Nógrád megyében tudtok jó helyet?
Sziasztok!Debrecen környékén hol van ilyen hely?
Papkeszi, régi vasútállomás.
Mi a Duna-Tisza csatornához szoktunk járni az 51- es főúthoz....
Nekünk bevált, elég nyugis de azért szoktak kukkolók is néha lenni.
Nekünk bevált, elég nyugis de azért szoktak kukkolók is néha lenni.
Dél_Dunántúlon vagy Balatonnál valahol van ilyen helyszín?
Olvass vissza...... megvan adva már a pontos koordinátája a helynek....
(Ez egy válasz Roky Marciano üzenetére (tegnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptèr mögött hol pontosabban?
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (tegnap 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:12

Szerintünk a legjobb és legpraktikusabb a reptér mögött......
Ott vagy pik-pak, és szinte bármikor találsz plusz beszállókat....
Sziasztok Dunaújváros esetleg Horváth Tamás koncerten esetleg párok??? Szabadtéri helyszínen akár párcsere? Ambròzia park!!!
Szerintünk a legjobb és legpraktikusabb a reptér mögött......
Sziasztok Zala megyèben ilyen helyszín? Köszönöm
Kiskunfélegyházán vagy Csongrádon van ilyen hely esetleg?
Van amikor igen van amikor nem és van, hogy van mindkettő és elfér egymàs mellett mindenki.... Egyébként van 3 homokpad egymás után szóval lehet vàlogatni bőven Mi is van ,hogy a harmadikra megyünk de általában az első vagy második elég.... és szex is szokott lenni legalábbis mi szexelünk
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 05. 02. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt elhiszem. Szerencsés vagy ahogy láttam a hölgyet
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2025. 05. 09. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 09. péntek 13:03

Szívesen mesélek helyette. Egy autós kaland alkalmával én is az eget bámultam és csillagokat láttam attól amit velem művelt.

Szívesen mesélek helyette. Egy autós kaland alkalmával én is az eget bámultam és csillagokat láttam attól amit velem művelt.

Anna drága, mesélj!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 05. 08. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 08. csütörtök 12:50

Pl. Salgótarján Kálvária
Nagyon szép, és izgalmas tud lenni egy nyári estén

Sziasztok Eger vagy Gyöngyös környékén van alkalmas hely, pár számára?
Pl. Salgótarján Kálvária
Nagyon szép, és izgalmas tud lenni egy nyári estén

Valaki írja már meg, hogy hogyan tudok a reptéri kifutóhoz eljutni.
GPS-el mennék Szolnok felől.
GPS-el mennék Szolnok felől.
Vélhetően félreérthetően fogalmaztam, az ide alatt GGt értettem, nem ezt a topicot. A megfelelőbe lesz majd írva.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2025. 05. 07. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 07. szerda 19:53

Ne ide írjátok, hanem a Társkeresőbe! Itt csak élmények, tapasztalatok, vélemények mehetnek, Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne ide írjátok, hanem a Társkeresőbe! Itt csak élmények, tapasztalatok, vélemények mehetnek, Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2025. 05. 07. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)