Szívesen , bár mikor, Főleg ha természetben rendezi a szomszédasszon a restanciát.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer , de megbeszéltük, hogy ennyi volt. Azóta is jóban vagyunk.
Jó pár éve történt, úgy döntötünk dugunk egy párat a szomszéd asszonyal. A pár dugás bol jó pár évlet, konkrétan 6 évet keféltünk együt.
Így igaz.
Mindig segít, ha barkácsolni kell valamit
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 27. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvolt már...

Pedig egy jó szomszéd álltalában kéznél van.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 12:53

Én még nem csináltam de van egy nagyon aranyos szomszédom aki már évek óta könyörög, hogy legalább egy kicsit engedjem magam

Izgalmas lehetett!
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 13:24

Mi karàcsonykor felhívtuk az alsószomszèdot koccintásra,akivel amúgy is nagyon jó a kapcsolatunk,biszex 3-as lett a vège.(Mi sem gondoltuk,hogy nyitott rà)
A szomszéd lány vete el a szüzességemet. Fél év múlva a 3 házzal arrébb lakó 30 plusszos szomszéd asszony tanított a szexre. Volt feleségemet először az akkori szomszéd asszonyunkal csaltam meg.
Szomszédasszonnyal
volt rá pár példa, izgis a dolog. Persze maximális diszkrécióval kizárólag

Az szamit ha tarsberlo volt? Palyakezdokent es egy ideig kozosen bereltunk hazat. Rajtunk kivul ket srac lakott a hazban, az egyikre rendszeresen rajart az asszony. :P
De irigylem ezt az (alsó)szomszédot!
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi karàcsonykor felhívtuk az alsószomszèdot koccintásra,akivel amúgy is nagyon jó a kapcsolatunk,biszex 3-as lett a vège.(Mi sem gondoltuk,hogy nyitott rà)
Köszönjük a bókot,tènyleg èlvezte
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2025. 05. 10. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 10. szombat 15:01

Sziasztok!
Nem nehez egy ilyen kerek popsival es szep puncival elcsábitani a szimszedot
Pusz
Pusz
Sziasztok!
Pusz (Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Pusz (Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

A férjem! Jó pár éve történt albérlők laktak a szomszédunkban észre vettük többszőr is
a fiatal asszony nézegeti a férjem meg is értem….
Megbeszéltük… engedélyt kapott
Pár napra rá meg is dugta.
És poén az egészben eltelt pár nap otthon voltam egész nap ő is a férjem hazaérkezett a munkából 10 percre rá csengetek a szomszédasszony jött megkérdezni nem tudjátok volt a vízóra leolvasó
Mondtam neki nem volt látszott rajta gondolkodik és megszólitja a férjem nem tenéd meg hogy le emeled a vízóra fedelét mert nehéz múltkor is alig bírtuk leemelni ( A kis szemtelen).
a fiatal asszony nézegeti a férjem meg is értem….
Megbeszéltük… engedélyt kapott

És poén az egészben eltelt pár nap otthon voltam egész nap ő is a férjem hazaérkezett a munkából 10 percre rá csengetek a szomszédasszony jött megkérdezni nem tudjátok volt a vízóra leolvasó

izgató

Megértem a szomszédodat.

Kedvelem. Semmi rosszat nem kívánok neki.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 12:59

De rendes vagy,Anna! Biztos nem akarod,hogy belehaljon a gyönyörbe, amit okoznál!
Én 19-23 éves koromban egy 10 emeletesben laktam albérletben és ezalatt három "szomszéd" is meg volt 40-50 közöttiek voltak kettő csak meg volt harmadiknál össze kellett szerelnem 1 polcot és felfúrni a falra!Ennyi évesen is az a tapasztalatom hogy a nők 40-55 éves korban a legnagyobb ribancok*
Értsd: ebben az életkorukban szeretnek és mernek már mindent kipróbalni és még jól is néznek ki hozzá!
Értsd: ebben az életkorukban szeretnek és mernek már mindent kipróbalni és még jól is néznek ki hozzá!