Szeretem a gátlástalan szabadtéri izgalmakat, ezért szervezni szeretnék egy diszkrét dogging találkozót valahol Budapesten. A pontos helyszínt még nem tudom.
Negyvenes, csinos, telt, dögös nő vagyok. Szeretem ha néznek és azt is, ha a megfelelő ember csatlakozik.
Ami kötelező:
– higiénia és borotvált vagy fazonra igazított intim testtáj
– Tisztelet, és a határok betartása (a "nem" az nem)
- Telegram applikáció (ezen keresztül tervezem megadni a helyszínt és időpontot, hogy ne egyenként kelljen)
A pontos helyszínt és időpontot nem rakom ki nyilvánosan máshová. Az időjárást elnézve jövő hét vége felé hétköznap este esélyes.
Ha szeretnél ott lenni – akár nézőként, akár aktív részvevőként –, írj egy rövid bemutatkozást itt a GG-n privátban! Kizárólag egész alakos, egyelőre arc nélküli képpel rendelkező jelentkezőkkel állok szóba! Nem jelölök senkit kapcsolatra. Nincs Viber, WhatsApp, Google Chat meg nem tudom én még mi. Tartsátok tiszteletben a privát szférám!
A részvétel előzetes szűréshez kötött. Csak azok kapnak meghívót a zárt Telegram csatornámra, akiknél megvan a szimpátia.
1-2 lányt várok (mert úgy izgalmasabb) és kb 8-10 srácot. A részvétel nem garancia semmire, de azért izgalmas dolgok várhatók!
Negyvenes, csinos, telt, dögös nő vagyok. Szeretem ha néznek és azt is, ha a megfelelő ember csatlakozik.
Ami kötelező:
– higiénia és borotvált vagy fazonra igazított intim testtáj
– Tisztelet, és a határok betartása (a "nem" az nem)
- Telegram applikáció (ezen keresztül tervezem megadni a helyszínt és időpontot, hogy ne egyenként kelljen)
A pontos helyszínt és időpontot nem rakom ki nyilvánosan máshová. Az időjárást elnézve jövő hét vége felé hétköznap este esélyes.
Ha szeretnél ott lenni – akár nézőként, akár aktív részvevőként –, írj egy rövid bemutatkozást itt a GG-n privátban! Kizárólag egész alakos, egyelőre arc nélküli képpel rendelkező jelentkezőkkel állok szóba! Nem jelölök senkit kapcsolatra. Nincs Viber, WhatsApp, Google Chat meg nem tudom én még mi. Tartsátok tiszteletben a privát szférám!
A részvétel előzetes szűréshez kötött. Csak azok kapnak meghívót a zárt Telegram csatornámra, akiknél megvan a szimpátia.
1-2 lányt várok (mert úgy izgalmasabb) és kb 8-10 srácot. A részvétel nem garancia semmire, de azért izgalmas dolgok várhatók!
Veszprém Aldi mögötti kiserdő is jó helyszín.
Sziasztok. Soroksári Tesco parkolójában szokott lenni akció nem tudjátok? Vagy mellette be lehet menni autóval és ott van olyan rész mint a reptérnél simán lehet ott is szexelni aki ott leáll!
Gazdagréten uszoda mellett a tenisz pálya ami mar nem működik. Szokott valaki menni?
Kapuvár környékén tudtok ilyen helyeket?
Jó kis hely,néha én is ki szoktam menni. Bakony út végénél is szokott lenni néha akció.
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 10. 08. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Parkcenternél a téglagyári út végén.
(Ez egy válasz KataLajos üzenetére (2026. 10. 08. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én két helyet említettem meg. Te melyikre gondolsz?
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 16:35
Igen, az egy Jó kis hely, én is megszoktam ott állni picit játszani
Én két helyet említettem meg. Te melyikre gondolsz?
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 16:35
Sziasztok. Nyíregyháza környékén az Orosi útról van valakinek infója?
Ugy tudom a dogging nem feltetlenül szexet jelent
(Ez egy válasz KataLajos üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 05. hétfő 16:00
(Ez egy válasz KataLajos üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Parkcenternél a téglagyári út végénél.
Vagy Szabadbatyán és Polgárdi útvonalon lévő felüljáró alatt. Igaz a régi 70-ről már nem lehet le hajtani. Kerülni kell Polgárdi felöl.
Vagy Szabadbatyán és Polgárdi útvonalon lévő felüljáró alatt. Igaz a régi 70-ről már nem lehet le hajtani. Kerülni kell Polgárdi felöl.
Parkcenternél a téglagyári út végénél.
Vagy Szabadbatyán és Polgárdi útvonalon lévő felüljáró alatt. Igaz a régi 70-ről már nem lehet le hajtani. Kerülni kell Polgárdi felöl. (Ez egy válasz spermlover üzenetére (2026. 08. 08. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Szabadbatyán és Polgárdi útvonalon lévő felüljáró alatt. Igaz a régi 70-ről már nem lehet le hajtani. Kerülni kell Polgárdi felöl. (Ez egy válasz spermlover üzenetére (2026. 08. 08. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hatvan környékén tud valaki ilyen helyet?
Északi parton Akarattya-Örvényes között?
Például találkozhatsz a bűnvadászokkal.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 00:26
Ha kimész a Dunapartra a szennyvíztisztító fölötti részen, csodás élményekben lehet részed...
Pontosítanád esetleg? Köszi.
(Ez egy válasz dirk1985 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújváros környékén van ilyen hely?
Kecskeméten a csalánosi erdő széle, a domboknál.
(Ez egy válasz kentucky2026 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Szeged és környéken van ilyen hely ahol járnak is párok ?

Mindenfoldijo

cimbicimbi
Alena