Az exeimmel én szerveztem le és várva várt pillanat volt mindig , a mostani párom sajnos nincs benne pedig annyira megnézném főleg egy hatalmas farkú fekete pasi ahogy a szájába élvez
Nekünk nagyon jó barát volt eddig az egyetlen beszálló. Jó pár alkalmat összehoztunk már, azóta olyan mintha hárman nagyon régi barátok lennénk. Pedig a feleségemet nem ismeri annyira rég óta mint engem. Farka is nagyobb mint az enyém, test alkatra is sportosabb. Teljesen természetes ha van kis féltékenység közben. Mégiscsak van az emberben kis versenyszellem. Viszont szerintem ez a plusz adrenalin is csodákra képes. Olyan izgalmi állapot van ebbe a felállásba mind a három fél részéről, olyan adrenalin termelődik, ami remek tud lenni. De ha nem vagytok biztosak egymásba és magatokba, akkor ne vágjatok bele, ha tényleg komoly kapcsolatot akartok fenntartani. Nekünk 2 év volt amig beszéltünk róla és mindent a helyére tettünk.
Szia nálunk pontosan megtörtént ez, és a szájában volt a fiú mikor mélyen a szemebe nézett, és gyönyörű volt ....
Nekem akkor nem ment annyira izgultam lefagyott a kezem lábam,
Ami miatt kétségeid vannak én ehhez úgy álltam, hogy kiderül legalább mert ha ahogy én éreztem akkor és most is mély érzelmi szeretettel teli kapcsolatban vagyunk , akkor ebbe nem szólhat bele egy idegen, ha pedig bele szólhat akkor nem vagyunk ilyen kapcsolatban, szóval mi történhet ? Maximum kiderül egy olyan valóság amiről én mást hittem, de én mindig is szerettem a biztosat tudni így bele vágtunk, és semmi gond nem volt, és a poén ami sok pasi félelme, hogy egy olyan srác volt nálunk, ami az én hetero szemszögemből az ideális, az a de szeretnék úgy kinézni, de jó lenne akkora farkam lenne (amúgy gyakorlatilag tök nagy baj lenne) és így is ez 2024végén volt és a párom a nevére sem emlékszik, nem lett neki maradandó élmény, és én megértettem sohasem tudunk nőként gondolkodni erről, és ha én vagyok neki a nagy ő, amit annyiszor hallottam már, akkor bátran jöhet bármilyen alfahím 2 méteres fasszal , akkor is hozzám bújik oda dorombolva. Akkor utána csak össze bújtunk de reggel és délelőtt sokat szeretkeztünk, nagyon fel voltunk pörögve, akkor már izgatott a gumi illata rajta stb. kellett pár óra hogy vissza érjek ebbe lelkileg.
Azóta sem volt pasis kalandunk.... (Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (tegnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:03
Nekem akkor nem ment annyira izgultam lefagyott a kezem lábam,
Ami miatt kétségeid vannak én ehhez úgy álltam, hogy kiderül legalább mert ha ahogy én éreztem akkor és most is mély érzelmi szeretettel teli kapcsolatban vagyunk , akkor ebbe nem szólhat bele egy idegen, ha pedig bele szólhat akkor nem vagyunk ilyen kapcsolatban, szóval mi történhet ? Maximum kiderül egy olyan valóság amiről én mást hittem, de én mindig is szerettem a biztosat tudni így bele vágtunk, és semmi gond nem volt, és a poén ami sok pasi félelme, hogy egy olyan srác volt nálunk, ami az én hetero szemszögemből az ideális, az a de szeretnék úgy kinézni, de jó lenne akkora farkam lenne (amúgy gyakorlatilag tök nagy baj lenne) és így is ez 2024végén volt és a párom a nevére sem emlékszik, nem lett neki maradandó élmény, és én megértettem sohasem tudunk nőként gondolkodni erről, és ha én vagyok neki a nagy ő, amit annyiszor hallottam már, akkor bátran jöhet bármilyen alfahím 2 méteres fasszal , akkor is hozzám bújik oda dorombolva. Akkor utána csak össze bújtunk de reggel és délelőtt sokat szeretkeztünk, nagyon fel voltunk pörögve, akkor már izgatott a gumi illata rajta stb. kellett pár óra hogy vissza érjek ebbe lelkileg.
Azóta sem volt pasis kalandunk.... (Ez egy válasz rejtvénykönyv üzenetére (tegnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
jó téma! ...örömmel olvasom ebben a topikban is, hogy sokunkat izgat a téma, habár sokkal kevesebben merik meglépni a 2 pasis hármast...lehet, mert mi, pasik ijedünk meg a fantázián túli, valós lehetőségtől - ha élesedik akár csak szóban is helyzet - vagy éppen a párunk nem akarja, vagy nem vagyunk elég rámenősek kedvesünk meggyőzésében... pedig, időnként nálunk is előfordul, hogy mikor már elélveztünk - szerencsés, ha egyszerre
- és még - habár már puhán - bent vagyok kedvesemben, mikor azt mondja, hogy hűűűű, de jó volna most egy másik farok még!....és ilyenkor én is azt gondolom, tényleg milyen jó volna!....szóval fantáziában már sokszor megvolt a 2 pasis felállás, és az idő, az kurvára nem nekünk dolgozik, és igencsak bánnám, ha ez kimaradna - nem a többes, mert olyan volt többször is, hanem az, hogy a szerelmemet, aki a legfontosabb nekem ebben az életben, láthassam idegen fasszal szájában, hogy közben a szemembe nézzen, és lássam, mikor valaki keményen megbassza....de dolgozik bennem a félsz, hogy mi volna, ha ez tényleg megtörténne?...hogy mi lenne utána? hogy ugyanúgy szeretném őt, vagy még jobban, vagy éppen hogy elvágná kapcsolatunkat!: ...ilyenről, olyanról is olvasok akár itt is....futtánk az évek basszus.....és nem tudok igazán dönteni!...és akkor a kedvesem belegyező döntéséről még nem is írtam
- és még - habár már puhán - bent vagyok kedvesemben, mikor azt mondja, hogy hűűűű, de jó volna most egy másik farok még!....és ilyenkor én is azt gondolom, tényleg milyen jó volna!....szóval fantáziában már sokszor megvolt a 2 pasis felállás, és az idő, az kurvára nem nekünk dolgozik, és igencsak bánnám, ha ez kimaradna - nem a többes, mert olyan volt többször is, hanem az, hogy a szerelmemet, aki a legfontosabb nekem ebben az életben, láthassam idegen fasszal szájában, hogy közben a szemembe nézzen, és lássam, mikor valaki keményen megbassza....de dolgozik bennem a félsz, hogy mi volna, ha ez tényleg megtörténne?...hogy mi lenne utána? hogy ugyanúgy szeretném őt, vagy még jobban, vagy éppen hogy elvágná kapcsolatunkat!: ...ilyenről, olyanról is olvasok akár itt is....futtánk az évek basszus.....és nem tudok igazán dönteni!...és akkor a kedvesem belegyező döntéséről még nem is írtam
jó téma! ...örömmel olvasom ebben a topikban is, hogy sokunkat izgat a téma, habár sokkal kevesebben merik meglépni a 2 pasis hármast...lehet, mert mi, pasik ijedünk meg a fantázián túli, valós lehetőségtől - ha élesedik akár csak szóban is helyzet - vagy éppen a párunk nem akarja, vagy nem vagyunk elég rámenősek kedvesünk meggyőzésében... pedig, időnként nálunk is előfordul, hogy mikor már elélveztünk - szerencsés, ha egyszerre
Akkor valószínűleg már rég szeretők voltak mi ? Sajnos nekem az adrenalin kb blokkolja az erekciót, hiába játszom el ezerszer fantáziámban és izgat egy szitu amikor helyzet van totál elviszi a kémia, és hiába izgatná az agyamat a testemet blokkolja az izgalom izgulás.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:50
A feleségemet sosem láttam más pasival, pedig kb ez a legnagyobb vágyam. Egy exemmel viszont anno sokat harmasoztunk. Én még nagyon fiatal voltam, ő 10 évvel idősebb nálam. Nagyon sok dolgot vele próbáltam ki, melyek közül azóta sok dolgot sajnos nem volt alkalmam megismételni. Ő hozta be a harmasozást. Megkérdezte, hogy szeretnék - e két csajjal lenni? Mondtam neki, hogy persze! Szívesen kipróbálnám! Mondta, hogy semmi akadálya, de először még egy pasit hívjunk. Már akkor is vonzott ez a felállás, így azonnal belementem. Pár napon belül a volt pasija meg is érkezett az exem alberletébe. Iszogattunk kicsit, aztán az exem beleult az ölébe, és csókolózni kezdtek. Nekem brutálisan felment az adrenalin. A szívem a torokban dobogott. A farkam másodpercek alatt kőkeményen felállt. Szinte letépték egymásról a ruhát. Majd a srác felállt, az exem elé térdelt, lehúzta a srác boxerét és szopni kezdte. Látszott, hogy nagyon összeszokott páros. A srác mérete elképesztő volt, ezért kicsit szégyenlős érzéseim lettek. Egy ideig csak néztem őket, majd a srác szólt, hogy vegyem elő, és szopassuk együtt. Kicsit kellemetlen volt elővenni a jó formán felé akkora farkam, de tök jófej volt a srác, egyáltalán nem szólt semmit..az exem felváltva szokott minket, majd én maradtam a szájában, a másik srác pedig a punciját támadta meg. Nagyon alaposan megdugta. Nem bírtam sokáig, így hamar a szájába élveztem. Nemsokára az exem is elment, végezetül a srác élvezett a puncijaba. Aztán jött a következő izgalom. Az exem megkért, hogy nyalnám ki... Megmondom őszintén egy pillanatra sem gondolkodtam... Úgy be voltam indulva, hogy nekiestem a spermás puncijának, és kb felfaltam. Csodálatos volt az az este. Egészen sokszor megismételtuk. Sokszor cuckold jelleggel... Itt történt még egy-ket durvább dolog is, amit nagyon élveztem. Közben kipróbáltuk a két csajos felállást is. Egyszer a baratnőjével, egyszer a húgával!!!! Azok is jól sikerültek, bár nagyon hamar elélveztem mindig, de csodás volt, mikor egyszerre szoptak, mikor egy kis leszbi showt csináltak, nomeg fantasztikus volt egymás után kinyalni őket. Érdekes, a két pasi verzió viszont sokkal jobban izgatott. Így inkább az maradt a "mindennapjaink" része
Nekem maga a szex hogy közben látom nem bánt sőt izgat. De a köztes dolog. hogy látom azt a tüzet a szemében amit felém már nem táplál az már bánt. De az hogy jól megdugják előttem az izgalmas. Ha már én unalmas vagyok 20 év után és még kicsi is neki a farkam (mint kiderült). legalább más dugja meg rendesen.
A feleségemet sosem láttam más pasival, pedig kb ez a legnagyobb vágyam. Egy exemmel viszont anno sokat harmasoztunk. Én még nagyon fiatal voltam, ő 10 évvel idősebb nálam. Nagyon sok dolgot vele próbáltam ki, melyek közül azóta sok dolgot sajnos nem volt alkalmam megismételni. Ő hozta be a harmasozást. Megkérdezte, hogy szeretnék - e két csajjal lenni? Mondtam neki, hogy persze! Szívesen kipróbálnám! Mondta, hogy semmi akadálya, de először még egy pasit hívjunk. Már akkor is vonzott ez a felállás, így azonnal belementem. Pár napon belül a volt pasija meg is érkezett az exem alberletébe. Iszogattunk kicsit, aztán az exem beleult az ölébe, és csókolózni kezdtek. Nekem brutálisan felment az adrenalin. A szívem a torokban dobogott. A farkam másodpercek alatt kőkeményen felállt. Szinte letépték egymásról a ruhát. Majd a srác felállt, az exem elé térdelt, lehúzta a srác boxerét és szopni kezdte. Látszott, hogy nagyon összeszokott páros. A srác mérete elképesztő volt, ezért kicsit szégyenlős érzéseim lettek. Egy ideig csak néztem őket, majd a srác szólt, hogy vegyem elő, és szopassuk együtt. Kicsit kellemetlen volt elővenni a jó formán felé akkora farkam, de tök jófej volt a srác, egyáltalán nem szólt semmit..az exem felváltva szokott minket, majd én maradtam a szájában, a másik srác pedig a punciját támadta meg. Nagyon alaposan megdugta. Nem bírtam sokáig, így hamar a szájába élveztem. Nemsokára az exem is elment, végezetül a srác élvezett a puncijaba. Aztán jött a következő izgalom. Az exem megkért, hogy nyalnám ki... Megmondom őszintén egy pillanatra sem gondolkodtam... Úgy be voltam indulva, hogy nekiestem a spermás puncijának, és kb felfaltam. Csodálatos volt az az este. Egészen sokszor megismételtuk. Sokszor cuckold jelleggel... Itt történt még egy-ket durvább dolog is, amit nagyon élveztem. Közben kipróbáltuk a két csajos felállást is. Egyszer a baratnőjével, egyszer a húgával!!!! Azok is jól sikerültek, bár nagyon hamar elélveztem mindig, de csodás volt, mikor egyszerre szoptak, mikor egy kis leszbi showt csináltak, nomeg fantasztikus volt egymás után kinyalni őket. Érdekes, a két pasi verzió viszont sokkal jobban izgatott. Így inkább az maradt a "mindennapjaink" része
Én amikor először láttam a párom egy másik pasival egy kicsit megviselt.Sokat beszélgettünk előtte hogy éljük az életünket és ha van rá lehetőség akkor sem én sem ő nem hagyja ki az alkalmat egy egy jó dugásnál.Mindig nyíltan megbeszéltük a történteket és utána sokkal jobb lett a szex.Az első alkalmat felvette a párom titokban és amikor hazaért közösen néztük meg.Na akkor bennem is kavarogtak a gondolatok miért is mentem bele.De gyorsan túltettem magam rajta és ebben ő is nagyon sokat segített.Sokkal többet szeretkeztünk meg dugtunk mint előtte.Elkezdett abba az irányba menni a dolog közöttünk hogy mindegyikünk arra figyelt hogy a másiknak jobb legyen és ezzel sok tabu dolgot is kipróbáltunk ami előtte szóba sem jöhetett.Az elején nem kellemes tudni hogy a párod épp mással kefél de ha az ő szemszögéből nézed és elfogadod hogy ő erre vágyik akkor egy idő után nem is érdekel.Úgyis tudod hogy csak megéli az adott pillanatot de az életét veled fogja leélni legalábbis ha olyan mély kapcsolat van köztettek.
Biztos nagyon izgalmas volt.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 02. 26. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 26. csütörtök 06:22
Sziasztok!
Hosszu kihagyas utan tegnap estunk at ujra egy 3-as felallason.
En a ferj inkabb nezo voltam, vagyok. Isteni erzes es latvany nezni, halgatni ahogy egy idegen fasztol elvez el az akivel regita egyutt vagy.
Azok a nyogesek, a szeretkezes, a vad szex hangja az leirhatatlan.
Az beszalli nagyon oda tette magat. Foglalt szallast. Vett kjat, bort. Igazi uri emberkent viselkedett.
Nem fuggetlen a pasi, de nem is erolkodott, hogy jajj nincs helyen menyjunk utszelere vagy kocsi stb. Neki kikotes volt, hogy mivel beszallhat egy parhoz, a helyet es a nyugot kornyezetet meg teremtse. Nem kifogasokat keresett.
Az eredmeny ketszer fel ora szex, de biztisan tobb volt, mert ugye ilyenkor nem az orat nezzuk.
En a ferj inkabb nezo voltam, vagyok. Isteni erzes es latvany nezni, halgatni ahogy egy idegen fasztol elvez el az akivel regita egyutt vagy.
Az beszalli nagyon oda tette magat. Foglalt szallast. Vett kjat, bort. Igazi uri emberkent viselkedett.
Nem fuggetlen a pasi, de nem is erolkodott, hogy jajj nincs helyen menyjunk utszelere vagy kocsi stb. Neki kikotes volt, hogy mivel beszallhat egy parhoz, a helyet es a nyugot kornyezetet meg teremtse. Nem kifogasokat keresett.
Az eredmeny ketszer fel ora szex, de biztisan tobb volt, mert ugye ilyenkor nem az orat nezzuk.
Privátba megírod hol volt a találkahely?Mi is szoktunk kalandozni,csak nehéz helyet találni.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 02. 26. csütörtök 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 26. csütörtök 06:22
Sziasztok!
Swinger club volt az első alkalom nálunk. Inkább én akartam látni a feleségemet más férfiakkal, mert Ő féltékeny tipus. Nekem óriási élmény volt látni a szerelmemet, hogy a félénk kezdés után belemerül a majdnem féktelen szeretkezésbe több férfival, és ráadásul nagyon élvezi. Bennem az dolgozott, hogy boldognak láthassam Őt. Minél szorosabban ölelkezve csókolózott egy nálam sokkal jobb pasival, annál jobban felizgatott a látvány. A házasságunkat ez nagyon megerősítette azóta is. Ez persze mindenkinél másképp működik. A lényeg, hogy óvatosan, a másikra maxi odafigyelve és csak adni, semmit elvárni.
Sziasztok!
Szuper élmény! Nagyon izgató látvány ahogy elöted egy másik pasi kegyinti a párodat! Még jobban izgalomba hoz tart. Sokkal nagyobbat élveztem! Sajnos nem sokáig lehetett részem benne mert a sok kamus fasz igérgetett fűt fát de egyik sem jött vissza többet. De maga az élmény szuper volt, szívesen átélném újra meg újra! Ehhez keresnék párokat és hölgyeket.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 02. 25. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez valami csodás.
Nekem volt szerencsém párhoz beszállni. Ők kerestek fel, csodálkoztam is. Írogattunk, majd egyszer csak megbeszéltünk egy személyes találkozót. Ettünk egy sütit, ittunk egy kávét, közben kérdezgettek, én pedig válaszoltam. Azzal búcsúztunk, hogy jelentkeznek, ha megfelelek. Így is lett. Megbeszéltünk egy helyet, ők választották a szállást mindkettőnk lakásától távol. Jó volt a hangulat, beszélgettünk, elmentünk vacsorázni, majd visszamentünk a szállásra, ahol mindeni zuhanyzott. Amikor a Hölgy zuhanyzott, megbeszéltük, hogy úgy kezeljem a feleségét, mint ha ő itt sem volna és próbáljak ellazulni. Elmondta a felsége kedvenc erogén zónáit. Mi zavarja kissé és mi tetszik neki különösen. Kaptam egyfajta iránymutatást. Direkt úgy volt, hogy a férj zuhanyzott utoljára. Persze nem vártuk meg. Ez kérés és/vagy lehetőség volt részünkről. Elkezdtem masszírozni és amikor az erogén zónákhoz értem, kaptam rendre a visszajelzéseket. Mire visszajött a férj, tulajdonképpen in flagranti voltunk. Kissé mindhármónk részéről fura volt a helyzet. A Hölgyön nem éreztem akkor már zavartságot, pedig az elején nagyon visszahúzódónak tűnt. Férje is irányította óvatosan. Ketten tevékenykedtünk rajta egészen késő éjszakába nyúlóan. Az eleje egy kicsit botladozó volt, de mindannyian érett felnőtt emberek módjára kezeltük a helyzetet. Amikor kissé bénácska volt valamelyikünk, valaki azonnal reagált és valahogy olajozottan sikerült átlendülni. Hajnalban arra ébredtem, hogy ők ketten külön szeretkeznek mellettem. Nem avatkoztam be, jó volt figyelni őket. Elcsendesedtünk és visszaaludtunk. Reggel arra ébredtem, hogy a felség bújik hozzám és nagyon erotikusan apró mozdulatokkal dörgölődik hozzám kiskifli pózban. Persze nagyon forró volt az egész teste, hamar beindultam én is. Amikor a puncijához értem, nagyon forró volt és rendkívül nedves. Persze akcióba lendültem vele. Csak kettesben csináltuk, közben a férj kint tevékenykedett a konyhában. A hangokra bejött és letérdelt az ágy mellé és kb. 30-50 cm-ről nézte ahogy a feleségébe ki-be járkál egy idegen farok. Nekem új volt a helyzet, ezért akkor nagyon zavart, de nem szóltam. Képtelen voltam elmenni, viszont ez nagyon jól jött a Hölgynek és ahogy észrevettem a férjnek is. Rám ült a Hölgy és a férje felé pucsított. Néha megállt és nagyon lassan kicsúsztatta a farkamat a puncijából, én pedig széthúztam a jobb láthatóság miatt. Ilyenkor megfogta a farkamat a férj és berakta a feleségének, mintha egy vibrátor lenne és a csípőjénél ritmikusan mozgatta a feleségét. Nagyon emlékezetes volt. Annyira tetszett mindenkinek, hogy még kb. 2 évig összejártunk időnként. Egyre jobbak és olajozottabbak lettek az esték. Sajnos megszakadt a kapcsolat, de az élet már csak ilyen.
Már nagyon szeretném megélni átélni.
Fantasztikus!Egyszer vàrt egy fiúval,màr ismertük egymàst..De még mielőtt hazaértem mondtam neki felhìvhatja elötte..Persze tudtam ,hogy szeretne vele kefélni egyet addig,hàt ez meg is történt..Étkezőben ülve vàrtak,alig ruhàban..pàrom elújsàgolta,hogy màr dugnak egyet a zuhany alatt..egyszer csak mondta,hogy akkor gyertek szopassatok meg ketten most..nem kellett sokàig győzködni minket..szuper jó volt..sajnos több ilyen nem volt..de remélem hamar megtalàljuk a baràtunkat..
Új sztori valakinek ?
Puszi, a feleség.
Ez egy nagyon jó téma. Nálunk már a keverés korszakában szóba került a 2 pasi egy nő felállás. Férjemet izgatta ez a felállás. Kb 2 évig beszéltünk róla, mire egy közeli barátra jutott a döntés. Sokat beszélünk hogyan kérdezzünk rá. Majd egyszer írtam a férjemnek aki akkor még csak a barátom volt, hogy úton vagyok a közös barátunkhoz. Megbeszéltük és kb 2-3 hónap múlva már hármasban vetkőzős pókereztünk a barátunknàl. Az elsô alkalom nagyon fura volt mindenkinek. Férjem bevallása szerint az első érintkezések furák voltak neki de nagyon izgatta. Azóta jó pár alkalom volt. Sajnos egy ideje nem jött össze semmi.

házifiu34

c.robert
Cameron