Voltunk. Nem tudom érteni a szexelős részt, mert mint naturisták tiszteletben tartjuk szabályokat. Természetesen szexuális életünk ettől függetlenül is van, de az nem a nézelődök számától függ.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 07:16

Voltatok szikin? Tényleg a sexelős szigeten hátúl áll egy lakókocsiszerű felépítmény?
Hol van ott pontosan ez a sziget? Nem vagyok biztos benne ...
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltatok szikin? Tényleg a sexelős szigeten hátúl áll egy lakókocsiszerű felépítmény?
Nagyon jó fórum, már régóta hiányoltam!
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is! (Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 13:18
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is! (Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Úgy látjuk végre már vagyunk itt egy páran Szeged és környékeről akik heti rendszereséggel keresnek party helyeket,azoknak szeretnénk itt segíteni
Úgy látjuk végre már vagyunk itt egy páran Szeged és környékeről akik heti rendszereséggel keresnek party helyeket,azoknak szeretnénk itt segíteni
Tegnap voltam kint, ha a tavirózsák felőli részről van szó akkor valóban áll a kanyarban egy lakókocsiszerű felépítmény. Nagy mozgolodást nem láttam arra csak egyszer volt ott egy pár nézelődni de sokáig nem voltak ott.

Igen az a rész a Szikin ,ott kivancsi szemek elől is el lehet bújni, aki arra megy tudja mi van ott... És valóban csak párok mennek oda arra a részre... Ugy ahogy mi is...
(Ez egy válasz joco.88 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 17:02

Tegnap voltam kint, ha a tavirózsák felőli részről van szó akkor valóban áll a kanyarban egy lakókocsiszerű felépítmény. Nagy mozgolodást nem láttam arra csak egyszer volt ott egy pár nézelődni de sokáig nem voltak ott.
Sziasztok! Holnap vagy vasárnap megy valaki Szikire? ⁶
Akkor az a pár mi lehettünk szikin
(Ez egy válasz joco.88 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 17:02

Hát igen adja magát az a hely
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 19:19

Igen az a rész a Szikin ,ott kivancsi szemek elől is el lehet bújni, aki arra megy tudja mi van ott... És valóban csak párok mennek oda arra a részre... Ugy ahogy mi is...
Úgy tervezem kint leszek mindkét nap
(Ez egy válasz feketeamazon üzenetére (2025. 05. 02. péntek 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudja, lehetséges hogy ti voltatok ...

Augusztusban tervezünk oda pár napot. Nem voltunk ott még így megnézzük!
Szia
Köszönjük
Mi is igy gondoljuk.
Szikiről az első élmenyek - kinek hogy sikerült? (Ez egy válasz Ferkooo82 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 11:38
Köszönjük
Mi is igy gondoljuk.
Szikiről az első élmenyek - kinek hogy sikerült? (Ez egy válasz Ferkooo82 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon jó fórum, már régóta hiányoltam!
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is!
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is!
Mi már többször is voltunk a tavirózsáknál, pontosan azért hogy ott talán lehet huncutkodni egy picit, de mindig csak meleg párok voltak ott. Eddig azt hittük hogy az ott a meleg rész. Sosem láttunk még ott hetero párokat...
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 19:19

Pedig mi is mindig szikin ott hátul napozunk is... És párokkal... Persze biztos vannak meleg,nem mondjuk hogy nem... De ott az a partszakaszon mindenki is elfér...
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 05. 03. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 13:39

Mi már többször is voltunk a tavirózsáknál, pontosan azért hogy ott talán lehet huncutkodni egy picit, de mindig csak meleg párok voltak ott. Eddig azt hittük hogy az ott a meleg rész. Sosem láttunk még ott hetero párokat...
Sziasztok.
Ez a topik nyitása szerintük is nagyon jó kezdeményezés volt!
Mi is meg szoktunk fordulni szikin. Jó lenne ha itteni párokkal is tudnánk napozni és ismerkedni.
Ez a topik nyitása szerintük is nagyon jó kezdeményezés volt!
Mi is meg szoktunk fordulni szikin. Jó lenne ha itteni párokkal is tudnánk napozni és ismerkedni.
A tavirózsáknál most a nádas magassága már nem olyan mint korábban, nem takar, szóval más megoldás kell a diszkrécióra.
Ha lesz ötleted, vagy találsz erre egy jó megoldást, oszd meg velünk.
(Ez egy válasz F4You üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 04. vasárnap 22:46

A tavirózsáknál most a nádas magassága már nem olyan mint korábban, nem takar, szóval más megoldás kell a diszkrécióra.
Irjuk vagy mutassuk... No szoval a nád gyorsan megnő, illetve mi autóval állunk hátra oda be, auto is takar/pl ajtó kinyitva, illetve mögöttünk az a dombszerű valami is takar vagy naperőnyőt ki oldalra biccenteni, vagy a cuccokat ugy pakolni hogy amikor oda ér a "veletlen" arra sétáló(k) akkor lásson minden mindenki.....inkabb arrol irjatok ki hogy lan érezte magát a Sziki nyitányon?
Egyre inkább azt érzem hogy ki kellene próbálni ezt a Szikit most már nekem is