Mi szeptember első hetében megyünk Rovijn környékére, reméljük jó idő lesz még. Biztosan meg fogjuk látogatni az FKK strandot is.

Remélem jövő hét pénteken is ilyen lesz a helyzet
időjárás milyen? Hol sikerült parcellát találni?
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2025. 07. 12. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 07:12

Mi most Valaltán vagyunk sátorral. Nincs most teltház, sátorhelyek,parcellák vannak üresek.
Mi most Valaltán vagyunk sátorral. Nincs most teltház, sátorhelyek,parcellák vannak üresek.
Biztos! Sőt, nagyon is sokan, mint szinte mindenhol a horvát tengerparton!

Augusztusban megyünk Horvátország Split mellé. Remeljük lesz valaki a környéken.
Augusztusban megyek -Klek-
már néztem a térképen a közelben van nudista stran, remélem nem csak én leszek
már néztem a térképen a közelben van nudista stran, remélem nem csak én leszek
Sziasztok.Nivjiceben levő nudirol valakinek van valami tapasztalata?Jovoheten hétvégén mennénk.
Sibenik környékén van nudista strand?
Vodice mellett is van. Észak felé elindultok a parton és ott lesz
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 07. 04. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 11:11

Szia, Tribunj környékén merre van a nudi?
Vodice-n leszünk két hét múlva, megnéznénk.
köszi
köszi
Szia, Tribunj környékén merre van a nudi?
köszi (Ez egy válasz dude6 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 11:55
köszi (Ez egy válasz dude6 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi Vodice és környékére járunk. Ha bérelsz egy hajót és otthajókázol a szigetek körül sokan nudiznak, de van Tribujn melett is egy nudi . Javaslom mindenkinek kipróbálni
Kandarola nagyon jó hely, prímán kiépített, bár,étterem, mosdó, tengervizes medence stb. Parkolás a szokásos horvát stílusban. Nézzétek meg a Ciganka/ Stolac/ Sahara strandokat is!
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2025. 07. 04. péntek 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 00:16

Sziasztok, mi Rab szigetére megyünk. Ismeritek esetleg a FKK Plaza Kandarola-t? Tapasztalatok?
Szia! Nagyon szép part, a víz kristálytiszta. Szeptemberben voltunk, nudisták, textilesek vegyesen. Parkolás ingyenes, belépő nincs. Totális szabadstrand. Nem volt tömeg. Könnyű megközelíteni. Szerintem érdemes elmenni oda. Én még az idén szeretnék visszamenni.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2025. 06. 03. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, mi Rab szigetére megyünk. Ismeritek esetleg a FKK Plaza Kandarola-t? Tapasztalatok?
Tavaly Rovinjban nyaraltam ott volt 2-3 nudis hely, az idén Trogirba megyek július 10-től. Esetleg ott tud valaki valamit?
Július közepére tervezünk egy pár napos vadkemping túrát Horvátországba.
Szeretnénk kipróbálni magunkat a nudizmus területén is, esetleg tudtok ajánlani strandot, olyan kempinget ahol van napijegy és ezen a területen szűz leány is kellemesen érzi magát.
Szeretnénk kipróbálni magunkat a nudizmus területén is, esetleg tudtok ajánlani strandot, olyan kempinget ahol van napijegy és ezen a területen szűz leány is kellemesen érzi magát.
Zadartól északra, Petrcane, Punta skala partszakaszon járt már valaki, érdemes ellátogatni oda? A youtube-on van fent videó, szép partszakasznak tűnik, kisebb öblökkel.
Mi is a Solarisba járunk, idén is oda megyünk.
Évek óta a Porec melletti Solarisba járunk. Nagy kemping, hosszú parttal, de mégis nyugis.Vannak éttermek, medence, bolt, tisztaság....hamarosan újra ott....
(Ez egy válasz dollidol üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 12:07

Itt a nyár, a nyaralást ismét Horvátországba tervezzük. Szívesen választunk olyan helyet, ahol van nudista partszakasz, esetleg kemping. Sok helyen jártunk már, de van jó néhány, amit nem ismerünk. Ha valakinek van ötlete, javaslata és szívesen megosztaná, várjuk!
kacjak/dramalj/crikvenica HR
(Ez egy válasz dollidol üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt a nyár, a nyaralást ismét Horvátországba tervezzük. Szívesen választunk olyan helyet, ahol van nudista partszakasz, esetleg kemping. Sok helyen jártunk már, de van jó néhány, amit nem ismerünk. Ha valakinek van ötlete, javaslata és szívesen megosztaná, várjuk!
Mi Cres-re készülünk újra, a Baldarin kempingbe. Tényleg szinte a világ végén van, egy természetközeli kemping, bolttal, egy vendéglővel, remélhetőleg az újra nyílt pizzériával, tiszta és modern vizesblokkokkal. Olyan hely, ahol délutánonként-este őzek jönnek be a kemping területére. Nincs animáció, nincs medence, viszont van nyugalom és csend. Szinte semmi nincs a közelében. Árban rendben van, nekünk nagyon bejön.