Én is imádom, ha orál közben ott is nyalnak. A legnagyobbat így tudok élvezni.
Én nagyon élvezem, főleg ha a feleségem magától kezdi el ugy hogy simogatni kezdi a hátam aztán lassan egyre lejjebb megy. Mignem oda nem jut a keze.
Beszéld rá hogy nyalja ki.
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 21:51

Azt szeretném én is de azt még nem akarja, csak játékszereket dug be.
Azt szeretném én is de azt még nem akarja, csak játékszereket dug be.
(Ez egy válasz kistökös üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 21:06

Tudnék írni de, engem a csajom meg is öklözött többször is pedig utálta.mindegy, már nincs velem de vágyom rá máig is
Tudnék írni de, engem a csajom meg is öklözött többször is pedig utálta.mindegy, már nincs velem de vágyom rá máig is
Én feleségemmel 5 éve vagyok együtt, egyik nap mondtam neki hogy nézze meg az email-em mert vártunk egy levelet én pedig dolgoztam. Akkor vette észre hogy vettem magamnak síkosítót meg anál plug ot, amikor haza jöttem akkor egyből el kezdett faggatni hogy minek az stb. Elmagyaráztam neki, hogy intenzívebb az orgazmusom ha az is bent van, azóta vettünk mást is és hetente játszunk is vele. Sosem gondoltam volna hogy nem fogja zavarni, sőt, benne lesz a közös játékba vele sex közben.
Általánossagba volt már jó pár aki csinálta.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:54

Pedig nem annyira nehéz, nem egy nő van aki kérés nélkül próbál rá.
Mármint általánosságban vagy itt az oldalon, fórumon? (Egyébként abból indultam ki, hogy én eddig még nem találtam ilyen nőt, sőt, szóló férfiaknak igazából elég nehéz egyáltalán szóló nőt találni itt...)
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 13:54

(Ez egy válasz tonyc üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 12:29

Heteroként valószínűleg elég nehezen is fogsz (nő)partnert találni erre a célra, de ne add fel!
Heteroként valószínűleg elég nehezen is fogsz (nő)partnert találni erre a célra, de ne add fel!
(Ez egy válasz moonboy999 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahj, hogy nekem soha nem jön össze.. :( :(
Nagyon jó dolog , igaz az első alkalommal elég furcsa volt mikor az exem seggembe nyomta az ujját, viszont hatalmasat élveztem.
Az én párom is szokta csinálni nekem.Nem minden alkalommal amikor szeretkezünk de azért elég gyakran.Általában akkor mikor már teljesen elveszíti a fejét olyankor minden gátlása eltűnik.Én is nagyon imádom mikor elkezdi nyelvvel izgatni majd bekapja a farkam és közben simogatja és amikor már látja hogy lassan végem lesz na olyankor bedugja az egyik ujját és pár pillanat múlva már próbálja nyelni az isteni nedűt de általában olyankor annyi jön hogy nem bírja.Eszméleten jó érzés.
Még soha nem volt alkalmam átélni ezt.De nagyon szeretnék talállni hozzá egy ilyen jellegű Lányt vagy Nőt Vas megyében aki megújazna,ki is tágítana,hogy legvégül Strap-onnal meg is dugjon.Régóta erre vágyom,hogy így fel legyek már húzva.
Volt egy barátnőm akivel imádtuk 69-ben nyalni egymás seggét, és ujjazni is.
Sajnos én kevésbé bírtam, a fantáziámat jobban izgatja a dolog mint csinálni, meg féltem a körmeitől.
Én persze buzgón ujjaztam mindig a popóját, akkor is amikor tömtem a puncit.
Kicsit eltérő elképzeléseink voltak a dologról, én mindenfélét szerettem volna feldugni neki a seggébe, de ő az ujjamat vagy a farkamat szerette leginkább - a nyelvem mellett -, és ő is inkább ujjazni akart volna engem. Kár, hogy nem jutottunk el oda, hogy egy két végű dildóval basszuk meg egymást seggbe.
Sajnos én kevésbé bírtam, a fantáziámat jobban izgatja a dolog mint csinálni, meg féltem a körmeitől.

Kicsit eltérő elképzeléseink voltak a dologról, én mindenfélét szerettem volna feldugni neki a seggébe, de ő az ujjamat vagy a farkamat szerette leginkább - a nyelvem mellett -, és ő is inkább ujjazni akart volna engem. Kár, hogy nem jutottunk el oda, hogy egy két végű dildóval basszuk meg egymást seggbe.
A múlt hétvégén , megint megtette. Egy parkolóházban a kocsiban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 28. szerda 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 28. szerda 01:01
Törölt felhasználó (4733333)

...és hol tanulta?
Tegnap miközben ujjazott a párom, kérdezte hogy szeretném a "NAGYOT". (A vibrátorát hívja így). Kejesen kinyőgtem hogy "iiigeeen". Pár másodperc múlva már kenegette is a síkosítóval, és nemsokára belém tolta lassan, majd bekapcsolta. Kegyetlenül feszített... Azt hittem sosem ér végig bennem
pedig nem először fogadtam magamba, de ezt a méretet nem lehet megszokni. A végét a pinájához szorította, és egyre keményebb tempóban megdugott. Háton feküdtem, felhúzott lábakkal.Szinte sikítoztam közben.... Folyt a könnyen a fájdalommal vegyes gyonyortol. A másik kezével, amivel nem a vibrit markolta, a farkam kezdte verni. Eltoltam a kezét, és kértem, hogy ne csinálja. Most attól szeretnék elelvezni, ahogy megdug. Huncut mosollyal nyugtázta, majd keményebb tempóra váltott. Szó szerint rommá baszott... De úgy megdugott, hogy az egész testem remegett. Maga a mennyország volt a hatalmas vibri minden egyes centimétere.... Viszonylag jól bírtam most, pedig előtte szexeltünk is, le is szopott, ujjazás kíséretében. Kb 15-20 percig élvezkedtem a vaskos, hatalmas dorongon, mire vonaglani kezdett a testem, és ordítva, üvöltve hatalmasat élveztem. Majdnem egy percig tarthatott az orgazmusom. Az elején óriási mennyiségű spermat spricceltem, a vége felé csak csurgott belőlem... De annyi jött, mint még soha... Huhh... Nagyon durva volt

Nekem anno, a húszas éveim elején egy nálam idősebb, 40-es nő csinálta először. Akkoriban nem is tudtam, hogy ezt ennyire lehet élvezni. Aranyos volt és előzékeny, háton feküdtem és egy kicsit belenyalt, mire én felültem és zavartan néztem rá. Majd megkérdezte, hogy -csináltak már neked ilyet?-. Mondom nem, aztán mondta, hogy dőljek hátra és engedjem el magam.. azóta nagy rajongója vagyok a “rimming”-nek. Csak sajnos kevés nő csinálja, vagy csinálja igazán élvezettel.

Így kezdődött nálunk is, később hatalmas élmény volt mikor belém nyomta az ujját. és a prosztatámat maszírozta.
Igen csak furdalta az oldalam a kíváncsiság , hol tanúlta. (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 19:35
Igen csak furdalta az oldalam a kíváncsiság , hol tanúlta. (Ez egy válasz keménysex üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Feleségem mostanában mindig úgy szopja a farkam hogy közben nyalja a popsim de alaposan
Ahogy észreveszem beindítja őt.
Természetesen nyalás közben én is viszonzom neki
Feleségem mostanában mindig úgy szopja a farkam hogy közben nyalja a popsim de alaposan

Sziasztok!