Nagy fétisem a kis formás ápolt láb (női), minél kisebb annál izgatóbb. Elsőnek a láb formáját nézem meg a nőknek. Imádom a párom 38-as lábacskáit, rózsaszín puha talpát. finom ujjacskáit, piros körmökkel, magas sarkúba. A lak még jobban kiemeli a formás lábat, és ad egy szép karaktert. Foglalkozok is vele rendesen, mert igényli és neki is fétise és imádja a saját lábát. Tudja is és szívesen használja hölgyeken és az urakon is.
imádom a harisnyás körömcipős lábakat.
Nálunk is a hölgy lábai nagy becsben és nagy imádat alatt vannak tartva.
Hölgyeim! Nektek mi a véleményetek erről a dologról?
Köszönöm ha válaszoltok!
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm ha válaszoltok!
Szép estét mindenkinek!
Hurkás nagyon kövér combú nőnek a combjait csókolgatni, puszilgatni, és elélveznék a combjain.
Szerencsés !.Nekem kifejezetten tetszik ha egy nőnek 40 körüli méretű a lába
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 11. 01. szombat 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 01. szombat 01:30
Törölt felhasználó (4782095)
Páromé 40-41-es. Bevallom még ilyen footjob-ot nem próbáltam. Majd megkérem próbáljuk ki,bár nem fetisem.
Sziasztok! Nálunk bevett dolog a lábfétis. Párom nagyon élvezi, amikor a lábaival foglalkozok. Én meg kamaszkorom óta imádom a női lábakat és mindent, ami a szép női lábakkal kapcsolatos.
Szeretem
Nekem harisnya / combfix kombóval egybe kötött lábmániám van. Felesegem mindig kérem vegyen fel valamit szex közben.
Én is kérem, csak az enyém szarik á...
(Ez egy válasz Anpe8287 üzenetére (2026. 03. 10. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 13:30
Nekem harisnya / combfix kombóval egybe kötött lábmániám van. Felesegem mindig kérem vegyen fel valamit szex közben.
Minden lefekvéskor csőkolom az Úrnőm lábait, amikor haza~r így üdvözlöm. Én lakkozom a körmeit is
Érdekes, ez sosem vonzott annyira. Mondjunk mikor egy étteremben verte ki a feleségem az asztal alatt a lábával nekem, az elsőosztályú volt ☺️ de önmagában nem izgat különösen
Néha beöltozve szexelünk, ilyenkor magassarkút is szokott hordani. Tudja a párom, hogy mekkora elégtétel, ha a cipőjére élvezhetek. Nagyon szeretem!
Nekem nem igazán van ilyen fétisem, se minden izgat ami feldobja a szexet! Sokszor baszom úgy az asszonyt hogy közben a talpát nyalom. De tegnap este például rajta volt a tűzpiros magassarkú szex közben én meg egy ponton a sarkával kezdtem izgatni a faszomat.
És az is nagyon izgató tud lenni amikor a harisnyás talpai közé fogja a kemény faszomat.
És az is nagyon izgató tud lenni amikor a harisnyás talpai közé fogja a kemény faszomat.
Vékony,hosszúkàs női combokat kedvel valaki?
Imádjuk.
Szép is!
Mi is szeretjük.
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szeretjük.
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint lábfétisiszta férfi, megjöttek a jó idők
Mint lábfetisiszta ferfi, megjöttek a jó idők. Nagyon vártam már ezt az időt, hogy lekerüljenek a csizmák, cipők.
Ki van még ezzel így? (Ez egy válasz Adiadi32 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki van még ezzel így? (Ez egy válasz Adiadi32 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is így vagyok vele.Szép sexy lábacskák,lakkozott körmök fel izgat a látványuk.
(Ez egy válasz Adiadi32 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 09:56
Mint lábfetisiszta ferfi, megjöttek a jó idők. Nagyon vártam már ezt az időt, hogy lekerüljenek a csizmák, cipők.
Ki van még ezzel így?
Ki van még ezzel így?

Horváthtibor33

Jamie