Hello, Niobe azt mondtad büfé nem lesz. Ital ilyesmi? Mindenki vigye magának amit iszik?
A tombola ajándékom elkészült

Holnap ilyenkor már ott leszünk
(Ez egy válasz 010andriss üzenetére (2025. 07. 09. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 20:23

Sziasztok a Diosjenői találkozóra Pénteken reggel indulok én is . Amennyiben valakinek segítség lenne szívesen elviszem. Két fő számára lenne hely.
-Budapestről indulok.-
Akit érdekel írjon priviben vagy telefonon keressen +36303352658 (Whatsapp vagy Viber is ).
Üdv
Andris
-Budapestről indulok.-
Akit érdekel írjon priviben vagy telefonon keressen +36303352658 (Whatsapp vagy Viber is ).
Üdv
Andris
1 nap. Azaz holnap.
A testem már bejelentkezett.
A lelkem meg csak annyit mondott: végre.
Remélem, a nevetés után marad idő… a halkabb dolgokra is.
A testem már bejelentkezett.
A lelkem meg csak annyit mondott: végre.
Remélem, a nevetés után marad idő… a halkabb dolgokra is.
Sziasztok a Diosjenői találkozóra Pénteken reggel indulok én is . Amennyiben valakinek segítség lenne szívesen elviszem. Két fő számára lenne hely.
-Budapestről indulok.-
Üdv
Andris
-Budapestről indulok.-
Üdv
Andris
Péntek reggel üres kocsival érkezem Budapestről. Akinek kell egy fuvar, azt szívesen felveszem odafele menet.
Hozzatok meleg ruhát is.
Igen lesz
(Ez egy válasz lana97 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesz esetleg valami játekos vetelkedő is?
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 09. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokáig nem tudsz gondolkodni
(Ez egy válasz lana97 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolkodom

Péntek délelőtt ott leszünk!

2 nap
Három-drei-three-tri-troi-tri....
Nem soká tali!

hárommmmmm nap

négyyyyy azaz 4 nap

írj üzenetet!
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Lehet még jelentkezni?
Már csak 5