Sziasztok.
Nekem csak úgy jön be a csajos dolog, ha van ott pasi is.
hármasban,vagy négyesben.
Nekem csak úgy jön be a csajos dolog, ha van ott pasi is.
hármasban,vagy négyesben.
Sziasztok lányt keresünk harmadiknak új dolgok kiprobálásához. Budapest
Sziasztok. Melyik cluba szoktatok járni?
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 18:39
Mi csakis klubba járunk ismerkedni, ott is a “hölgyes” kalandokat keressük. Már lassan 2 év alatt csupán 3-4 ilyen hölgyes gabalyodást sikerült megvalósítanunk. Sajnos vagy nem sajnos, de válogatósok vagyunk
Sziasztok!
Nekifutok, talán utoljára ((
Hosszútávú testi-lelki barátnőmet keresem, a férjem tudtával és bekeegyezésével!
Én egy vékony, aranyosnak, vidámnak, pörgősnek tartott csajszi vagyok, és hasonlót keresek 35-55 év között.
Pussz : Sz
Nekifutok, talán utoljára ((
Hosszútávú testi-lelki barátnőmet keresem, a férjem tudtával és bekeegyezésével!
Én egy vékony, aranyosnak, vidámnak, pörgősnek tartott csajszi vagyok, és hasonlót keresek 35-55 év között.
Pussz : Sz
Mi már futottunk össze Sz.miklóson és a párom szeme is meg is akadt a párodon, jó lett volna tudni, hogy benne vagytok ilyen játékokban, pont ilyet kerestünk volna.
(Ez egy válasz Bettasoft üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi csakis klubba járunk ismerkedni, ott is a “hölgyes” kalandokat keressük. Már lassan 2 év alatt csupán 3-4 ilyen hölgyes gabalyodást sikerült megvalósítanunk. Sajnos vagy nem sajnos, de válogatósok vagyunk
Lehet, de akkor mi a megfelelő hely?
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2026. 07. 11. szombat 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy nem ez a megfelelő hely
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 21. csütörtök 20:00
A kommentek hiánya rávilágít arra, hogy az oldalon levő csajok 90%-a kamu sajnos … Vagy mindenki ennyire
visszafogott?
visszafogott?
Nekem is a legfőbb vágyam hogy újra egy csajszival legyek. Akár hármasban vagy kettesben. De sajnos mindenki csak ígérget.
jó sok filmeteket megnéztem! hű basszus, hogy te milyen szerencsés faszi vagy hallod!?
Hú pedig de gyönyörű vagy!
(Ez egy válasz MésZ üzenetére (2025. 09. 17. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 08:49
Én is nagyon szeretek nővel is együtt lenni, csak sajnos nagyon régen nem volt benne részem :(
A kommentek hiánya rávilágít arra, hogy az oldalon levő csajok 90%-a kamu sajnos … Vagy mindenki ennyire
visszafogott?
visszafogott?
Izgi a sztorid
Párom simán engedné, hogy kalandozzak csajjal, de sajna én sem találom azt a bizonyost..
De még olyat se , aki mellénk beszállna.. Lehet bennem van a hiba, de fiatalabb már nem leszek sajna
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2025. 12. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 11:33
Párom simán engedné, hogy kalandozzak csajjal, de sajna én sem találom azt a bizonyost.. De még olyat se , aki mellénk beszállna.. Lehet bennem van a hiba, de fiatalabb már nem leszek sajna
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2025. 12. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 20 éves lehettem, mikor először megtapasztalhattam a női érintést. A volt kolléganőmmel keveredtünk intim helyzetbe (Ő már tapasztalt volt) , és nagyon élveztük! Pár alkalommal voltunk együtt (csak csajok, a párunk tudta nélkül) azután sajnos másfelé sodort az élet minket (( Néhány éve pedig a férjemmel kalandozgatunk, és jó néhány izgalmas szitu van már a hátunk mögött, de az IGAZI testi-lelki barátnőmet még nem találtam meg… de nem adom fel !!!! Puszi : Sz
Sziasztok! 20 éves lehettem, mikor először megtapasztalhattam a női érintést. A volt kolléganőmmel keveredtünk intim helyzetbe (Ő már tapasztalt volt) , és nagyon élveztük! Pár alkalommal voltunk együtt (csak csajok, a párunk tudta nélkül) azután sajnos másfelé sodort az élet minket (( Néhány éve pedig a férjemmel kalandozgatunk, és jó néhány izgalmas szitu van már a hátunk mögött, de az IGAZI testi-lelki barátnőmet még nem találtam meg… de nem adom fel !!!! Puszi : Sz
Itt minden csaj kamu? Vagy ennyire szégyenlősek vagytok?
Ne csodálkozzunk ha nem találjuk meg akit “keresünk”…
Ne csodálkozzunk ha nem találjuk meg akit “keresünk”…
Szia
Pedig biztos akad aki szívesen gabalyodna veled
)))
(Ez egy válasz MésZ üzenetére (2025. 09. 17. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 08:49
Pedig biztos akad aki szívesen gabalyodna veled
)))
Én is nagyon szeretek nővel is együtt lenni, csak sajnos nagyon régen nem volt benne részem :(
Ne is hagyd ki
)) Fantasztikus élmény
)) Szeretem párommal a szexet, de amikor nő ér hozzám az is nagyon tűzbe hoz
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:37
)) Fantasztikus élmény
)) Szeretem párommal a szexet, de amikor nő ér hozzám az is nagyon tűzbe hoz
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4772631)
VIP
sziasztok
én még sosem voltam lánnyal, de nagyon kipróbálnám
Budapest fér csak bele helyileg és a kora délután átlagban
nehezített helyzet
nehezített helyzet
sziasztok