Sziasztok, Székesfehérvár és környékén van esetleg valami ahol lehetne kicsit huncutkodni?
szívesen benne lennék egy kis kukkolásba, huncutkodni egy jót

Ma délután Debrecen aquaticum termálban lesz valaki?

Szívesen csatlakoznek holgyekhez, párokhoz ,
Tolna megye hétfőn pár keres autós férfit vagy párt nudizni vágyunk, el tudna vinni miket?
A pároknak teljesen más a helyszín, és az útvonal. Ha kell, privátban leírom. De ott is akad azért pasi, de hál istennek nem olyan sok.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 07:07

A ruhásig sem tudom merre kell menni.
Csak pasik vannak ott?
Én párommal akarok menni, úgy tudom azok is vannak ott.
Csak pasik vannak ott?
Én párommal akarok menni, úgy tudom azok is vannak ott.
A ruhásig sem tudom merre kell menni.
Csak pasik vannak ott?
Én párommal akarok menni, úgy tudom azok is vannak ott. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2025. 06. 04. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 15:05
Csak pasik vannak ott?
Én párommal akarok menni, úgy tudom azok is vannak ott. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2025. 06. 04. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hévíz, Castrum autós kemping mögött elhagyod a ruhás fürdőhelyet, utána nudiznak a pasik.
Hévíz, Castrum autós kemping mögött elhagyod a ruhás fürdőhelyet, utána nudiznak a pasik.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 06. 04. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 13:59

A Hévízi kifolyó nudi strandjához merre kell menni?
Akár kocsival vagy gyalog.
Tud valaki ebben segíteni privátban?
A Hévízi kifolyó nudi strandjához merre kell menni?
Erről mi is szívesen olvasnank többet
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 05. 09. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 09:46

Párként könnyen lehet férfi beszállót találni. Kár hogy ritkán tudunk menni.
Párként könnyen lehet férfi beszállót találni. Kár hogy ritkán tudunk menni.
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 09:48

Hát, ott már nekem is sikerült a párommal összehozni néhány kellemes napot!

Sziasztok. Hol találjuk pontosan a hévízi kifolyót? Szívesen ki próbálnánk .
Nekunk inkabbb kulfoldon szoktunk strandon, vagyis tengerparton elszorakozni. Legutobb egy jo uveg jager mellett "bujtunk" el a parton, 1 meterre a jardatol, paromon kos tanga furdobugyi, cicit epp takaro haromszog furdoruha felso. Ahogy fogyott a pia mar csak a bugyi volt rajta. Nagyon imadtam
Aztan felmentunk a szobaba felvett egy cernabugyit meg egy feher attetszo halos felsot egy jo kurvas platform tancos cipovel.. A parton voltak ilyen napozo boxok kialakitva 4 oldalrol uveg, nem latszott at teljesen, eleg vizkoves volt, mondjuk aszalloda teraszairol igencsak rank lathattak ha valaki kiult. Csinaltam jopar szexikepet igy, aztan vegul egy viszinylag gyors szex lett belole.

Hát, ott már nekem is sikerült a párommal összehozni néhány kellemes napot!
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsi, nem ide akartam írni.
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 20:42

Szikire mi is megyünk, megnèzzük a hàtsó rèszt, kölcsönös oràlra....
Mi dugtunk már a velencei tó partján a bokorban
nagyon izgató volt, az emberek jöttek mentek közben

Az merre van pontosan?Tudnátok ebben segíteni?Köszönöm!
(Ez egy válasz Ducipáros1983 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:36

Köszönjük. Szabadban jobb. Hévízi kifolyónál megejtjuk majd minden képpen. . Izgat minket ha néznek vagy kukkolnak. Egy férfi már jelezte hogy eljönne mindenképpen megnézni minket meg hogy közbe kiverné a feleségem előtt . Mondtam is neki mindig szokta mondani közbe H közbe úgy szopna egy faszt . Mondtam neki verje ott előtte nyugodtan hátha bekapja neki azt jól leszopja. Szoktunk szabadban szexelni de így nyilvánossan sokkal jobban izgatna minket és szabadba
És nem csak ott
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Előfordul olyan is.
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott lehet nyíltan szexelni?
(Ez egy válasz Ducipáros1983 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 22:36

Köszönjük. Szabadban jobb. Hévízi kifolyónál megejtjuk majd minden képpen. . Izgat minket ha néznek vagy kukkolnak. Egy férfi már jelezte hogy eljönne mindenképpen megnézni minket meg hogy közbe kiverné a feleségem előtt . Mondtam is neki mindig szokta mondani közbe H közbe úgy szopna egy faszt . Mondtam neki verje ott előtte nyugodtan hátha bekapja neki azt jól leszopja. Szoktunk szabadban szexelni de így nyilvánossan sokkal jobban izgatna minket és szabadba
én szoktam Balatonban szexelni