Mindig is izgattak a szép női lábak, körmök ujjak!
Aztán Asszonykával szerencsém lett ilyen szempontból is.
Sosem felejtem el, még ismerkedős fázisban voltunk, aztán egyszer csak küldte, hogy nézzem milyen lett a pedikűrje.
Nagy benyomást tett ezzel is….
Aztán Asszonykával szerencsém lett ilyen szempontból is.
Sosem felejtem el, még ismerkedős fázisban voltunk, aztán egyszer csak küldte, hogy nézzem milyen lett a pedikűrje.
Nagy benyomást tett ezzel is….
Alkalmankent megker, hogy a magassarku topankajara elvezzek. Meg szokta vele taposni a merev farkamat, amit en nem utasitok vissza. Maceras takaritani a cipot, de a latvany megeri! Szeretem!
Sziasztok.Bàrki ràmírhat a Godengate.hu-n akit uzgat a làbimàdat minden formàlya,akàr a pàrom ziknia...stb cserélése is szóba jöhet.Boszko0007 néven vagyok fent
Engem is izgat nagyin a dolog amit írtàl,de a goldengatén Boszko0007néven meg talàlst.
(Ez egy válasz twosome üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 23. vasárnap 15:19
Nálunk is rendszeres program. És nem csak a lábak, hanem minden más is izgalmas játék része tud lenni, aminek köze van a szépséges női lábakhoz. Pl használt harisnyára, harisnyás lábra élvezés. De párom tudja, hogy izgulok a szandáljaira és papucsaira, amiben benne van a talpa lenyomata, esetleg az illata. Ez is része a játszadozásnak. Más is kedveli ezt is?
Nálunk is rendszeres program. És nem csak a lábak, hanem minden más is izgalmas játék része tud lenni, aminek köze van a szépséges női lábakhoz. Pl használt harisnyára, harisnyás lábra élvezés. De párom tudja, hogy izgulok a szandáljaira és papucsaira, amiben benne van a talpa lenyomata, esetleg az illata. Ez is része a játszadozásnak. Más is kedveli ezt is?
Nálunk rendszeres
kölcsönös az izgalom
kölcsönös az izgalom
Imádom , álltalában ha lehet hölgyek lábfejétnézem meg imádom , harisnyában és anélkül .
Hajrá lábimádók, írjatok csak történeteket!
Nagyon imádom a szép formás labakat szeretem szopni nyalni minden formában. Arra tudok elelvezni
Igen, az ember azt se tudja, hova kapja a fejét
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2026. 06. 27. szombat 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 27. szombat 04:58
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2026. 06. 27. szombat 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap vásárolni voltunk párommal,hát volt látnivaló bőven.Szép lakkozott körmök,formás lábujjak.Jó volt nézelődni,fantáziálni.
Igen, nagyon izgató számomra is.
(Ez egy válasz Badboymilfimado üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 19:36
(Ez egy válasz Badboymilfimado üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon vártam,az ápolt női lábakat,flip flop papucsokban csattogni,és a többi szexi papucskáikat..
Szerintem többen mint gondolnád
(Ez egy válasz Badboymilfimado üzenetére (2026. 07. 17. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Badboymilfimado üzenetére (2026. 07. 17. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyunk azért lábfejimádók páran?
Nagyon szeretem megcsodálni az istenien szép lábfejeket!
Nagyon vártam,az ápolt női lábakat,flip flop papucsokban csattogni,és a többi szexi papucskáikat..
(Ez egy válasz Adiadi32 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 09:56
Mint lábfetisiszta ferfi, megjöttek a jó idők. Nagyon vártam már ezt az időt, hogy lekerüljenek a csizmák, cipők.
Ki van még ezzel így?
Ki van még ezzel így?
Ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem a szép harisnyás lábakat nagyon izgatóak!
Tegnap vásárolni voltunk párommal,hát volt látnivaló bőven.Szép lakkozott körmök,formás lábujjak.Jó volt nézelődni,fantáziálni.
(Ez egy válasz Adiadi32 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 09:56
Mint lábfetisiszta ferfi, megjöttek a jó idők. Nagyon vártam már ezt az időt, hogy lekerüljenek a csizmák, cipők.
Ki van még ezzel így?
Ki van még ezzel így?
Nagyon szeretem a noi labakat! Felesegem labaival is foglalkozni!
Kimondottan izgat a szép foot.

Horváthtibor33

zolikan
Ivone