Gyönyörű az a "37-es" láb...
"37-es lábikó"
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is azok közé tartozom, akik oda vannak a szép ápolt női lábakért, de ez mellet sok mindenre nyitott vagyok. Volt szerencsém megélni a párommal, őszintén megbeszéltük, hogy ez engem izgat és próbáljuk ki(footjob) nem sokáig kellett győzködni
Véleményem igazából nekem is az , mint az előttem hozzászólóknak. Legyen, ápolt igényes .Nem vagyunk egyformák, mindenkinek mas jön be. Őszintén bevallom, nem sok idő kelett az első alkalomnál, hogy elélvezzek.

(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 03. 15. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 08:14

Nálunk olyan picik a talpak, hogy néha csodálom, hogy állni tudunk rajta

Én imádom lábbal kiverni a páromnak, főleg ha “összevárjuk” neki és jó sok meleg gecit enged a lábamra. :P
Jól hangzik az utolsó komment
Főleg hogy itt van lassan a nyár rengeteg szép lábú nő mászkál az utcán és nagyon is izgató ilyenkor . Más is így van ezzel ?
Nejem lába 38-as szeretem nézni, fel izgat.
Hogy vagytok így nyáron ? Van ak ilyen jellegű kalandok ?
pont ilyen
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 03. 29. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 12:20

Nálunk 37-es a lábikó, minden vágyam egyszer megismerkedni egy 40-41es nagy lábon élő hölgytagú párral...
Nekem sosem volt lábfétisem, de a párom, illetve egy exem is többször kiverte már lábbal nekem nyilvános helyen is. Pl étteremben az asztal alatt. A feleségemmel volt olyan, hogy egy sarokülőn ültem az étteremben, bent a sarokban. Észrevette, hogy tetszik nekem a pincér csajszi. Pedig próbáltam nem annyira bámulni. A lábával felállította az asztal alatt, majd odasúgta, hogy vegyem elő. Szorosan magamhoz húztam az asztalt, magamra terítettem a lepedőt, és elővettem. Verni kezdte a talpaival.Közben a pincércsaj a pultnál állt, háttal nekem. Brutál segge volt. Bámulni kezdtem. Közben az asztal alatt a párom a lábával folyamatosan kényeztetett. Aztán jött a csajszi felvenni a rendelést. Azt hittem akkor abbahagyja a párom... Persze... Úgy elkezdte verni hogy majdnem felnyőgtem. Rendesen dadogva tudtam leadni a rendelést ... Szerencsére amikor elélveztem, már a párom rendelt. Baromira nagyot élveztem, de el kellett folytatom a nyogdecselésem. Nagyon gáz volt, mert rohadt sok jött, és fekete rovidgatyában voltam... Miután elmentem úgy vigyorgott a párom, mint a tejbetok. Összesen kb 3 percig verte, de annyira felizgultam a nyilvánosság miatt, hogy nem bírtam tartani. A végén megkérdeztem, hogy elvihetek e egy olyan tányér alátétet, ami etlapkent is funkcionált, és papirból volt. Szerencsére megkaptam, és azzal tudtam eltakargatni magam kifelé, hogy ne lássák ahogy osszeélveztem a nadrágom
a kocsiban mondtam a páromnak , hogy nem normális
nagyon élveztem persze, de nem sok híja volt hogy lebukjak
ráadásul oda sűrűn járunk, nem akartam, hogy kitiltsanak