Tanga bugyit rengeteget minden felè
Tolna megyében Nagyszokoly határában fő út mellett hatalmas dildo lóg a fán
Egy barátomnál segítettem költözködni egy szombat délelőtt. Mikor a lánya szobája jött, a csajt úgy kellett felébreszteni a pénteki bulizás után..Az ágyat, ahogy elhúztuk és elkezdtük szétszedni, a falnál az ágy mögött egy szép méretű dildó feküdt..
Én amikor osszekoltoztunk a feleségemmel még régen, egyedül voltam otthon. Akkoriban még közös szekrenyunk volt. Övé volt a fiókos résznél az alsó 4 fiók, enyém a fölső 2. Sehol nem találtam a síszemuvegem, amit fontos volt elokeríteni, mert pár nap múlva indultunk Ausztriába síelni. Miután a saját fiokjaimat áttúrtam, megnéztem az övéit is. És legnagyobb meglepetésemre az egyikben találtam egy 25cm, hatalmas vibrátort. Nem akartam hinni a szememnek. Először is azért, mert többször kérdezgettem előtte a masztizásról, és mindig határozottan tagadta. Másodsorban annyira meglepő volt számomra a mérete, hogy teljesen levert a víz... El nem tudtam képzelni előtte, hogy ilyen igényei vannak. Aznap nem szóltam neki, hanem elkezdtem figyelni a vibrit , hogy változik e napról napra a pozíciója. Síelés után pár hétig még figyelgettem. Na igen... Rendszeresen használta. Aztán bátorságot vettem magamon, és egyszer amikor együtt voltunk otthon, elkezdtem lepakolni a ruha állványt mosás után. Nem volt résen, tvzett, így nem szólt rám... Én eljátszva a meglepettet kivettem a fiókból a vibratorát... Az a kétségbe esett arc, az az elvorosodes... Rákerdeztem mosolyogva, hogy "hát ez?" Erre tök zsigerből rávágta, hogy a baratnőjétől kapta ajándékba... Gondoltam nem kérdezem meg hogy milyen sűrűn használja, mert úgyis letagadná. Inkább annyit mondtam, hogy "hát nem kicsi" aztán akkor beszéltük át először, hogy neki elég nagy igényei vannak méret tekintetében, mert nagyon szereti a kitöltöttség érzését. Hozzá teszem, hogy az első szeretkezésünk után megkérdeztem hogy mennyire elégedett a méretemmel, és már akkor tök őszintén elmondta, hogy kicsi vagyok neki. Persze mindezt nagyon tapintatosan, egyáltalán nem bántón. Inkább magára húzta, hogy ő van biológiailag nagyobb méretre kalibrálva. Amit akkor még nem értettem, mert tök szűknek érzem a punciját. Igen ám, csak akkor még nem tudtam mennyire könnyedén tágul
szóval átbeszéltük ezt a méret dolgot, aztán este együtt is kipróbáltuk a "kis" játekszerét. Azóta sok sok vibrit, dildót kapott tőlem

Én az anyósom komoly méretű virágorját találtam meg véletlenül...:
Egy szilikon péniszt
Andrássy úton
Többször is! Tömegközlekedési járművön, munkahelyen. Van amelyiket haza is hoztam!
Használt, természetesen.

Szállodában tangát..
Költöztető vagyok. Vibrátort már többször is. Sosem egyedülálló hölgy esetében.
Tangát igen
Szabadban talált már valaki tangát vagy segédeszközt?