tiszta igaság nincs tiszta hazugság nincs
milene a világbol ha mindenki igazat mondana
ha nem lenne kegyes hazugság.. (értelme nem lenne)
szerelembe és sexben is..
milene a világbol ha mindenki igazat mondana
ha nem lenne kegyes hazugság.. (értelme nem lenne)
szerelembe és sexben is..
Katicika #267 | 2005.05.21
"A nök nemis azért teremtödtek, hogy megértsük öket(ez lehetetlen),hanem hogy szeressük."
(xxxjani) Idézetek topic.
Már megmondam okoska, még akkor amikor azt sem tudtad, hogy létezem.
....dajíng!!!
Hogy az eredeti címnél maradjunk a szerelemben pici kegyes hazugság megengedett, de sexben nem éppen szerencsés dolog.
"A nök nemis azért teremtödtek, hogy megértsük öket(ez lehetetlen),hanem hogy szeressük."
(xxxjani) Idézetek topic.
Már megmondam okoska, még akkor amikor azt sem tudtad, hogy létezem.
....dajíng!!!

Hogy az eredeti címnél maradjunk a szerelemben pici kegyes hazugság megengedett, de sexben nem éppen szerencsés dolog.
De jó értesült vagy ezekben a dolgokban vagy talán neked is volt hozá dolgod .Mert én mind kettöt jól ismerem és egyik sem csalta meg a másikat söt dul köztük a szerelem nem tudom honnan veszed ezt a badarságot

Koszonom draga!!
Gyerekek ...
Mindnkivel tudatom,hogy a Happybaby a baratnom es addig senki nem emelheti ra a hangjat amig velem nem beszelt.Azutan pedig mondja a szemembe ha valami baja van...koszonom...
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 30. péntek 20:23
Gyerekek ...
Mindnkivel tudatom,hogy a Happybaby a baratnom es addig senki nem emelheti ra a hangjat amig velem nem beszelt.Azutan pedig mondja a szemembe ha valami baja van...koszonom...
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 12. 30. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó értesült vagy ezekben a dolgokban vagy talán neked is volt hozá dolgod .Mert én mind kettöt jól ismerem és egyik sem csalta meg a másikat söt dul köztük a szerelem nem tudom honnan veszed ezt a badarságot

Sajnalomk ami itt tortenik veled...velunk.Kideritem ki az es eled teszem a fejet talcan...
ITT IS EL SZERETNEM MONDANI NEKED....HA NEM HAGYOD BEKEN A BARATNOMET EN MEGFOGLAK...HIDD EL SIKERULNI FOG...DE NEM KOSZONOD MEG...
OFF: hosszú éveken át csaltam a "szerelmemet". volt aki falazott is, asszem' igaz barátnak hívtam, vagy valami ilyesmi. gondold át, srác.
pszt mindenki
Hagyjátok egymást.
Veted a lapot cseszegetőnek és tudja hogy ezzel a Véred szivja és most már fogja is
Hagyd rá.
igazbarat ha nem álsz le akkor 4 nap tiltás
intézd emailben happybaby-msn-sel
Aragorn666 happybaby-msn meg védi magát nem kell ide hős lovag ezel csak az elenkezőét éred el nála.
Hagyjátok egymást.
Veted a lapot cseszegetőnek és tudja hogy ezzel a Véred szivja és most már fogja is
Hagyd rá.
Aragorn666 happybaby-msn meg védi magát nem kell ide hős lovag ezel csak az elenkezőét éred el nála.
e mailt kérek legközelebb
nehéz át látni a forum témákat egyszerre az összest napra készen.
nehéz át látni a forum témákat egyszerre az összest napra készen.
nos ennek igazan orulok....
Megbeszeltunk valamit...nem tartottad be.
Nekem azert a baratnom vagy....Ha elerhetetlen is...
Megbeszeltunk valamit...nem tartottad be.
Nekem azert a baratnom vagy....Ha elerhetetlen is...
Koszonom a hozzaszolast...
Viszont szeretnem ha tudna mindenki,hogy a happybaby a csaladom tagja...es minekutan igy all a helyzet,megvedem ot..Akinek nem tetszik az ne olvassa..... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 01. vasárnap 20:06
Viszont szeretnem ha tudna mindenki,hogy a happybaby a csaladom tagja...es minekutan igy all a helyzet,megvedem ot..Akinek nem tetszik az ne olvassa..... (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 01. vasárnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

pszt mindenki
Hagyjátok egymást.
Hagyd rá.
Hagyjátok egymást.
Hagyd rá.
Happybaby!!Na látod..itt volt az a pont,ahol a Józsi bizonyitotta,hogy annak ellenére szeret,hogy nem tudja mi is van kőztetek...
Semmit nem kellett volna tenned csak őszintén megbeszélni vele mindent...ja és olvasd el az üzenőfalra irtakat is..
Semmit nem kellett volna tenned csak őszintén megbeszélni vele mindent...ja és olvasd el az üzenőfalra irtakat is..
Ez már nem amnézia hanem többszörös tudathasadás... Először Józsi a Józsi aztán kiderül h. Richárd... holnap már tuti megint más lesz....
Szia!!
Nos mint azt korábban leirtam..A józsi mit sem tud erről...Jelenleg olyan helyen van,ahol nincs netkapcsolata..tudtommal...
Sajnos rosszul sült el az amit elterveztem...sajnálom...nem ezt akartam...
és az bánt a legjobban,hogy ha haragudtak is egymásra a happyval,amit én személy szerint megértek,idővel barátok is lehettek volna...de ezt is elszurtam...és akkor még nem is beszéltem a szenvedő 3 ik félről meg a barátokról...
sajnálom komolyan és őszintén... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 17. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 08:49
Nos mint azt korábban leirtam..A józsi mit sem tud erről...Jelenleg olyan helyen van,ahol nincs netkapcsolata..tudtommal...
és az bánt a legjobban,hogy ha haragudtak is egymásra a happyval,amit én személy szerint megértek,idővel barátok is lehettek volna...de ezt is elszurtam...és akkor még nem is beszéltem a szenvedő 3 ik félről meg a barátokról...
sajnálom komolyan és őszintén... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 17. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez már nem amnézia hanem többszörös tudathasadás... Először Józsi a Józsi aztán kiderül h. Richárd... holnap már tuti megint más lesz....
Már senkit nem érdekel (szerintem) a magyarázom a bizonyítványomat c. műsorod...húzz bőrt a fogadra és viszlát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 13:48
Törölt felhasználó (57133)

Szia!!
sajnálom komolyan és őszintén...
sajnálom komolyan és őszintén...
mi értelme a hűségnek a szerelemben, ha nincs bizalom? a hazug embert előbb utólérik...
Elhalt ez a téma...???
Elhalt ez a téma...???
Néha kegyes hazugságra is szükség lehet.
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 14:17
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 08. 15. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

mi értelme a hűségnek a szerelemben, ha nincs bizalom? a hazug embert előbb utólérik...
Elhalt ez a téma...???
Elhalt ez a téma...???

Nos szerintem (és hangsúlyozom Szerintem) mindig hazudunk egy kicsit a másiknak akaratlanul is csak az a nem mindegy hogy csupán jó indulatból Pl:mert nem akarjuk megsérteni vagy csak azért mert olyat akarunk amit másképp nem tudunk elérni. És persze ugyanúgy mint az élet más területén a szerelemben is kihasználjuk egy kicsit a másikat hiszen mindenki kihasznál mindenkit valahol ....és már magában ez is hazugság .