Lenne itt pedikűrös? Párom lábait lehetne cserébe kényeztetni.
Sziasztok én is Lábfétises vagyok. A páromnak régebben nagyon finom talpai és lábujjai voltak de sajnos több helyen mindig visszatér a bőrkeményedés. Nagyon hiányzik nekem amikor tudtam szagolgatni nyalogatni stb. Most nem vonz szomorú vagyok emiatt, ápolja minden nap, reszeli, vettünk 6 fajta cipőt de sajnos nem használ. Valakinek ötlet?
Mindig is izgattak a szép női lábak, körmök ujjak!
Aztán Asszonykával szerencsém lett ilyen szempontból is.
Sosem felejtem el, még ismerkedős fázisban voltunk, aztán egyszer csak küldte, hogy nézzem milyen lett a pedikűrje.
Nagy benyomást tett ezzel is….
Aztán Asszonykával szerencsém lett ilyen szempontból is.
Sosem felejtem el, még ismerkedős fázisban voltunk, aztán egyszer csak küldte, hogy nézzem milyen lett a pedikűrje.
Nagy benyomást tett ezzel is….
Alkalmankent megker, hogy a magassarku topankajara elvezzek. Meg szokta vele taposni a merev farkamat, amit en nem utasitok vissza. Maceras takaritani a cipot, de a latvany megeri! Szeretem!
Engem is izgat nagyin a dolog amit írtàl,de a goldengatén Boszko0007néven meg talàlst.
(Ez egy válasz twosome üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 23. vasárnap 15:19
Nálunk is rendszeres program. És nem csak a lábak, hanem minden más is izgalmas játék része tud lenni, aminek köze van a szépséges női lábakhoz. Pl használt harisnyára, harisnyás lábra élvezés. De párom tudja, hogy izgulok a szandáljaira és papucsaira, amiben benne van a talpa lenyomata, esetleg az illata. Ez is része a játszadozásnak. Más is kedveli ezt is?
Nálunk is rendszeres program. És nem csak a lábak, hanem minden más is izgalmas játék része tud lenni, aminek köze van a szépséges női lábakhoz. Pl használt harisnyára, harisnyás lábra élvezés. De párom tudja, hogy izgulok a szandáljaira és papucsaira, amiben benne van a talpa lenyomata, esetleg az illata. Ez is része a játszadozásnak. Más is kedveli ezt is?
Nálunk rendszeres
kölcsönös az izgalom
kölcsönös az izgalom
Imádom , álltalában ha lehet hölgyek lábfejétnézem meg imádom , harisnyában és anélkül .
Hajrá lábimádók, írjatok csak történeteket!
Nagyon imádom a szép formás labakat szeretem szopni nyalni minden formában. Arra tudok elelvezni
Vagyunk azért lábfejimádók páran?
Nagyon szeretem megcsodálni az istenien szép lábfejeket!
Nagyon vártam,az ápolt női lábakat,flip flop papucsokban csattogni,és a többi szexi papucskáikat..
Ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem a szép harisnyás lábakat nagyon izgatóak!
Tegnap vásárolni voltunk párommal,hát volt látnivaló bőven.Szép lakkozott körmök,formás lábujjak.Jó volt nézelődni,fantáziálni.
Nagyon szeretem a noi labakat! Felesegem labaival is foglalkozni!
Kimondottan izgat a szép foot.
Én meg kicsit szomorú vagyok, hogy olyan rövid volt a harisnyaszezon.
Én is így vagyok vele.Szép sexy lábacskák,lakkozott körmök fel izgat a látványuk.

Horváthtibor33

kecso44