Sziasztok, szívesen csatlakoznék én is.
De párom is bevonható. Írjatok!!!! (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 19:26
De párom is bevonható. Írjatok!!!! (Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, mikor lesz a következő buli? Mi is ott akarunk lenni.....
Köszi! Akkor a helyzet Miskolcon semmit nem változott ezek szerint és kiemelt figyelmet fordítanak rá a "szervek", hogy "levadásszák" a szabadban szexelni vágyókat!
Igaz, ők időnként szemetelnek is. Szerencse, hogy itt nincs más dolguk, mint ezt figyelni!
Mondjuk ehelyett, addig inkább összeszedhetnék az Újgyőrin és az Avason a töménytelen drogost! Azok több emberre veszélyesek! Hihetetlen, hogy már fényes nappal is, de aztán éjszaka mi megy a város ezen pontjain, mindenki szeme láttára, ezzel bezzeg nem foglalkoznak a "SZERVEK"!
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 18:58

A "szervek" sajnos járnak arra. A "nyomok" ami a légyottak nyomai után a "szervek" Masculan-térnek emlegetik.
Békéscsaba , vagy Gyula környéken van ilyen hely?
Szia az merre ?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 19:04

Újpesten az állatkertben van egy hatalmas épület, oda nagyon sokan járnak fotózkodni is, másra is

Győr környékén engem is érdekelne egy ilyen hely.
Fonyód környéken van esetleg ilyesmi hely?
Nagykanizsa és környékén tud valaki ilyen helyet?
Újpesten az állatkertben van egy hatalmas épület, oda nagyon sokan járnak fotózkodni is, másra is

(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)

A "szervek" sajnos járnak arra. A "nyomok" ami a légyottak nyomai után a "szervek" Masculan-térnek emlegetik.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 13. vasárnap 19:27

Miskolcon talán az Avasi kilátó melletti bokros, fás rész alkalmas lehetne erre-arra.
Pontosabban mindig is jártak oda fel alkalmi párok légyottokra (ennek most láthatóak a "nyomai"
, csak nem feltétlenül doggingolni, vagy párt cserézni szerintem.
Kb. 3 hete jártam arra és Miskolchoz képest egészen rendezett a terület, viszonylag nagy és több beállóval, elbújásra alkalmas lehetőséggel. Nyilván ez leginkább csak estefelé, éjszaka lehetne használható. Azt mondjuk nem tudom, hogy a szervek mennyire "figyelik" a területen a mozgást, mert néhány évvel ezelőtt a késő esti, hajnali órákban nézegették, hogy kik tévednek le az "útról"! Esetleg, ha valakinek van ezzel kapcsolatban infója, akkor jöhet!

Engem is érdekelne
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Debrecen környékén tud valaki ilyen helyet???
Miskolcon talán az Avasi kilátó melletti bokros, fás rész alkalmas lehetne erre-arra.
Pontosabban mindig is jártak oda fel alkalmi párok légyottokra (ennek most láthatóak a "nyomai"
, csak nem feltétlenül doggingolni, vagy párt cserézni szerintem.
Kb. 3 hete jártam arra és Miskolchoz képest egészen rendezett a terület, viszonylag nagy és több beállóval, elbújásra alkalmas lehetőséggel. Nyilván ez leginkább csak estefelé, éjszaka lehetne használható. Azt mondjuk nem tudom, hogy a szervek mennyire "figyelik" a területen a mozgást, mert néhány évvel ezelőtt a késő esti, hajnali órákban nézegették, hogy kik tévednek le az "útról"! Esetleg, ha valakinek van ezzel kapcsolatban infója, akkor jöhet!

Balaton kornyeken?
Sziasztok! Harkány környékén tud e valaki ilyen helyet?
Sziasztok!
Győr és környékén tudtok ilyen helyeket?
Győr és környékén tudtok ilyen helyeket?
A kondorosi utnál dunánál szokott akció lenni és ha igen hogy lehet megközeliteni .válaszotokat elöre is köszi.
Klasszikus örökzöld
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

A sporttermi storyikról szívesen hallgatnék többet
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 07:55

Duna Plázában egyszer régebben és Pólus centerben is. Van egy sporttermem, ott is nagyon sok minden megtörtént már, habár ezek extrém helyszínek, de nem szabadtéri. Kocsiban gyakorlatilag bárhol, ami nyugis hely.
Duna Plázában egyszer régebben és Pólus centerben is. Van egy sporttermem, ott is nagyon sok minden megtörtént már, habár ezek extrém helyszínek, de nem szabadtéri. Kocsiban gyakorlatilag bárhol, ami nyugis hely.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 14:18

Duna Plázába szokott valaki járni? mosdó? próbafülke,ilyenek?