Nagyon szerencsés vagy.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 15:43

Hála az égnek hogy a feleségemet is megáldotta a jó isten hatalmas szemérem ajkakkal. Egyszerűen imádom. Nem is értem hogy sok nő miért plasztikáztatja? És azt sem tudom megérteni hogy sokan a "na ez jó szét van baszva" jelzőt használják. Ez egyáltalán nem így van. Ez egyáltalán nem így van! Csak sajnos ritán jutok hozzá. De most ez nem az a topic, hogy siránkozzak! Egy szónak is száz a vége! Ha egyszer belekóstolsz, csak ilyen kell!
Hála az égnek hogy a feleségemet is megáldotta a jó isten hatalmas szemérem ajkakkal. Egyszerűen imádom. Nem is értem hogy sok nő miért plasztikáztatja? És azt sem tudom megérteni hogy sokan a "na ez jó szét van baszva" jelzőt használják. Ez egyáltalán nem így van. Ez egyáltalán nem így van! Csak sajnos ritán jutok hozzá. De most ez nem az a topic, hogy siránkozzak! Egy szónak is száz a vége! Ha egyszer belekóstolsz, csak ilyen kell!
Én is szeretem!!

Sógornőmnek van hatalmas pinàja szopkodom is neki szàmba van a pin!a élvezi is a dràga 20éve nyalom az óriàsi punijàt
Imádom minnél nagyobb annál jobb.
Nyalni szívni isteni.
Nyalni szívni isteni.
Rajongók a pillangós puncikért.Szerencsére most is van egy amit kényeztethetek.
A felesègemè is hatalmas,nagyon szeretem nyalni,szopni a lepkèit.
Tapasztalatok ra kiváncsi vagyok. Meg soha nem voltam olyan lánnyal akinek volna ilyen adottsága esetleg ha valaki bevezetne ?