Valaki írja már meg, hogy hogyan tudok a reptéri kifutóhoz eljutni.
GPS-el mennék Szolnok felől.
GPS-el mennék Szolnok felől.
Vélhetően félreérthetően fogalmaztam, az ide alatt GGt értettem, nem ezt a topicot. A megfelelőbe lesz majd írva.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2025. 05. 07. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 07. szerda 19:53

Ne ide írjátok, hanem a Társkeresőbe! Itt csak élmények, tapasztalatok, vélemények mehetnek, Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne ide írjátok, hanem a Társkeresőbe! Itt csak élmények, tapasztalatok, vélemények mehetnek, Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 07. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki fogjuk ide írni, ha megint szervezünk bukkake partyt
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 05. 07. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 07. szerda 17:03

A Szépvölgyi vége jó, anno nagy bulik voltak ott. Csajok meztelenül rohangáltak az erdőben..
Szoljatok ha arra jártok.

A Szépvölgyi vége jó, anno nagy bulik voltak ott. Csajok meztelenül rohangáltak az erdőben..
Szoljatok ha arra jártok.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 05. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 05. hétfő 19:02

Észben tartjuk, ha úgy látjuk alkalmas a hely, megpróbálunk szervezni oda egy partyt és kiírjuk, eddig a szépvölgyi vált be, de hogy megfelelő mennyiségű pasi el is jön, nem csak ír, az sajnos lutri
Szépvölgyin a parkoló bevált hely, de ettől még jó lehet az Anna-hegy is. Azt nem ismerem. A reptéren voltam, de konkrét akcióban még nem... A "terepszemle" alapján a Szépvölgyinél nagyobb a tér, de szétszóródik, tekereg a nép... Érdemes mindenhol előtte egyeztetni, az a tuti.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 05. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 05. hétfő 19:02

Észben tartjuk, ha úgy látjuk alkalmas a hely, megpróbálunk szervezni oda egy partyt és kiírjuk, eddig a szépvölgyi vált be, de hogy megfelelő mennyiségű pasi el is jön, nem csak ír, az sajnos lutri
Sziasztok,
Szombathely környékén, vagy Vas-megyében tudtok ilyen helyszínről?
Szombathely környékén, vagy Vas-megyében tudtok ilyen helyszínről?
Ez engem is érdekelne?
(Ez egy válasz kicsiakukac üzenetére (2025. 05. 03. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 20:03

Sziasztok! Tokaj, Mád, Tarcal környékén van ilyen? Ha valaki nem akarja lelőni a tuti helyet, írjatok nyugodtan privátban is!
De ott az algyői Molos uton hol? Tápé felől vanak olyan nyugi helyek?
(Ez egy válasz Tomi201 üzenetére (2025. 05. 05. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 05. hétfő 08:07

Sziasztok. A MOL déli útnál van pár beugró, ahova autóval be lehet állni. Én gyakran biciklizem arra. Szívesen lennék megfigyelő (közelről) bármelyik délután, vagy esetleg az algyői nudin szombat délelőtt.
Debrecen és környékén valahol?
Ugye elolvastad, hogy Oleh111 hogy írta a szót?
Kaposvár, Barcs, Szigetvár környékén ha tud valaki ilyen helyet, jelezze.. Szívesen "moziznék"...
Sziasztok. A MOL déli útnál van pár beugró, ahova autóval be lehet állni. Én gyakran biciklizem arra. Szívesen lennék megfigyelő (közelről) bármelyik délután, vagy esetleg az algyői nudin szombat délelőtt.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne még 1_2 alternati reptér, és Szépvölgyin túl, mik azok a helyek, amik némileg köztudottak, hogy miért megy oda a kalandozni vágyó. Tudom.. bárhol meg lehet állni egy szexre, de társaságban mégis izgibb

Köszönjük, majd alkalomadtán felmérjük a helyszínt, hogy egy bukkake partyra megfelelő e.
(Ez egy válasz hz63 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 21:33

Szia !
A kilátóban , a parkolójában , mellette a padon , vagy a kiserdőben.
A kilátóban , a parkolójában , mellette a padon , vagy a kiserdőben.
Szia !
A kilátóban , a parkolójában , mellette a padon , vagy a kiserdőben. (Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A kilátóban , a parkolójában , mellette a padon , vagy a kiserdőben. (Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Annahegyi kilátónál merre van erre alkalmas hely?
Sziasztok! Tokaj, Mád, Tarcal környékén van ilyen? Ha valaki nem akarja lelőni a tuti helyet, írjatok nyugodtan privátban is!
Mi is pont ezen a részen keresünk
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 04. 26. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 09:57

Miskolcon lenne jó ilyen hely. Esetleg tud valaki olyan helyet Miskolcon ahol párok doggingolnak vagy kukkolhatóak? Alakítsunk egyet valahol ha nincs még