Sziasztok ! 17-ben, Helikopter lakópark , valaki nem akar egy jót szopni ?
Ez minket is érdekelne
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (tegnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakony u ?? Milyen időtájban szoktak ott lenni??
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Műút mellett a leghátsó félreállónál
(Ez egy válasz Branko üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre szoktak lenni??
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:39
Skoda octaviaval szokott kint lenni egy pár . Őket több alkalommal láttam már . Amikor óvatosan közeledtem akkor sem mentek arrébb tehát , nem zavarta őket ,hogy odamentem . De mindig van egy két hülye aki pofátlan és akkor abbahagyták a műsort
Kiskút útja is jó hely . Bakony u a műútról jobbra lekanyarodva , vagy a kiserdő mögött.
(Ez egy válasz Kopi74A üzenetére (tegnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:27
Június 7 után ha tudtok jó helyet fejér megyében, akkor meg kukkolható lesz a feleségem gyönyörú puncija, ahogy szét kefélem! Tudtok helyet?
Június 7 után ha tudtok jó helyet fejér megyében, akkor meg kukkolható lesz a feleségem gyönyörú puncija, ahogy szét kefélem! Tudtok helyet?
Kecskemét van valahol
Skoda octaviaval szokott kint lenni egy pár . Őket több alkalommal láttam már . Amikor óvatosan közeledtem akkor sem mentek arrébb tehát , nem zavarta őket ,hogy odamentem . De mindig van egy két hülye aki pofátlan és akkor abbahagyták a műsort
(Ez egy válasz Branko üzenetére (tegnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:05
Igen a végén jobbra, vagy tovább a kiserdő mögött. A kiskút útja végén jobbra a vízműtelep mellett . Lesz kint valaki valamikor?? Kukkolnék, vagy akár be is szállnék.
Igen a végén jobbra, vagy tovább a kiserdő mögött. A kiskút útja végén jobbra a vízműtelep mellett . Lesz kint valaki valamikor?? Kukkolnék, vagy akár be is szállnék.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Pécsett van ilyen hely?
Sziasztok!
Hőgyész környékén Tudtok valahol ilyen helyet?
Hőgyész környékén Tudtok valahol ilyen helyet?
Kiskút útja is jó hely
Bakony u nál a műútról jobbra lekanyarodva ?
(Ez egy válasz Branko üzenetére (tegnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakony u nál a műútról jobbra lekanyarodva ?
(Ez egy válasz Branko üzenetére (tegnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Esetleg Érden belül van ilyen hely?
Sziasztok, Gödöllőn nem tudtok jó helyet doggingra, légy
ottra?
ottra?
Üdv! Szfváron, Bakony u vége. Légyott sarok
(Ez egy válasz Kopi74A üzenetére (tegnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:33
Sziasztok!
Idén nyáron egyszer mi is kipróbálnánk a feleségemmel, hogy valaki rejtve kukkol minket, miközben dugom a gyönyörú punciját!
Fejér megyében tudtok helyszíneket?
Idén nyáron egyszer mi is kipróbálnánk a feleségemmel, hogy valaki rejtve kukkol minket, miközben dugom a gyönyörú punciját!
Sziasztok!
Ezt hogyan kell elkepzelni?
(Ez egy válasz TEKnős üzenetére (2026. 05. 27. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 14:57
A
Du
szoktt lenni éjjel akció! Mag a Taksonyi híd varsányfelőli oldalán a hidlábnál is! De a miklósi oldalán is ha az étteremnél mész le! Meg Délegy-Varsányközt is!
alf
na alf
va alf
rsányi ipariparkban
Valami jó hely Debrecen környékén?

Mindenfoldijo

tala69