Van egy csajszi, akivel "barátság extrákkal" kapcsolatunk van hol rövidebb, hol pár éves szünetekkel ... Amikor megismerkedtünk, ő 19 volt, és nagyon szégyellte a pillangószárnyait, de annyira, hogy nyalni is csak sötétben engedte ..... (előtte volt egy kapcsolata, ahol a srác folyamatosan arra bíztatta, hogy le kell operáltatni őket). Aztán lassan sikerült meggyőzni, hogy sok-sok érzékeny idegvégződéstől is megválna, és nem csak megbarátkozott vele, hanem most már - így közel a 40 felé - már határozottan büszke rá

És még gondolom közel húszan.
(Ez egy válasz Vidámfiú üzenetére (tegnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam a megadott felületre
(Ez egy válasz Brezon04 üzenetére (tegnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen megnézném.
(Ez egy válasz Brezon04 üzenetére (tegnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:18

Èn felesègemnek is hatalmas kilogó kisajkai vannak! Ímádom szopni neki nyalás közben. Nèha tènyleg olyan szètdugott pina kinèzete van! De èn ímádom!

Szia! Rèszemről nincs akadálya!
Írj rám Google chaten. brezon04@gmail.com
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen megnézném
(Ez egy válasz Brezon04 üzenetére (tegnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:18

Èn felesègemnek is hatalmas kilogó kisajkai vannak! Ímádom szopni neki nyalás közben. Nèha tènyleg olyan szètdugott pina kinèzete van! De èn ímádom!

Én is imádom ha nagy ! Látványnak is szép és az együttlét egy kipárnázott punci érzete . Volt olyan partnerem akinek szinte nem látszott akkora volt, mikor leborotválta a puncit kb olyan érzés volt dugni mint egy smirglipapírt
egy ismerősnek akkora volt, hogy az ajkaiba élveztem el.
A feleségemnek szinte láthatatlan a csiklója, olyan kicsi, viszont nagyon érzékeny, csak szopni, nyalni kell finoman és gyorsan elélvez, egymás után többször is. Én viszont megőrülök az olyan nagy csikóért, ami már szinte kis pöcs, hogy be lehet venni a számba is és úgy szopni.
Páromnak is az volt én sajnos már csak műtét után láttam, de elmondásai alapján nagyon lógtak a kisajkai, egy fóumon egy sráccal beszéltem aki annó megdugta, ő elmondásai alapján is extrém módon lógtak neki. Ő is azt mondta hogy szétbaszott használt punci kinézete volt. Pedig szerintem irtó izgató az ilyen.
Feleségem kisajkai is nagyok , egyszerűen imádom

Mindig is tetszett, de sajnos soha sem volt szerencsém hozzá személyesen....pedig nagyon élvezném!

feleségemnek is nagy , imádom
Nagyon szerencsés vagy.
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 15:43

Hála az égnek hogy a feleségemet is megáldotta a jó isten hatalmas szemérem ajkakkal. Egyszerűen imádom. Nem is értem hogy sok nő miért plasztikáztatja? És azt sem tudom megérteni hogy sokan a "na ez jó szét van baszva" jelzőt használják. Ez egyáltalán nem így van. Ez egyáltalán nem így van! Csak sajnos ritán jutok hozzá. De most ez nem az a topic, hogy siránkozzak! Egy szónak is száz a vége! Ha egyszer belekóstolsz, csak ilyen kell!
Hála az égnek hogy a feleségemet is megáldotta a jó isten hatalmas szemérem ajkakkal. Egyszerűen imádom. Nem is értem hogy sok nő miért plasztikáztatja? És azt sem tudom megérteni hogy sokan a "na ez jó szét van baszva" jelzőt használják. Ez egyáltalán nem így van. Ez egyáltalán nem így van! Csak sajnos ritán jutok hozzá. De most ez nem az a topic, hogy siránkozzak! Egy szónak is száz a vége! Ha egyszer belekóstolsz, csak ilyen kell!
Én is szeretem!!

Sógornőmnek van hatalmas pinàja szopkodom is neki szàmba van a pin!a élvezi is a dràga 20éve nyalom az óriàsi punijàt
Imádom minnél nagyobb annál jobb.
Nyalni szívni isteni.
Nyalni szívni isteni.
Rajongók a pillangós puncikért.Szerencsére most is van egy amit kényeztethetek.