Egy. De az elsejétől hó végéig tartson!

Egy ilyen gépi orgazmus mellett mennyire marad kielégítő a hagyományos szex?
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 15:39

Sokkal intenzívebbet, mint amit pasi ki tud váltani. Ezek a léghullámosak csiklón 1-2 perc alatt nulláról végig visznek. Pár perc múlva ismételni lehet, tehát sorozatban kivégez.
Vegyíteni szoktam, a vibrit beveszem a normál szexben is.
Valószínűleg rá lehet szokni erre az intenzív élvezetre. Normális szexszel kézzel és nyelvvel is jóval hosszabb ideig tart orgazmust előidézni... (Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 16:35
Valószínűleg rá lehet szokni erre az intenzív élvezetre. Normális szexszel kézzel és nyelvvel is jóval hosszabb ideig tart orgazmust előidézni... (Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ilyen gépi orgazmus mellett mennyire marad kielégítő a hagyományos szex?
Mind az összesre

Szerintem fontosabb az odáig vezető út. Kár lenne leröviditeni!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 17:10

Vegyíteni szoktam, a vibrit beveszem a normál szexben is.
Valószínűleg rá lehet szokni erre az intenzív élvezetre. Normális szexszel kézzel és nyelvvel is jóval hosszabb ideig tart orgazmust előidézni...
Valószínűleg rá lehet szokni erre az intenzív élvezetre. Normális szexszel kézzel és nyelvvel is jóval hosszabb ideig tart orgazmust előidézni...