Én 19-23 éves koromban egy 10 emeletesben laktam albérletben és ezalatt három "szomszéd" is meg volt 40-50 közöttiek voltak kettő csak meg volt harmadiknál össze kellett szerelnem 1 polcot és felfúrni a falra!Ennyi évesen is az a tapasztalatom hogy a nők 40-55 éves korban a legnagyobb ribancok*
Értsd: ebben az életkorukban szeretnek és mernek már mindent kipróbalni és még jól is néznek ki hozzá!
Értsd: ebben az életkorukban szeretnek és mernek már mindent kipróbalni és még jól is néznek ki hozzá!
De rendes vagy,Anna! Biztos nem akarod,hogy belehaljon a gyönyörbe, amit okoznál!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 12:53

Én még nem csináltam de van egy nagyon aranyos szomszédom aki már évek óta könyörög, hogy legalább egy kicsit engedjem magam

Én még nem csináltam de van egy nagyon aranyos szomszédom aki már évek óta könyörög, hogy legalább egy kicsit engedjem magam

Én évek óta kúrok a szomszéd csajjal.
(Ez egy válasz Wishful üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 18:30

Én is több mint 10 évig voltam a szeretője, legjobb éveim voltak.
Én 23 voltam kb ő 38....
Én 23 voltam kb ő 38....
A leg praktikusabb dolog, pláne ha jó a szomszéd nő! Viszonyként nem is feltűnő .
Poénból egyszer beszóltam, másnap sütivel jött köpenyben. Szeretem a sütieit is!
Poénból egyszer beszóltam, másnap sütivel jött köpenyben. Szeretem a sütieit is!

Én is voltam kettőveli s. Az egyik tarós volt
nálunik haver a 4 dik szomszéd és kurta a párom ,, persze mikor még nem a párom volt de jólenne ismét átjárna
Én. Tartósan. De volt már ilyesmi topic. Menjél rá aztán jó lesz.

Én is több mint 10 évig voltam a szeretője, legjobb éveim voltak.
Én 23 voltam kb ő 38....
Én 23 voltam kb ő 38....
Én! Azóta a szeretőm

Akkor miért ide írogatsz? Topogj át és mond meg neki!
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 20. vasárnap 11:53

A szomszéd asszonyt úgy meg lovagoltatnám.
Mindig kelleti magát.
Mindig kelleti magát.
A szomszéd asszonyt úgy meg lovagoltatnám.
Mindig kelleti magát.
Mindig kelleti magát.