Az merre van pontosan?Tudnátok ebben segíteni?Köszönöm!
(Ez egy válasz Ducipáros1983 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:36

Köszönjük. Szabadban jobb. Hévízi kifolyónál megejtjuk majd minden képpen. . Izgat minket ha néznek vagy kukkolnak. Egy férfi már jelezte hogy eljönne mindenképpen megnézni minket meg hogy közbe kiverné a feleségem előtt . Mondtam is neki mindig szokta mondani közbe H közbe úgy szopna egy faszt . Mondtam neki verje ott előtte nyugodtan hátha bekapja neki azt jól leszopja. Szoktunk szabadban szexelni de így nyilvánossan sokkal jobban izgatna minket és szabadba
És nem csak ott
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Előfordul olyan is.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott lehet nyíltan szexelni?
(Ez egy válasz Ducipáros1983 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük. Szabadban jobb. Hévízi kifolyónál megejtjuk majd minden képpen. . Izgat minket ha néznek vagy kukkolnak. Egy férfi már jelezte hogy eljönne mindenképpen megnézni minket meg hogy közbe kiverné a feleségem előtt . Mondtam is neki mindig szokta mondani közbe H közbe úgy szopna egy faszt . Mondtam neki verje ott előtte nyugodtan hátha bekapja neki azt jól leszopja. Szoktunk szabadban szexelni de így nyilvánossan sokkal jobban izgatna minket és szabadba
én szoktam Balatonban szexelni

Valaki egyszer minket is bekenegethetne kellemes “naptejjel”…
Nekünkis dettó az elképzelésünk.Ahogy lehet megyünk,csak a délelötti órákban.Ki jár oda innen,tapasztalata,élmény?Ha gondolod privát üziben ird.

(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 00:33

Horvát tengerpart, Punta kríz, ott lehet. Igen itthon a hévizi zsilipnél lehet dd az amúgy nem hivatalos nudista strand. De jobban jàrtok ha elmentek e klubba.
Szikire mi is megyünk, megnèzzük a hàtsó rèszt, kölcsönös oràlra....
Ott már nekünk is!
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyikre ?
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen majus 1 nyit a Sziki
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Május 1-én nyit a Sziki már! A nyitó hétvége teli van programmal.
Mikor nyit a Sziki, nem tudjátok?
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 14:42

Nézd nem vagyunk egy ijedős fajta.Ha éppen akcióban látsz nem fogunk elzavarni...
Ha megyünk,kipróbáljuk
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 14:45

Na tessék jól latni hogy nem vagyunk ezzel egydül, amugy mi is tobbször lattunk ott hatul valóban sexelő parokat Sziki hatsó résznél, de szerintem mindenki is tudja, látott ott mar ilyet...
Sokan csinálják
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 14:45

Na tessék jól latni hogy nem vagyunk ezzel egydül, amugy mi is tobbször lattunk ott hatul valóban sexelő parokat Sziki hatsó résznél, de szerintem mindenki is tudja, látott ott mar ilyet...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 13:49

Szikin már mi is voltunk páral is meg együtt hátul szexeltünk.
Igen a szikin arra tusolóra gondoltunk igen
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 03:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 03:27

Sziasztok . Melyik tusolóban? A telepített lakókocsis résznél vagy hátul a sátras parcellásnál ?
Nézd nem vagyunk egy ijedős fajta.Ha éppen akcióban látsz nem fogunk elzavarni...
(Ez egy válasz gamez1 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A véletlenül arra tévedök be is csatlakozhat hozzátok?
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 25. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 06:37

Mi amikor kimegyünk Szikire mindig a hatsó, reszhez szigethez megyünk évek óta(ahol a tavirózsák vannak) ott szoktunk sexelni, meg mások is, aki arra jön mindenki tudja miert jön arra, szoval nem nyilvanos hogy a hatsó rész sexelös, de mégis mindenki tudja..