Nekem is volt ilyen csajszi. Kapcsolat elején mindennap, utána hetente, két hetente, havonta.... Borzasztó volt. Egy idő után besokalltam, és elkezdtem masztizni mellette az ágyban. Mindig úgy tett, mintha aludna. Közben a popsiját markolásztam finoman. Hangosan elvezkedtem, de direkt észre sem vett. Bevallom nagyon izgató volt mellette masztizni, de nyilván a puncijára vágytam inkább
Igy kezdődött nálunk is. Aztán már semmi nincs. Eljutottam oda hogy kell egy barátság extrákkal.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 16:30

Szörnyű is ezt megélni, amikor szereti egymást két ember és mégis idáig jutnak. Sajnos nálunk is ez a helyzet. Idén háromszor szexeltünk. Oké, hetente vagy kéthetente kielégítjük egymást igy úgy, de az csak nem olyan. Beszélünk is ezzel kapcsolatban, de egyszerűen nincs változás. Most nem a feleségemet akarom hibásnak előálítani de ez az esetek 90%-ában miatta van. Tudom hogy szeret és mielőtt valaki azt gondolná hogy van valakie az téved. Neki ennyi elég. És ezzel most tényleg nem akarom besározni, csak jó leírni ezeket a problémákat. Kinek panaszkodja el az ember? Nagyon sok mindent kipróbáltam mert azt gondoltam hogy belefásultunk és már unalmas. Rengeteg játékszert bevetettünk az újítás kedvéért, több kevesebb sikerrel. Ami nagyon bejött ,az a léghullámos csiklóizgató. Azzal akkora orgazmust él át hogy beleremeg az egész teste. De neki is pont ezért is tetszik mert úgymond hamar megvan , utána elintéz engem és kész! Mivel sajnos korai magömlésben szenvedek már fiatal korom óta pont a minőségi szex ami hiányzik! Köszönöm hogy meghalgattatok! Jó volt kiadni magamból!
Nekem is volt ilyen kapcsolatom....ő nem kívánta úgy mint én....mi külön mentünk.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 06. 17. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szörnyű is ezt megélni, amikor szereti egymást két ember és mégis idáig jutnak. Sajnos nálunk is ez a helyzet. Idén háromszor szexeltünk. Oké, hetente vagy kéthetente kielégítjük egymást igy úgy, de az csak nem olyan. Beszélünk is ezzel kapcsolatban, de egyszerűen nincs változás. Most nem a feleségemet akarom hibásnak előálítani de ez az esetek 90%-ában miatta van. Tudom hogy szeret és mielőtt valaki azt gondolná hogy van valakie az téved. Neki ennyi elég. És ezzel most tényleg nem akarom besározni, csak jó leírni ezeket a problémákat. Kinek panaszkodja el az ember? Nagyon sok mindent kipróbáltam mert azt gondoltam hogy belefásultunk és már unalmas. Rengeteg játékszert bevetettünk az újítás kedvéért, több kevesebb sikerrel. Ami nagyon bejött ,az a léghullámos csiklóizgató. Azzal akkora orgazmust él át hogy beleremeg az egész teste. De neki is pont ezért is tetszik mert úgymond hamar megvan , utána elintéz engem és kész! Mivel sajnos korai magömlésben szenvedek már fiatal korom óta pont a minőségi szex ami hiányzik! Köszönöm hogy meghalgattatok! Jó volt kiadni magamból!
Sajnos ez nem egyedi eset

Ez pontosan így van
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 07:24

Kevés szex sok minden miatt lehet, általában az idő hiánya és a rohanás végett, de Pároknál a fásultság vagy az őszinteség hiánya adhat rá okot.

Kevés szex sok minden miatt lehet, általában az idő hiánya és a rohanás végett, de Pároknál a fásultság vagy az őszinteség hiánya adhat rá okot.

Nálunk sem nagy a libidó. Ha én nem kezdeményezek, akkor talán havonta párszor lenne valami. De az is kb csak ez a tedd be-húzd ki. Szopást kérni kell általában, fantázia nulla. Szóval itt kötöttem ki
Pedig régen eléggé perverz és kívánós barátnőim voltak.

Pedig régen eléggé perverz és kívánós barátnőim voltak.
Utaztam akart lenni.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szülés utáni depresszió miatt egyszer 7 hónap volt.
Aztán néhány traumatikus élmény, betegség gyors egymás utánban szintén teljesen taccsra tette a némi életünkket, akkor 11 hónap maradt ki.
Aztán néhány traumatikus élmény, betegség gyors egymás utánban szintén teljesen taccsra tette a némi életünkket, akkor 11 hónap maradt ki.
Nagyon kemény, amit írtok, főleg a fiatalabb korosztály. Én/mi szerencsések vagyunk ezek szerint, tudjuk és akarjuk is egymás testét (és persze másokét is) élvezni. Nem tudnám elképzelni azt, hogy 1 hónapig, vagy pláne 1 évig ne legyen semmi. Az teljesen tönkretszi a kapcsolatot. Eddig 3 hét volt a legtöbb szex nélkül, de akkor volt közöttünk 2000 km.
Volt részem hasonlóban, csak én nem utatam el.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nállunk heti 2- 3. Csakhogy elég prűd a párom. Se fotózkodas ,se többes ,semmi ilyesmi. Még a masztit is letagadja pedig volt,hogy már lebukott ...
Ugysn ez nálunk is!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kèt ève itthon semmi szex.Azelőtt hármas,nègyes.Nejem olyan lett mint egy jègszekrèny.Hát csoda, hogy csajozok,pasizok?Hajnali merevedèsnèl, minden nap egy önki, aztán indul a nap.
Akkor lenne meglepi
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs azzal baj, csak nehogy 2 nappal korábban érjen véget a fuvar.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 14:54

Van ismerősöm aki kamionozik ő nagyképűen meséli hogy a örök házasság kulcsa az hogy egy hónapban csak pár napot van otthon akkor aztán szex meg vidámság. Szegényem nem tudja hogy amikor nincs otthon hetekig párja akkor is így él

Van ismerősöm aki kamionozik ő nagyképűen meséli hogy a örök házasság kulcsa az hogy egy hónapban csak pár napot van otthon akkor aztán szex meg vidámság. Szegényem nem tudja hogy amikor nincs otthon hetekig párja akkor is így él

Mi is sokat dolgozunk plusz gyerek és sorolhatnám de 14 év után is randizunk és pici egy napos wellness kéthavonta egyszer legalább van szigorúan kettesben. Kellenek a bókok is és a másikra odafigyelés és talán így nem fog ellaposodni az egész együttlét, együttélés.
Teljesen igazad van! Válás után rögtön fogyókúra, szoli, fodrász......... Aztán jöhetnek a pasik. A férjnek már nem is akart tetszeni mert már unja a banánt szó szerint vagy a jóég tudja.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 14:05

Az is fura hogy 90%ban a nők miatt nincs szex, aztán pedig ha félre megy a pasi, jön a meglepődés rajta hogyan és miért tehette, hogy lehetett ilyen szemét, és átkapcsol a nő ölősharcolósba, válás gyerekekkel zsarolás, pénz lehúzás minden galád tett előkerül a tarsolyból, főleg ha még fűtik a jó szándékú barátnők, és amikor ez lezajlott átkapcsol baszógépbe, és mindenkivel kúr összevissza.....a pasi meg néz ki a fejéből, hogy ez miért így történt akkor, a gyerekek sérülnek....az a fránya testiség hová vezet-het