Nőknek, önmaguk megértését segítő, könnyed, nyári olvasmány: A szexéhes anyuka.
40+ elvált nő, a társkeresők világában. Ajánlott ajándék kategória.
40+ elvált nő, a társkeresők világában. Ajánlott ajándék kategória.
Szexvideó. Természetesen, mint kikapcsoló vígjáték Cameton Diaz és Jason Segel közös játéka egy valós helyzetet kezel ...ne. Őszintén ki ne készített, vagy akart, esetleg fog otthon egy amatőr filmet?
Anno egyik kedvencem volt ez a könyv. Próbáltam kamaszként megérteni azt, hogy hogyan működnek a nők, miről ábrandoznak és mire vágynak. Ez a kettő természetesen sokszor nem fedi egymást.
Nancy Friday - Női szexualis ábrándok
Van egy frissebb könyv is e témában.
Gillian Anderson - Want
Film. Tudom, kicsit kommerszebb, de klasszikusnak tartom a nyolcvanas években készült 9 és fél hét cimű filmet.
Jó ötlet volt ezt a topikot megnyitni! (Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 30. hétfő 12:27
Nancy Friday - Női szexualis ábrándok
Van egy frissebb könyv is e témában.
Gillian Anderson - Want
Film. Tudom, kicsit kommerszebb, de klasszikusnak tartom a nyolcvanas években készült 9 és fél hét cimű filmet.
Jó ötlet volt ezt a topikot megnyitni! (Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvasva a véleményeket, nyugodtan lehet irodalmi vonalon is osztani mű címeket, ajánlókat. További jó fejlődési folyamatokat kívánunk...
GGG filmek és 666-os filmek...
Hisztéria- pajzán romantikus vígjáték. A női test, lélek felfedezése. Bűn e az élvezet?
Fontos irodalmi alkotások: 1001 éjszaka meséi, Káma Szutra, Illatos Kert, Decameron.
Szex mindhalálig című minisorozat. Keveredik benne a dráma, vígjáték, erotika ( perverziók). Egyfajta bakancslista témavonal mentén.