Sziasztok. RL Mihaela-ról (Füzesabony-Szihalom), RL Angelről (Mezőkövesd) és RL Mia28ról (Gyöngyös) van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. RL Mihaela-ról (Füzesabony-Szihalom), RL Angelről (Mezőkövesd) és RL Mia28ról (Gyöngyös) van valakinek tapasztalata?
Nekem is elküldheted , köszi előre is
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 02. 26. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 08:28

Sziasztok!
Van kurvázós skype chat szoba. Jelenleg kb 400 tag van benne, pörög rendesen.
- Hol állnak most éppen csajok
- Tapasztalatok
- tagok által készített fotók és videók
- beszámolok, ajánlott és nem ajánlott csajok
Linket nem tudok ide kirakni, ha valakinek kell, írjon priviben
- Tapasztalatok
Nekem van egy kedvencem Pesten. Értem én, hogy ez nem társkereső, de szívesen venném, ha lenne egy haverom, akivel együtt meglátogatnánk a hölgyet!

Dunaharasztin?
Hol lehet a Hölgyet elérni?
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 16:17

Én-mi Kecskemétre járok-runk.Éva48-hoz.Több lányt kipróbáltunk de Éva48 mindent visz,le is gyökereztünk.Van hogy külön,van hogy együtt a párommal
Nem lehet megunni.Este itthon elmeséljük egymásnak,hogy mi milyen jó volt és utána hatalmasat dugunk!

Nem lehet megunni.Este itthon elmeséljük egymásnak,hogy mi milyen jó volt és utána hatalmasat dugunk!
Komárom, Bábolna környékén tud ajánlani valaki jó lányt?
Köszi
Köszi
Ennyire jó tud nyújtani ez a hölgy? Ritka.... az biztos hogy tapasztalat Milf-nek latszik
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 16:17

Én-mi Kecskemétre járok-runk.Éva48-hoz.Több lányt kipróbáltunk de Éva48 mindent visz,le is gyökereztünk.Van hogy külön,van hogy együtt a párommal

Sziasztok!
Győrben Nóri(18)-nál volt már valaki? Privátba légyszíves..
Köszi!
Győrben Nóri(18)-nál volt már valaki? Privátba légyszíves..
Köszi!

Nekem elküldhetned
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2025. 02. 26. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 08:28

Sziasztok!
- Tapasztalatok
- Tapasztalatok
hmm
Sziasztok!
- Tapasztalatok
- Tapasztalatok
Sziasztok! Dabas, Ócsa környékén hol állnak most lányok? Köszönöm az infókat, akár privátban is.
Sziasztok ! Pesten a szemétégetőnél szoktak még lenni lányok ?
Pest megyében (Göd környékén) vannak lányok az utakon?
Nagyon izgat a gondolat hogy felszedjek egyet.
Mennyibe kerülnek átlagban?

Nagyon izgat a gondolat hogy felszedjek egyet.
Mennyibe kerülnek átlagban?
Voltam sok európai országban clubokban de a kurvák 80%-a nek a legszebb!A kelet-közép-európai magyar,román,ukrán lányok akik ausztria,német,svájc,hollandiában vannak nagy részük nagy paraszt stílusúak ez valószínű az iskolázatlanságból adódik vagy a futtatójuk tanulatlan,bunkóságba miatt ragad rájuk.
Ázsiai lányokat hol lehet találni? RL-en és beszin nem nagyon vannak. Van esetleg valami egyéb holnap ahol érdemes körülnézni?
Sziasztok!
Az 5-ös főút mellett, a felsőlajosi vasúti váróból vett már fel valaki lányt, illetve Táborfalva felé haladva az útmellől?
Kérdésem még, hogy a Dabas melletti párhuzamosan futó mellékútról hova tűntek el a lányok? Korábban ott hemzsegnek, most szinte alig vannak.
Az 5-ös főút mellett, a felsőlajosi vasúti váróból vett már fel valaki lányt, illetve Táborfalva felé haladva az útmellől?
Kérdésem még, hogy a Dabas melletti párhuzamosan futó mellékútról hova tűntek el a lányok? Korábban ott hemzsegnek, most szinte alig vannak.
+1 Anitára
Nagyon jó nő, fiatal, apró termetű, jó kis formás csaj és eszméletlen jó mozgása van, nem kényes és nagyon ügyes, de nem véletlen, ha jól tudom felnőtt filmes, de a lényeg, hogy nagyon kellemes 1 órás élmény volt merem ajánlani. (Ez egy válasz McKanzie78 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó nő, fiatal, apró termetű, jó kis formás csaj és eszméletlen jó mozgása van, nem kényes és nagyon ügyes, de nem véletlen, ha jól tudom felnőtt filmes, de a lényeg, hogy nagyon kellemes 1 órás élmény volt merem ajánlani. (Ez egy válasz McKanzie78 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)