De miért kell romosnak lennie?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szoknyában kb. bárhol
Dunasètàny folytatàsa Pesterzsèbet
margit-sziget padon szoknyában

Mi ha Debrecenbe járunk akkor mindig a Nagyerdőben,az állatkert utcáján van egy beugró rész,paddal asztallal.Esténként nagyon jókat szoktunk dugni.Volt már közönségünk is autóból.
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Duna Plázában egyszer régebben és Pólus centerben is. Van egy sporttermem, ott is nagyon sok minden megtörtént már, habár ezek extrém helyszínek, de nem szabadtéri. Kocsiban gyakorlatilag bárhol, ami nyugis hely.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 14:18

Duna Plázába szokott valaki járni? mosdó? próbafülke,ilyenek?
A sporttermi storyikról szívesen hallgatnék többet
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 07:55

Duna Plázában egyszer régebben és Pólus centerben is. Van egy sporttermem, ott is nagyon sok minden megtörtént már, habár ezek extrém helyszínek, de nem szabadtéri. Kocsiban gyakorlatilag bárhol, ami nyugis hely.
Klasszikus örökzöld
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

A kondorosi utnál dunánál szokott akció lenni és ha igen hogy lehet megközeliteni .válaszotokat elöre is köszi.
Sziasztok!
Győr és környékén tudtok ilyen helyeket?
Győr és környékén tudtok ilyen helyeket?
Sziasztok! Harkány környékén tud e valaki ilyen helyet?
Balaton kornyeken?
Miskolcon talán az Avasi kilátó melletti bokros, fás rész alkalmas lehetne erre-arra.
Pontosabban mindig is jártak oda fel alkalmi párok légyottokra (ennek most láthatóak a "nyomai"
, csak nem feltétlenül doggingolni, vagy párt cserézni szerintem.
Kb. 3 hete jártam arra és Miskolchoz képest egészen rendezett a terület, viszonylag nagy és több beállóval, elbújásra alkalmas lehetőséggel. Nyilván ez leginkább csak estefelé, éjszaka lehetne használható. Azt mondjuk nem tudom, hogy a szervek mennyire "figyelik" a területen a mozgást, mert néhány évvel ezelőtt a késő esti, hajnali órákban nézegették, hogy kik tévednek le az "útról"! Esetleg, ha valakinek van ezzel kapcsolatban infója, akkor jöhet!

Sziasztok!Debrecen környékén tud valaki ilyen helyet???
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A "szervek" sajnos járnak arra. A "nyomok" ami a légyottak nyomai után a "szervek" Masculan-térnek emlegetik.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 13. vasárnap 19:27

Miskolcon talán az Avasi kilátó melletti bokros, fás rész alkalmas lehetne erre-arra.
Pontosabban mindig is jártak oda fel alkalmi párok légyottokra (ennek most láthatóak a "nyomai"
, csak nem feltétlenül doggingolni, vagy párt cserézni szerintem.
Kb. 3 hete jártam arra és Miskolchoz képest egészen rendezett a terület, viszonylag nagy és több beállóval, elbújásra alkalmas lehetőséggel. Nyilván ez leginkább csak estefelé, éjszaka lehetne használható. Azt mondjuk nem tudom, hogy a szervek mennyire "figyelik" a területen a mozgást, mert néhány évvel ezelőtt a késő esti, hajnali órákban nézegették, hogy kik tévednek le az "útról"! Esetleg, ha valakinek van ezzel kapcsolatban infója, akkor jöhet!

Újpesten az állatkertben van egy hatalmas épület, oda nagyon sokan járnak fotózkodni is, másra is
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Újpesten az állatkertben van egy hatalmas épület, oda nagyon sokan járnak fotózkodni is, másra is

Nagykanizsa és környékén tud valaki ilyen helyet?
Fonyód környéken van esetleg ilyesmi hely?