Akkor az a pár mi lehettünk szikin
(Ez egy válasz joco.88 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 17:02

Tegnap voltam kint, ha a tavirózsák felőli részről van szó akkor valóban áll a kanyarban egy lakókocsiszerű felépítmény. Nagy mozgolodást nem láttam arra csak egyszer volt ott egy pár nézelődni de sokáig nem voltak ott.
Sziasztok! Holnap vagy vasárnap megy valaki Szikire? ⁶
Igen az a rész a Szikin ,ott kivancsi szemek elől is el lehet bújni, aki arra megy tudja mi van ott... És valóban csak párok mennek oda arra a részre... Ugy ahogy mi is...
(Ez egy válasz joco.88 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 17:02

Tegnap voltam kint, ha a tavirózsák felőli részről van szó akkor valóban áll a kanyarban egy lakókocsiszerű felépítmény. Nagy mozgolodást nem láttam arra csak egyszer volt ott egy pár nézelődni de sokáig nem voltak ott.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 07:16

Voltatok szikin? Tényleg a sexelős szigeten hátúl áll egy lakókocsiszerű felépítmény?
Nagyon jó fórum, már régóta hiányoltam!
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is! (Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 13:18
Üdv a helyieknek és az idelátogatóknak is! (Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Úgy látjuk végre már vagyunk itt egy páran Szeged és környékeről akik heti rendszereséggel keresnek party helyeket,azoknak szeretnénk itt segíteni
Úgy látjuk végre már vagyunk itt egy páran Szeged és környékeről akik heti rendszereséggel keresnek party helyeket,azoknak szeretnénk itt segíteni
Hol van ott pontosan ez a sziget? Nem vagyok biztos benne ...
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltatok szikin? Tényleg a sexelős szigeten hátúl áll egy lakókocsiszerű felépítmény?
Voltunk. Nem tudom érteni a szexelős részt, mert mint naturisták tiszteletben tartjuk szabályokat. Természetesen szexuális életünk ettől függetlenül is van, de az nem a nézelődök számától függ.

(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kinek milyen élmenye volt ma az első sziki nudi nyiton?
Kinek milyen élmenye volt ma az első sziki nudi nyiton?
Fuuu tényleg, Ányas vagy 10 éve voltunk ott, az amelyik egy olyen bokros fás földes uton vezet le a Tiszához Mindszentnél?
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ányást mi is szeretjük!
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemsokára kint
Mindszentnél az Ányási kanyar is nagyon jó.....
Irány Sziki...
Sziasztok
Ma ki lesz kint innen a Sziki nudi első napján?
Ma ki lesz kint innen a Sziki nudi első napján?
Akkor gondolom nem véletlenül került oda az lakókocsi, na majd a hosszú hétvégén megnézzük magunknak
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 07:31

Igen, a hátsó rész sarkába tette valaki a lakóját. Főleg hétvégén lesznek kint, mert ismerem a tulaját.
Igyekszünk, barátunk...
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2025. 04. 30. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 30. szerda 07:31

Igen, a hátsó rész sarkába tette valaki a lakóját. Főleg hétvégén lesznek kint, mert ismerem a tulaját.
Hűha hatsó sarokba? Melyikre gondolsz a sexelős partrészen a kanyarnál?
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 12:53

Szikin minden szombaton lesz hangfürdő, szauna és buli.
Ami lehet nem fog egyeseknek tetszeni, de a hátsó sarokba is lesz egy páros lakókocsival, gondolom főleg hétvégén. Tegnap jártam kint, készen állnak a nyitásra.
Ami lehet nem fog egyeseknek tetszeni, de a hátsó sarokba is lesz egy páros lakókocsival, gondolom főleg hétvégén. Tegnap jártam kint, készen állnak a nyitásra.
Köszönjük... Apropó ahonnan te vagy ott nem volt egy időben swinger bulik?
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)