Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46   2025. 06. 18. szerda 07:47
viking1988 viking1988
Nekem is volt ilyen csajszi. Kapcsolat elején mindennap, utána hetente, két hetente, havonta.... Borzasztó volt. Egy idő után besokalltam, és elkezdtem masztizni mellette az ágyban. Mindig úgy tett, mintha aludna. Közben a popsiját markolásztam finoman. Hangosan elvezkedtem, de direkt észre sem vett. Bevallom nagyon izgató volt mellette masztizni, de nyilván a puncijára vágytam inkább
#45   2025. 06. 17. kedd 18:56
Riggs Riggs
Igy kezdődött nálunk is. Aztán már semmi nincs. Eljutottam oda hogy kell egy barátság extrákkal.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 16:30
Szörnyű is ezt megélni, amikor szereti egymást két ember és mégis idáig jutnak. Sajnos nálunk is ez a helyzet. Idén háromszor szexeltünk. Oké, hetente vagy kéthetente kielégítjük egymást igy úgy, de az csak nem olyan. Beszélünk is ezzel kapcsolatban, de egyszerűen nincs változás. Most nem a feleségemet akarom hibásnak előálítani de ez az esetek 90%-ában miatta van. Tudom hogy szeret és mielőtt valaki azt gondolná hogy van valakie az téved. Neki ennyi elég. És ezzel most tényleg nem akarom besározni, csak jó leírni ezeket a problémákat. Kinek panaszkodja el az ember? Nagyon sok mindent kipróbáltam mert azt gondoltam hogy belefásultunk és már unalmas. Rengeteg játékszert bevetettünk az újítás kedvéért, több kevesebb sikerrel. Ami nagyon bejött ,az a léghullámos csiklóizgató. Azzal akkora orgazmust él át hogy beleremeg az egész teste. De neki is pont ezért is tetszik mert úgymond hamar megvan , utána elintéz engem és kész! Mivel sajnos korai magömlésben szenvedek már fiatal korom óta pont a minőségi szex ami hiányzik! Köszönöm hogy meghalgattatok! Jó volt kiadni magamból!
#44   2025. 06. 17. kedd 17:47
Atis41 Atis41
Nekem is volt ilyen kapcsolatom....ő nem kívánta úgy mint én....mi külön mentünk.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szörnyű is ezt megélni, amikor szereti egymást két ember és mégis idáig jutnak. Sajnos nálunk is ez a helyzet. Idén háromszor szexeltünk. Oké, hetente vagy kéthetente kielégítjük egymást igy úgy, de az csak nem olyan. Beszélünk is ezzel kapcsolatban, de egyszerűen nincs változás. Most nem a feleségemet akarom hibásnak előálítani de ez az esetek 90%-ában miatta van. Tudom hogy szeret és mielőtt valaki azt gondolná hogy van valakie az téved. Neki ennyi elég. És ezzel most tényleg nem akarom besározni, csak jó leírni ezeket a problémákat. Kinek panaszkodja el az ember? Nagyon sok mindent kipróbáltam mert azt gondoltam hogy belefásultunk és már unalmas. Rengeteg játékszert bevetettünk az újítás kedvéért, több kevesebb sikerrel. Ami nagyon bejött ,az a léghullámos csiklóizgató. Azzal akkora orgazmust él át hogy beleremeg az egész teste. De neki is pont ezért is tetszik mert úgymond hamar megvan , utána elintéz engem és kész! Mivel sajnos korai magömlésben szenvedek már fiatal korom óta pont a minőségi szex ami hiányzik! Köszönöm hogy meghalgattatok! Jó volt kiadni magamból!
#43   2025. 06. 17. kedd 17:41
X Törölt felhasználó (4767636)
Sajnos ez nem egyedi eset
#42   2025. 06. 17. kedd 16:30
Shedow Shedow
#41   2025. 05. 29. csütörtök 21:39
X Törölt felhasználó (4767636)
Ez pontosan így van
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 07:24
Kevés szex sok minden miatt lehet, általában az idő hiánya és a rohanás végett, de Pároknál a fásultság vagy az őszinteség hiánya adhat rá okot.
wow1
#40   2025. 05. 27. kedd 07:24
Axel0123 Axel0123
Kevés szex sok minden miatt lehet, általában az idő hiánya és a rohanás végett, de Pároknál a fásultság vagy az őszinteség hiánya adhat rá okot.
wow1
#39   2025. 05. 26. hétfő 23:47
Mann Von Bodensee Mann Von Bodensee
Nálunk sem nagy a libidó. Ha én nem kezdeményezek, akkor talán havonta párszor lenne valami. De az is kb csak ez a tedd be-húzd ki. Szopást kérni kell általában, fantázia nulla. Szóval itt kötöttem ki smile
Pedig régen eléggé perverz és kívánós barátnőim voltak.
#38   2025. 05. 26. hétfő 20:52
Riggs Riggs
Utaztam akart lenni.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 18:46
Volt részem hasonlóban, csak én nem utatam el.
#37   2025. 05. 26. hétfő 20:48
vukk101 vukk101
Szülés utáni depresszió miatt egyszer 7 hónap volt.
Aztán néhány traumatikus élmény, betegség gyors egymás utánban szintén teljesen taccsra tette a némi életünkket, akkor 11 hónap maradt ki.
#36   2025. 05. 26. hétfő 20:09
BiPasit BiPasit
Nagyon kemény, amit írtok, főleg a fiatalabb korosztály. Én/mi szerencsések vagyunk ezek szerint, tudjuk és akarjuk is egymás testét (és persze másokét is) élvezni. Nem tudnám elképzelni azt, hogy 1 hónapig, vagy pláne 1 évig ne legyen semmi. Az teljesen tönkretszi a kapcsolatot. Eddig 3 hét volt a legtöbb szex nélkül, de akkor volt közöttünk 2000 km.
#35   2025. 05. 26. hétfő 18:46
Riggs Riggs
Volt részem hasonlóban, csak én nem utatam el.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 15:00
Akkor lenne meglepi nyes
#34   2025. 05. 26. hétfő 17:41
X Törölt felhasználó (4771969)
Nállunk heti 2- 3. Csakhogy elég prűd a párom. Se fotózkodas ,se többes ,semmi ilyesmi. Még a masztit is letagadja pedig volt,hogy már lebukott ...
#33   2025. 05. 26. hétfő 17:35
fétish fétish
#32   2025. 05. 26. hétfő 15:12
Heavy Heavy
Kèt ève itthon semmi szex.Azelőtt hármas,nègyes.Nejem olyan lett mint egy jègszekrèny.Hát csoda, hogy csajozok,pasizok?Hajnali merevedèsnèl, minden nap egy önki, aztán indul a nap.
#31   2025. 05. 26. hétfő 15:00
Danube81 Danube81
Akkor lenne meglepi nyes
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 14:59
Nincs azzal baj, csak nehogy 2 nappal korábban érjen véget a fuvar.
#30   2025. 05. 26. hétfő 14:59
Riggs Riggs
Nincs azzal baj, csak nehogy 2 nappal korábban érjen véget a fuvar.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 14:54
Van ismerősöm aki kamionozik ő nagyképűen meséli hogy a örök házasság kulcsa az hogy egy hónapban csak pár napot van otthon akkor aztán szex meg vidámság. Szegényem nem tudja hogy amikor nincs otthon hetekig párja akkor is így él nyes
#29   2025. 05. 26. hétfő 14:54
Danube81 Danube81
Van ismerősöm aki kamionozik ő nagyképűen meséli hogy a örök házasság kulcsa az hogy egy hónapban csak pár napot van otthon akkor aztán szex meg vidámság. Szegényem nem tudja hogy amikor nincs otthon hetekig párja akkor is így él nyes
#28   2025. 05. 26. hétfő 14:49
Danube81 Danube81
Mi is sokat dolgozunk plusz gyerek és sorolhatnám de 14 év után is randizunk és pici egy napos wellness kéthavonta egyszer legalább van szigorúan kettesben. Kellenek a bókok is és a másikra odafigyelés és talán így nem fog ellaposodni az egész együttlét, együttélés.
#27   2025. 05. 26. hétfő 14:44
Danube81 Danube81
Teljesen igazad van! Válás után rögtön fogyókúra, szoli, fodrász......... Aztán jöhetnek a pasik. A férjnek már nem is akart tetszeni mert már unja a banánt szó szerint vagy a jóég tudja.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 14:05
Az is fura hogy 90%ban a nők miatt nincs szex, aztán pedig ha félre megy a pasi, jön a meglepődés rajta hogyan és miért tehette, hogy lehetett ilyen szemét, és átkapcsol a nő ölősharcolósba, válás gyerekekkel zsarolás, pénz lehúzás minden galád tett előkerül a tarsolyból, főleg ha még fűtik a jó szándékú barátnők, és amikor ez lezajlott átkapcsol baszógépbe, és mindenkivel kúr összevissza.....a pasi meg néz ki a fejéből, hogy ez miért így történt akkor, a gyerekek sérülnek....az a fránya testiség hová vezet-het

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kovob kovob
Nyitás ideje: 2025. 05. 23. péntek
Üzenetek: 66db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 02. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!