Nekem is szokta a párom csinálni. Már érzi mikor vágyom rá, hogy ott is izgasson. Megjegyzem, hogy én vezettem rá, hogy ott is tetszik. Csak azoknak írom akik szerint, hogy a nejük ezt soha nem tenné meg. Ha látják hogy mit élvez a tested hidjétek el megteszik
Ez nekem is nagy vágyam!
(Ez egy válasz Assman üzenetére (2025. 05. 03. szombat 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Előző kapcsolataim során néha-néha odatévedt a lányok keze, egyik barátnőm egyszer-kétszer meg is ujjazott, amit rendkívül élveztem
Van pár játékszerem erre a célra, de nagyon hangulatba kell jöjjek, hogy előkerüljenek, viszont a közelmúltban többször is volt részem rimmingben. Nos, aki kicsit is érdeklődik a téma iránt, mindenképpen próbálja ki, iszonyatosan intenzív és kellemes élmény, főleg ha olyan partnert talál, aki ezt szívesen műveli

De jó lenne egy hölgyet találni hozzá!!!
Egyik legjobb dolog. Parom ujonnan rakapott ezekre...nem bankodom miatta! Hanyatt fekve szopta a farkamat, aztan egyre lentebb ment... Szepen megujjazott meg kinyalt. Brutal erzes volt. Aztan kutyaba kellett atfordulnom es ugy is folytatta...furcsa volt, hogy megfordult a helyzet, de barmikor johet ujra
Kevesen vállalják be az biztos.
(Ez egy válasz Sexfan2 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 01. csütörtök 06:15

Én nagyon szeretem. Kicsit szerepcsere élmény is amit különösen de szuper módon elek meg

Én nagyon szeretem. Kicsit szerepcsere élmény is amit különösen de szuper módon elek meg

Fotók alapján kellemes nő lehet a párod, úgyhogy őszintén szólva én is irigyellek!
(Ez egy válasz Kekszemu66 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 20:48

Párom imádja csinálni, simogatja,nyalogatja,nyelvét tolja be, ujjaza!
Élvezem nagyon..
Élvezem nagyon..
Irígyellek
(Ez egy válasz Kekszemu66 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 20:48

Élvezem nagyon..
Élvezem nagyon..
Élvezem nagyon..
Élvezem nagyon..
Mi is szoktuk csinálni párommal felveszi a felcsatolhatost jól kinyalja a seggemet és megduja nagyon jó szokott lenni
Egyszer próbáltam átélném megint

Hú de jó lenne...
Írígyellek!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 04. 18. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 18. péntek 07:43

Engem majdnem minden szopásnál megujjaz a párom
imádom ahogy csinálja
ünnepnapokon előkerül a vibrije is... Na azzal igazán nagy örömöt tud okozni
van hogy megkérem hogy hagyja abba a szopást és csak dugjon a vibrivel vagy ujjazzon. Brutál nagyot szoktam tőle élvezni
ahhh... Fel is állt rá most

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, de lehet hogy csak szerencsém van.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyira imádom,sajnos a párom nem csinálja,magamnak kell,az is jó, de nem az a legjobb....
Bizony a legjobb
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 05:11

Én nagyon szeretem. Eleve bi vagyok így sokszor kivanom is. Finom öröm nagyonis.
Sajna kevés nő csinálja
Gusztutalanak tartja (Ez egy válasz nagyfaszuROMA üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gusztutalanak tartja (Ez egy válasz nagyfaszuROMA üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Más nem játszik, de nyalatni imádom a fenekem