én nem szoktam, de minket hallanak eleget és irigykednek

Panelban lakunk és a szomszédból szokott át szűrődni hajnal 2-3 között egyre intenzívebb ágy ropogós.
Sajnos hangok nincsenek.
A szomszéd asszony nagyon izgató ruciban jár.
Amikor meglát elkezdi magát kelleni.
Úgy megy farkalnám, sajnos még nem jött össze.
Sajnos hangok nincsenek.
A szomszéd asszony nagyon izgató ruciban jár.
Amikor meglát elkezdi magát kelleni.
Úgy megy farkalnám, sajnos még nem jött össze.
Régebben felettem és alattam is fiatal hazasok laktak így minden hétvégén és néha hétköznap is hallottam ha dugnak. Ha az alattam lévők keféltem lefekudtem a padlóra és a minden egyes szót nyogest hallottam. Úgy felizgatott hogy utána ki is vertem a farkamat.
Emeletes haz, felulnezetbol nagyjabol U alaku, kozepen udvar, ablakok, teraszok kozel egymashoz. Itt sikerult nyaron arra kelnem ejszaka, hogy visit/orjong az also szomszed csaj, kozben meg brutal csattogas ment, izgato volt. (Nem futoverseny volt, ahol strandpapucsban kellett futni...
Simán hallottam a menyemet elélvezni, a másik szobából, pedig ment a tv.

Mikor még gimis voltam, téglaépítésű emeletes házban laktunk az első emeleten. .A földszinten alattunk egy pasi lakott, a fiával. A srác valamivel fiatalabb volt mint én. Megtudtam hogy az anyuka sajnos meghallt jó pár éve így csak ketten voltak. Az apja szerette a nőket. Kb 6-7 évig laktak ott de ez idő alatt rengeteg nővel láttam. Volt neki egy viszonylag hosszabb kapcsolata és rendszerint minden pénteken este,
nagyon tisztán lehetett hallani ahogy dugnak. Hangosan ment a zene, de nő hangosan és kéjesen nyögött. Általában két menetet zavartak le, a vége mindig úgy volt, h lehetett hallani a csattogást, nyílván a faszi mindent beleadott majd hangosan ő is elélvezett. Volt mikor két nő is terítéken volt egyszerre. Egyszer az egyikkel, máskor a másikkal láttam. Majd ki odő után hallottam hogy dugja is őket. Nagyon izgató volt, a pali érettte a dolgát. (Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 07:46
nagyon tisztán lehetett hallani ahogy dugnak. Hangosan ment a zene, de nő hangosan és kéjesen nyögött. Általában két menetet zavartak le, a vége mindig úgy volt, h lehetett hallani a csattogást, nyílván a faszi mindent beleadott majd hangosan ő is elélvezett. Volt mikor két nő is terítéken volt egyszerre. Egyszer az egyikkel, máskor a másikkal láttam. Majd ki odő után hallottam hogy dugja is őket. Nagyon izgató volt, a pali érettte a dolgát. (Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenkivel előfordult már , hogy belehallott mások szexuális életébe
Példák?
Sztorik?
Vágyak?
Példák?
Sztorik?
Vágyak?
Mindenkivel előfordult már , hogy belehallott mások szexuális életébe
Példák?
Sztorik?
Vágyak?
Példák?