Szeged és környéke klubok, partyk minden ami sex es és dél alföld
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#233   2025. 09. 30. kedd 23:14
twostrokeguy twostrokeguy
Én is gondolkodtam már a hazai swingerlétszámon. Mi évente kb. 4-5 swinger-rendezvényre jutunk el, de biztosan vannak, akik gyakrabban (vagy egyenesen jóval gyakrabban) tudnak elmenni - az egyszerűség kedvévért számoljunk azzal, hogy évente hatszor (kéthavonta egyszer) jut el egy "átlag" swingeres klubba. Ha 4 klubbal számolok (TT, DL, S4U, Paradise) és heti két bulival (tudom, több van) és bulinként átlag 50 résztvevővel (a nagyobb klubokban ennél azért jóval többen tudnak lenni), az hetente 400 swingerezőt jelent. Ha mind a 400 csak kéthavonta jut el klubba, akkor is több, mint 3000 swingerező van - és nem számoltam többi klubot, a közép-magyarországi régión túli vidéket, a magán partikat, stb. Szerintem az a 14000-es alsó becslés nem lehet messze a valóságtól.

Ezzel együtt nekem furcsa, hogy most néhány hónapon belül két klub is nyílik/nyílt Budapesten és környékén - remélem, megtalálják a számításukat.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 28. vasárnap 11:45
A kaja hiányával még megbarátkoznánk, bár ahogy elképzelem, hogy mindenki viszi a kis műanyag dobozát a rántott húsos szendviccsel, az olyan vonatos/Utasellátós retró feeling, vicces. smile

Nekünk inkább a "vigyünk törölközőt" rész okozna komoly fejtörést. Kell legalább kettő zuhanyozni. Kell kettő az ágyra teríteni. Az négy. Két menetnél már nem árt, ha nyolc van, mert vizes/izzadt lehet az első készlet. Ha van partner pár és felezünk, akkor is négy páronként. Elhiszem, hogy nem olcsó a mosatás, de inkább fizetnénk kicsit többet, mint hogy ezzel szenvedjünk.

Tiszteletreméltó, hogy a Majom még mindig bírja, pedig sokkal rosszabb esélyekkel indul. A pesti kluboktól egyórás autóútra él legalább 3-4 millió ember, itt meg a három megyében meg Szerbiában talán összesen ha él 1 millió. Kevés a vendég (az SWLT elnöke mindössze 1000-re becsülte a magyar swingerek számát, persze ő csak a klubba járókat látja, az otthon bulizókat nem). De az biztos, hogy itt sose lesznek 800-1500 fős partik, mint az osztrákoknál meg a németeknél a Swinger Yours podcastja szerint.
#232   2025. 09. 30. kedd 22:03
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
A többi klubbal kapcsolatban leírtakat pedig én látom másképpen! Szerintem mindenhol igenis a nyereségorientáltság, ergo a pénz, a bevétel dominál, de hisz ezek üzleti vállalkozások, tehát ez érthető is.
És mivel 15 éve látogatok swingeres eseményeket (klub és privát is) úgy gondolom, hogy van némi rálátásom és viszonyítási alapom.
Csak néhány példa. Kb. 10 évvel ezelőtt a TT-ben szerdán annyian voltak, mint mostanság pénteken (pedig akkor sokkal több működő klub volt idehaza). Manapság szerdán már nem is rendeznek bulikat, a megfelelő számú érdeklődés hiányában.
Nem vagyok egy vastag alkatú, de régen a DL-ben pénteken lapjával is alig lehetett közlekedni, meg kell ma nézni mi a helyzet!
Vannak helyek, amelyek átalakításokon, kisebb-nagyobb felújításokon esnek át, vagy éppen mostanában nyitnak újak is, de én itthon nem látok dübörgő swinger klubokat sehol sem.
Van, ahol nagyon jó a szombat, van ahol a szerda napközbeni és egy-egy tematikus hétégi buli megy nagyon, aztán van ahol a hétfő és a csütörtök, de összességében nincs olyan hely, ami általánosságban mindig jó lenne.
És, amikor ez a helyzet a fővárosban, meg annak agglomerációjában, akkor a vidék bizony nem lehet könnyű helyzetben ebből az aspektusból sem.
A szervezett privát sw bulik dettó. Egy bizonyos idejű fellendülést követően, már ott sem mindenhol van szárnyalás…..
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 09. 30. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 14:37
Én ezt másként látom, és azért mert az ő döntésük volt hogy kiadják bérbe, az is hogy hagyták ami történt, szerintem kár mentegetőzni ezzel, valaki vagy csak pénz gyárnak használ egy intézményt vagy akarja rendesen csinálni és alkot, és ne mcsak a pénz a mozgatórugó, a különbség tisztán látható a piacon lévő klubbok között melyik melyik, sőt azt is akik privát bulikat csinálnak. ..
#231   2025. 09. 30. kedd 21:51
Én pedig senkit sem szeretnék mentegetni. Pusztán megosztottam azt, amit továbbra is tényekre alapozva állítok (nem feltételezem, vagy gondolom), hogy bizonyos szolgáltatási faktorok nem a saját elhatározásukból kerültek ki! És sajnos, ez a korábbi bérlő nem éppen jó szándékú ténykedésének a következménye, még akkor is, ha ez mentegetősnek tűnik egyeseknek.
Azt nem állítom, hogy ne lehetne általában fejleszteni, javítani, változtatni helyeken és szolgáltatásokon, de ez általánosságban minden klubra is elmondható. Vannak viszont dolgok, amikkel nem ajánlatos szembemenni! Megpróbálom egy sarkalatos példával szemléltetni.
Anno valamikor régen előírták, hogy a chips-eken, sült krumplin, stb. csökkenteni kell a só mennyiségét.
Nekem azóta speciel nem ízlik a sült krumpli. És, ha egyszer kitalálják, hogy a sóskiflire sem lehet sót tenni, akkor hiába szerették a vevők a pékségben ezt a terméket, az előírások miatt nem fogják utána megkapni. Nyilván lesz olyan pékség, ahol majd kiskaput keresnek, vagy kockáztatnak, de lesz olyan is, aki nem akar szembemenni az előírásokkal.
Itt is hasonló a helyzet!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 09. 30. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 14:37
Én ezt másként látom, és azért mert az ő döntésük volt hogy kiadják bérbe, az is hogy hagyták ami történt, szerintem kár mentegetőzni ezzel, valaki vagy csak pénz gyárnak használ egy intézményt vagy akarja rendesen csinálni és alkot, és ne mcsak a pénz a mozgatórugó, a különbség tisztán látható a piacon lévő klubbok között melyik melyik, sőt azt is akik privát bulikat csinálnak. ..
#230   2025. 09. 30. kedd 21:42
A felmérésekhez relevánsan nem tudok hozzászólni, mert nem olvastam ilyeneket, de ha nem nálunk készült, akkor lehet még nincs meghamisítva sem. nyes Én, csak azt tudom, hogy amikor belecsöppentem ebbe a világba, akkor 16 sw klub volt az országban, amelyek többségében valóban jól prosperáltak, bizony még vidéken is (Szatymaz, Tata, Enese). Jelenleg, az éppen hétvégén nyitó új hellyel együtt is van(lesz) 8 klub országosan és szerintem ez nem sokáig marad így, itt már lesz lemorzsolódás. Bár, ez évekkel ezelőtt volt, de anno rákerestem Kölnre és annak 100 km-es sugarú körére és 80 egynéhány swinger klubot találtam, tehát a németországi számok még helytállóak is lehetnek. Aztán tavaly hasonlóan megnéztem Milánót és annak közvetlen környékét, ott pedig ~40 klubot találtam, köztük 3000-4000 négyzetméteres swinger komplexumokat is.....
Szóval messze van még a messze! lookaround
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 09. 30. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 12:12
Szerintem is kevés az 1000. Van sok felmérés, de óriási a szórás: külföldön a felnőtt lakosság 0.2%-ától 2%-áig mindenféle eredmény van. A kb. 7 millió magyar felnőttre számolva ez 14000 és 140 ezer közt mozog.

Érdekes, hogy Németországban 240-400 swinger klub van (attól függ, hol olvasom) a 83 milliós lakosságra. Nálunk 10 alatt van a 9.5 millió emberre. Házibulikkal együtt lehet, hogy van 20. Mindenképp jóval kevesebb. Ha annyit dugnánk, mint a németek, akkor 100 klubnak is meg kellene élni. smile
#229   2025. 09. 30. kedd 14:37
upaupa upaupa
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 23:14
Néhány gondolattal szeretnék reflektálni első körben a 3Majom klubbal kapcsolatos észrevételekhez. Aki helyben érdeklődik, nekik szerintem elmesélik az üzemeltetők, hogy mi mért alakult így át. De vannak dolgok, amelyek nem az ő döntéseiknek a következményei (pl. a törölköző kérdése is ilyen, vagy a szendvicsek a meleg ételek helyett), hanem éppen annak az időszaknak az utózöngéje és következménye amikor kiadták a klubot üzemeltetésre. Ez az időszak finoman szólva sem kedvezett a klub megítélésének, betett a vendégkörnek, plusz ekkor volt a víruskrízis miatti procedúra is és kettő együtt már egy rossz kombóvá lett. Tehát találgatni lehet, de az közel sem biztos, hogy megállja a helyét a tényleges érvekhez képest.

A másik, hogy én erősen vitatkoznék azzal az 1000 fősre becsült hazai swingeres számmal, amit az általatok említett illető (persze tudom, hogy kiről van szó) publikál. Én mondjuk ezt nem olvastam, de mert nem is olvasom.... hehe Igaz, ő mindenhol is ott van és mindenben is benne szeret lenni, de akkor is érdekes, hogy ezt milyen mérésekre alapozhatta. Persze kérdés, hogy ki számít swingernek az ő mérései, vagy mértékrendszere alapján. No ez mindegy is, szerintem jelentősen nagyobb az a szám!

Bár, nem kifejezetten swinger buliban, hanem egy tematikus Fetish és BDSM buliban voltam a múlt héten szombaton, ami telt házas volt és a hely befogadóképessége 800 fő volt! Igen, nem elírás, nyolcszáz fő, itthon Bp.-en! A korábbi helyszínt finoman szólva is kinőtték, ugyanis hetekkel a rendezvény előtt már nem lehetett rá jegyet szerezni. A szabályok hasonlóak, de kicsit talán szigorúbbak is, ahogy a dress code is az, de egyébként kölcsönös szimpátia és beleegyezés alapján éppen ugyanúgy megtörténhet minden is, mint egy sw klubban és meg is történik, de nagyon! nyes Sőt sokkal-sokkal aktívabban és intenzívebben mint a hazai sw klubok bármelyikében is! vigyor5 Emellett ez persze egy műsorokkal tarkított, zenés szórakozóhely és van, aki csak ezért megy le, de a lehetőség adott az erre kijelölt helyeken bármire is. Ja, és rengeteg a szemet gyönyörködtető vonzó, csinos, helyenként extrém pár és lány! És igen, azért írtam lányokat, mert marha fiatal a korosztály, az enyém már kilóg belőle sajnos. Azért az is árulkodó az irányzattal kapcsolatban, hogy az újonnan nyitó, vagy átalakuló klubok mindegyike rendelkezik már ilyen tematikájú helyiséggel. Tehát, ha sima sw buli nincs és szerintem sem lesz ekkora létszámmal itthon, azért vannak alternatívák! vigyor2
#228   2025. 09. 30. kedd 14:28
upaupa upaupa
Hát ne haragudj de hiába erőlködsz, nem nincs rendben a kaja, mert az is a szolgáltatás része, és nagyon nincs rendben a törölköző mert az is a szolgáltatás része, szóval hol a szolgáltatás ha alap pillérek nincsenek, egyébként fárasztó ez az állandó reklám, a valóság attól még feketén fehéren valóság marad.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 09. 30. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 11:44
Mi voltunk Tik Takba is egy pènteki napon számunkra olyan volt mint 3Majom csak ez közelebb van így kényelmesebb.
Kajàról meg az a vèlemèny hogy az ember ilyen helyre nem kajàlni megy , törölköző meg alap hogy sajàtot hasznàlunk .
#227   2025. 09. 30. kedd 12:12
Veemi Veemi
Szerintem is kevés az 1000. Van sok felmérés, de óriási a szórás: külföldön a felnőtt lakosság 0.2%-ától 2%-áig mindenféle eredmény van. A kb. 7 millió magyar felnőttre számolva ez 14000 és 140 ezer közt mozog.

Érdekes, hogy Németországban 240-400 swinger klub van (attól függ, hol olvasom) a 83 milliós lakosságra. Nálunk 10 alatt van a 9.5 millió emberre. Házibulikkal együtt lehet, hogy van 20. Mindenképp jóval kevesebb. Ha annyit dugnánk, mint a németek, akkor 100 klubnak is meg kellene élni. smile
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Néhány gondolattal szeretnék reflektálni első körben a 3Majom klubbal kapcsolatos észrevételekhez. Aki helyben érdeklődik, nekik szerintem elmesélik az üzemeltetők, hogy mi mért alakult így át. De vannak dolgok, amelyek nem az ő döntéseiknek a következményei (pl. a törölköző kérdése is ilyen, vagy a szendvicsek a meleg ételek helyett), hanem éppen annak az időszaknak az utózöngéje és következménye amikor kiadták a klubot üzemeltetésre. Ez az időszak finoman szólva sem kedvezett a klub megítélésének, betett a vendégkörnek, plusz ekkor volt a víruskrízis miatti procedúra is és kettő együtt már egy rossz kombóvá lett. Tehát találgatni lehet, de az közel sem biztos, hogy megállja a helyét a tényleges érvekhez képest.

A másik, hogy én erősen vitatkoznék azzal az 1000 fősre becsült hazai swingeres számmal, amit az általatok említett illető (persze tudom, hogy kiről van szó) publikál. Én mondjuk ezt nem olvastam, de mert nem is olvasom.... hehe Igaz, ő mindenhol is ott van és mindenben is benne szeret lenni, de akkor is érdekes, hogy ezt milyen mérésekre alapozhatta. Persze kérdés, hogy ki számít swingernek az ő mérései, vagy mértékrendszere alapján. No ez mindegy is, szerintem jelentősen nagyobb az a szám!

Bár, nem kifejezetten swinger buliban, hanem egy tematikus Fetish és BDSM buliban voltam a múlt héten szombaton, ami telt házas volt és a hely befogadóképessége 800 fő volt! Igen, nem elírás, nyolcszáz fő, itthon Bp.-en! A korábbi helyszínt finoman szólva is kinőtték, ugyanis hetekkel a rendezvény előtt már nem lehetett rá jegyet szerezni. A szabályok hasonlóak, de kicsit talán szigorúbbak is, ahogy a dress code is az, de egyébként kölcsönös szimpátia és beleegyezés alapján éppen ugyanúgy megtörténhet minden is, mint egy sw klubban és meg is történik, de nagyon! nyes Sőt sokkal-sokkal aktívabban és intenzívebben mint a hazai sw klubok bármelyikében is! vigyor5 Emellett ez persze egy műsorokkal tarkított, zenés szórakozóhely és van, aki csak ezért megy le, de a lehetőség adott az erre kijelölt helyeken bármire is. Ja, és rengeteg a szemet gyönyörködtető vonzó, csinos, helyenként extrém pár és lány! És igen, azért írtam lányokat, mert marha fiatal a korosztály, az enyém már kilóg belőle sajnos. Azért az is árulkodó az irányzattal kapcsolatban, hogy az újonnan nyitó, vagy átalakuló klubok mindegyike rendelkezik már ilyen tematikájú helyiséggel. Tehát, ha sima sw buli nincs és szerintem sem lesz ekkora létszámmal itthon, azért vannak alternatívák! vigyor2
#226   2025. 09. 30. kedd 11:44
Szeged81 Szeged81
Mi voltunk Tik Takba is egy pènteki napon számunkra olyan volt mint 3Majom csak ez közelebb van így kényelmesebb.
Kajàról meg az a vèlemèny hogy az ember ilyen helyre nem kajàlni megy , törölköző meg alap hogy sajàtot hasznàlunk .

#225   2025. 09. 29. hétfő 23:14

(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 28. vasárnap 11:45
A kaja hiányával még megbarátkoznánk, bár ahogy elképzelem, hogy mindenki viszi a kis műanyag dobozát a rántott húsos szendviccsel, az olyan vonatos/Utasellátós retró feeling, vicces. smile

Nekünk inkább a "vigyünk törölközőt" rész okozna komoly fejtörést. Kell legalább kettő zuhanyozni. Kell kettő az ágyra teríteni. Az négy. Két menetnél már nem árt, ha nyolc van, mert vizes/izzadt lehet az első készlet. Ha van partner pár és felezünk, akkor is négy páronként. Elhiszem, hogy nem olcsó a mosatás, de inkább fizetnénk kicsit többet, mint hogy ezzel szenvedjünk.

Tiszteletreméltó, hogy a Majom még mindig bírja, pedig sokkal rosszabb esélyekkel indul. A pesti kluboktól egyórás autóútra él legalább 3-4 millió ember, itt meg a három megyében meg Szerbiában talán összesen ha él 1 millió. Kevés a vendég (az SWLT elnöke mindössze 1000-re becsülte a magyar swingerek számát, persze ő csak a klubba járókat látja, az otthon bulizókat nem). De az biztos, hogy itt sose lesznek 800-1500 fős partik, mint az osztrákoknál meg a németeknél a Swinger Yours podcastja szerint.
#224   2025. 09. 28. vasárnap 15:00
Sensual Couple Sensual Couple
Bocs, a lenti erre ment.
#223   2025. 09. 28. vasárnap 14:59
Annyi lehet hogy a kocsiból írtak már. 1 óra felé már sokaknak kifelé áll a szekerük rúdja. 9 és 12 között van a csúcsidő.
#222   2025. 09. 28. vasárnap 14:53
Nem fogtok velünk találkozni ilyen helyen. Nem a mi világuk. (Mert ehhez ugye két ember igen-je kell.) Nekünk kell a szimpátia, beszélgetés és a kapcsolódás és ez nem épp az a hely. Az egyikünk tapasztalta. De örülünk, hogy itt meg tudtátok élni a vágyaitokat. Őszintén, minden irónia nélkül. Nem számít hányszor vagytok regisztrálva.
#221   2025. 09. 28. vasárnap 12:37
upaupa upaupa
Szerintem ott a menedzsment a fő probléma, elavultak és nem látják ezt be, hogy van az ha más szervezi hozzájuk, akkor teltházas, amikor meg saját maguk, akkor meg negyed, ebből azért kellene látni a lényeget. Ez addig lesz így még, nem lesz a szomszédban egy sokkal jobb, pedig ha be látnák, hogy nekik már nem megy és át adnák a kormányt olyannak akiben még bíznak az emberek, újra virágozni tudna, mivel a tulajok felé elveszett bizalmat, visszahozni nem lehet. De ezt csak mint kívülálló gondolom, így lehet teljesen háttal ülök a moziban.
#220   2025. 09. 28. vasárnap 11:45
Veemi Veemi

(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 28. vasárnap 11:05
Nehéz lehet egy vidéki clubbot vinni Nem tudom mi a jó recept Több emberrel beszélve a batyus buli biztos nem az Nem kevés pénzt fizet ki az ember azért színvonalat vár el jogosan
#219   2025. 09. 28. vasárnap 11:05
jirzi jirzi
Nehéz lehet egy vidéki clubbot vinni Nem tudom mi a jó recept Több emberrel beszélve a batyus buli biztos nem az Nem kevés pénzt fizet ki az ember azért színvonalat vár el jogosan
#218   2025. 09. 28. vasárnap 08:11
Akkor ebből így nehezen lesz exhibicionista orgia! nyes nyes
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 09. 26. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 06:56
Valóságban, mindhárom egy és ugyanaz.
#217   2025. 09. 27. szombat 08:03
Nyúlmedve Nyúlmedve
Miért nem vagyok ezen meglepődve? smile
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 09. 26. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
#216   2025. 09. 26. péntek 13:52
koxx01 koxx01
Ott a pont!
#215   2025. 09. 26. péntek 06:56
Felfedezők Felfedezők VIP
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2025. 09. 26. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 06:50
Teljes mértékig egyetértek az általad leírtakkal.
Egy észrevételem van csupán. A felsorolt három "párból" kettő ugyanazokat az írástechnikai hibákat véti.
#214   2025. 09. 26. péntek 06:50
Nyúlmedve Nyúlmedve
Teljes mértékig egyetértek az általad leírtakkal.
Egy észrevételem van csupán. A felsorolt három "párból" kettő ugyanazokat az írástechnikai hibákat véti.
(Ez egy válasz Sensual Couple üzenetére (2025. 09. 26. péntek 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 26. péntek 04:42
Mi mindenki álláspontját megértjük. Jó is ha egy kis vita alakul ki a dolgokról, így mindenki el tud kicsit gondolkodni.
Fontos hogy a Szikit megvédjük, és hogy elkerüljünk bármiféle botrányt.
Sokan családostul, gyerekekkel járnak ki, és nem hisszük hogy azért mert magukat és a gyerekeiket akarják mutogatni. Valószínűleg szegedi feleség, naturszeged, és Szeged81 sem így gondolják és közelébe sem mennének a helynek, ha a gyerekeikkel mennének ki.
Valószínű hogy a Sziki vezetése által is ez egy megtűrt dolog, addig, amíg nem szól valaki érte, hogy zavarja. Akik csinálják valószínű vállalják a kitiltással és a feljelentéssel járó kockázatot (izgalmat?), hiszen mindenki regisztrál a személyi igazolványával az első látogatáskor.
Még szerencse, hogy szemek elől azért elzárt helyen van. Emiatt is a családosok inkább a kemping felőli részen maradnak. Aki nem akarja látni, nem néz oda.
Viszont! Kérünk Titeket, akik csak emiatt jártok ki a Szikire, gondoljatok arra is, hogy másoknak milyen fontos ez a csodálatos hely és senki sem akarja ezt elveszíteni egy felelőtlenség miatt.
Nyilván izgalmas a szabadban együtt lenni, sok inger éri az embert a Szikin, de nagyon vigyázzatok, mert ez alapjáraton nem egy ilyen helyre való dolog. Ez ugyanolyan mintha a Laposon csinálná az ember. Persze annak is megvan az izgalma, amíg nem olyan látja meg, akinek nem kéne.
Van sok alternatív exhibicionista hely, amit biztos Ti is ismertek. Pl. Algyői nudi, Liget, de ha elég kreatívak vagytok akkor még a Stefánián is meg lehet oldani. nyes

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: naturszeged naturszeged
Nyitás ideje: 2025. 04. 28. hétfő
Üzenetek: 233db
Utolsó üzenet: 2025. 09. 30. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!