injekció veszélyes ha magadnak adod maca negra termékenység istene növeli a libidót hormon szintet E vitamin is jó
(Ez egy válasz rebeka400 üzenetére (tegnap 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:46

Most a közeljövőben szeretnénk kipróbálni a PT-141pektint injekcióban de annyi minden van róla írva hogy veszélyes a másik azt írja hogy nagyon jó a hölgyeknek.Van tapasztalata itt valakinek?
Most a közeljövőben szeretnénk kipróbálni a PT-141pektint injekcióban de annyi minden van róla írva hogy veszélyes a másik azt írja hogy nagyon jó a hölgyeknek.Van tapasztalata itt valakinek?
szia te használtad már? nálunk csökkent a libidó pedig ha beindul huu , ennek elérésére keresek én is valamit hogy nyugodtan menjen
(Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2025. 04. 12. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 23:35

PT-141 et azoknak ajánlott használni akiknél csökkent a libidó vagy ha egy hétvégén keresztül bulizni akartok otthon vagy egy wellnesben. Azt én sem tartom életszerűnek, hogy csak úgy random csajoknak beadogatni akikkel egyszer találkozik valaki.
Sziasztok a pt-141 - re van valami forrás honnan lehet beszerezni?
Lovegra=kamagra, ugyanúgy sildenafil van benne, csak rózsaszín csomagolásban
Nálunk amúgy működik, párom is érzi a hatását és én is érzem rajta, kicsit kívánósabb és érzékenyebb lesz tőle, könnyebben élvez és nagyobbat. De nem olyan elsöprő a dolog mint amit itt a legtöbben várnak
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 13:01

Kamagrát próbáltuk egy negyed tablettát de csak a feje vörösödött, semmi beindulás nem volt.
Kamagrát próbáltuk egy negyed tablettát de csak a feje vörösödött, semmi beindulás nem volt.
Lovegra
PT-141 et azoknak ajánlott használni akiknél csökkent a libidó vagy ha egy hétvégén keresztül bulizni akartok otthon vagy egy wellnesben. Azt én sem tartom életszerűnek, hogy csak úgy random csajoknak beadogatni akikkel egyszer találkozik valaki.
(Ez egy válasz migabi üzenetére (2025. 04. 12. szombat 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 06:51

Talán naívság a részemről,hogy azt gondoltam van ilyen "csodaszer".Az,hogy rávegyek egy nőt hogy engedje magát beinjekciózni vagy,hogy szippantson már egyet a nálam lévő orsprayből,nagyobb falatnak tűnik mint bármilyen "szer"nélkül rávenni a szexre.Ennyi erővel keverhetnék altatót az italába is.
Talán naívság a részemről,hogy azt gondoltam van ilyen "csodaszer".Az,hogy rávegyek egy nőt hogy engedje magát beinjekciózni vagy,hogy szippantson már egyet a nálam lévő orsprayből,nagyobb falatnak tűnik mint bármilyen "szer"nélkül rávenni a szexre.Ennyi erővel keverhetnék altatót az italába is.
Vannak weboldalak ahonnan meg lehet rendelni. Keressetek egyet. Igen nőknek is férfiaknak is egyaránt hat. Beadás után 60 perc kb. 23-48 óra a hatása.
(Ez egy válasz puncika11 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 17:33

Szia!
Érdeklődnék, hogy hol tudjátok beszerezni a peptidet?
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv
en tudok tobbet is.szep aranylanc gyemantokkaldiszitve-wastag portfel euroval dollarral kitomve.......

erre én is kíváncsi vagyok,csak külföldi oldalt találtunk
(Ez egy válasz Wolf_gang üzenetére (2025. 03. 21. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlajozom az előttem szólóhoz.....orrspray, injekció? adagolás? hatás?
(Ez egy válasz puncika11 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 17:33

Szia!
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv
Sziasztok! Lehet hogy nem a témához tartozik de nem akartam új topikot indítani. Ezért előre is elnézést! Nálunk igazából a vágy megvan, csak a nedvsséggel és a tágulással vannak problémák. Sajnos 13 éve hogy Endrometrózissal műtötték a feleségem. Természetesen használunk síkosítót, és az előjátékra is nagy hangsúlyt fektetünk. Kisebb vibrátort is használunk hogy a behatoláskor ne legyenek fájdalmai de nem nagyon jártunk sikerrel. Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár vagy járt és tudna valami készítményt ajánlani azt szívesen vennénk. Olvastam például erről a Vagizán kenőcsről. Köszönöm!
Szia!
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv (Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2025. 03. 21. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg hatásos?
Köszi előre is. Üdv (Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2025. 03. 21. péntek 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Vörösbor

Egy-két ital, nem több, éppen csak annyi, hogy felszabadítsa a női vágyak kimutatását, amikor megszűnnek a gátlások.
Ginseng kapszula .
PT-141
(Ez egy válasz migabi üzenetére (2025. 03. 19. szerda 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 07:18

Sziasztok!
Talált-e valaki valamilyen csodaszert,ami bevált és pozitív hatással volt a női libidóra.(ha csak akár +1 szexel több)
Tea,tabletta,feromon,krém,bármi.
Talált-e valaki valamilyen csodaszert,ami bevált és pozitív hatással volt a női libidóra.(ha csak akár +1 szexel több)
Tea,tabletta,feromon,krém,bármi.
A klitoriszkrém alapból vérbőséget okoz, de akinek ott nagyon érzékeny annak inkább csípni fog. Legalább is ezt tapasztaltuk régen.