Mi köszönjük a szervezést. Tényleg nagyon jó volt veletek beszélgetni hülyéskedni. Már várjuk a kövi talit. Puszi nektek
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 09:55

Hát ez a hétvége is eltelt, nagyon is gyorsan! Nagyon jó volt veletek, jó embereket megismerni , első bálozok is olyanok voltak , mintha ezer éve ismernénk egymást! Már most várjuk a következőt!!!! Köszönöm a sok segitséget a szervezésben! Ezt az érzést csak az érzi aki már volt... számoljuk vissza a napokat a következőre!
Ölelés, imádás, köszönöm , hogy ennyien eljöttetek

Sziasztok. Köszönjük a szervezést valamint azt, hogy befogadtatok ebbe a klassz társaságba
. Első bálozóként nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük hamarosan újból találkozunk. Puszi Moncsi és Zoli

Baromi jó társaság volt ez, és tényleg úgy éreztem magam én is gólyaként, mint ha ezer éve ismernénk egymást. Mondjuk én még ma is hulla fáradt vagyok
Csaknorisznak üzenem, hoyg bekeretezem a képet amit nyomtattál

Sziasztok! Megint egy szuper hétvége volt nagyon jól éreztem magamat veletek jövőre ugyan itt
Baromi jó társaság volt ez, és tényleg úgy éreztem magam én is gólyaként, mint ha ezer éve ismernénk egymást. Mondjuk én még ma is hulla fáradt vagyok

Sziasztok nagyon jól éreztem én is magam,ennyi csinos popsit régen láttam.A bugyi árverés is remek volt. A szervezőknek köszönök mindent
Köszönjük a szervezést és egyben a lehetőséget.
Jövőre talalkozunk! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 09:55
Jövőre talalkozunk! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez a hétvége is eltelt, nagyon is gyorsan! Nagyon jó volt veletek, jó embereket megismerni , első bálozok is olyanok voltak , mintha ezer éve ismernénk egymást! Már most várjuk a következőt!!!! Köszönöm a sok segitséget a szervezésben! Ezt az érzést csak az érzi aki már volt... számoljuk vissza a napokat a következőre!

Èn is hazaèrtem, pihiztem , készülök a hétköznapokra! Minden finom volt, legközelebb is megyek! Puszi mindenkinek
Szép napot. Jelentem én is hazaértem
Köszönöm mindenkinek ezt a nagyobjó hétvégét

Sziasztok. Szerencsésen haza érkeztünk. Köszönjük hogy veletek tölthetünk pár napot! A szervezöknek külön nagy ölelés,és puszi!!
Sziasztok!
Megérkeztem, nagyon jól érzem magam! Örülök, hogy megismerhetlek titeket – király hétvége volt! A kaja pedig isteni finom volt, komolyan!
Megérkeztem, nagyon jól érzem magam! Örülök, hogy megismerhetlek titeket – király hétvége volt! A kaja pedig isteni finom volt, komolyan!
Anya érezzétek magatokat jól és sex fagyi rock and roll mindenkinek!! éljen a D-nap !!
pusza
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 11. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

pusza

Akadt egy kis rendeznivalóm,de legkésőbb kora estére érkezek, remélem akad, aki szereti az erdélyi szilvapálinkát
..-csak itt ne felejtsem
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 07. 11. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)

17-18 között érkezünk
Most indulunk mi is
No ez a kap is eljött, várunk szeretettel mindenkit
Én szeretem pl.
(Ez egy válasz nabe1234 üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 21:29

Ok, rendben. Van aki szereti a száraz olaszrizlinget fröccsbe?

Ok, rendben. Van aki szereti a száraz olaszrizlinget fröccsbe?
(Ez egy válasz Sportos 84Bp üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 21:23

Legjobb tudomásom szerint amit hoztok, esztek. De van bolt a településen.
Legjobb tudomásom szerint amit hoztok, esztek. De van bolt a településen.
(Ez egy válasz nabe1234 üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 21:06

Hello, Niobe azt mondtad büfé nem lesz. Ital ilyesmi? Mindenki vigye magának amit iszik?