
Üzenetek: 519db
Utolsó üzenet: tegnap 08:31
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!