Most még dolgozom ,este mesélek.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 01. 21. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmasan hangzik, elmesélnéd nekünk?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 01. 21. kedd 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 13:20

Azok a csodálatos 80-as évek . Életem első hármasa a munkatársammal és a feleségével.
Azok a csodálatos 80-as évek . Életem első hármasa a munkatársammal és a feleségével.
Engem is nagyon izgat a dolog,nemtudom mit szeretne de igenjó kis punci lehet alatta szóval majd alakul valami reméljük
Ha mind két fél betartja a játekszabályokat, nagyon izgalmas dolog.
A céges csapatépítők melegágya az ilyen jellegű viszonyoknak!
Haverok csajai nős emberek egyéb történetek ugyanúgy jöhetnek én a férfi tag éppen benne vagyok valamiben amit még nem tudok csak sejtek pontosabban, a feleségem baràtnője amit tutira tudni lehet elhanyagolt kisgyermekes anyuka hónapok óta nincs rendesen megkefélve és sokszor pedzegeti hogy mi lenne ha ott aludnánk vagy ha ők ott aludnának nálunk és a nézés sokmindent elárul szerintetek? Ez felhívás a keringőre vagy valami más lenne a háttérben a férje s ő közte van közel 20 év izgatott vagyok az egsik hónapban a közel jövőben ott alszanak nálunk,kíváncsian vàrom mi fog alakulni
Hajrá mindenki kinket ez a téma nagyon foglalkoztat illetve az egyéb titkos bujtatott rejtett viszonyok