Komárom környékén tud valaki útszéli lányokról??
Olyankor kell menni aki házban fogad
Az utcán állóknak nagyon puritán a helyzet és nem drágábbak akik háznál fogadnak mint aki az utcán van
Az utcán állóknak nagyon puritán a helyzet és nem drágábbak akik háznál fogadnak mint aki az utcán van
És ilyen időben mire lehet számítani?
Mennyi pénzt érdemes vinni?
Többet nem nagyon akarok magamnál tartani nehogy lehúzzanak.
Gumi van náluk vagy érdemes vinni? (Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi pénzt érdemes vinni?
Többet nem nagyon akarok magamnál tartani nehogy lehúzzanak.
Gumi van náluk vagy érdemes vinni? (Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Népliget
(Ez egy válasz Bazsii01 üzenetére (tegnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:58
Sziasztok
Pesten gyalog mit ajánlotok?
Tömeggel könnyen megközelíthető helyeket keresek!
Vagy kocsi nélkül felejtsem el a dolgot?
Sziasztok
Hello! A külső körgyűrű mentén, az állatkerti elágazóval szemben, ha kint van a bokron egy esernyő, akkor ott a csaj!
(Ez egy válasz szexkazan97 üzenetére (2025. 11. 07. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 10:01
Sziasztok! Veszprém és a mellette lévő megyékben esetleg tudtok olyan helyet ahol szoktak lenni pillangók? esetleg városban valahol?
Sziasztok Nagykőrösön tud valaki esetleg fizetős partnert?
Én csak hallottam eleget.
Kerüld el mind!
drágák, nagyüzem, és egyik sem valós. (Ez egy válasz VargaB84 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 11. kedd 15:30
Kerüld el mind!
drágák, nagyüzem, és egyik sem valós. (Ez egy válasz VargaB84 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mostanában az RL-n sok Ázsiai csajt lehet látni van velük kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Mostanában az RL-n sok Ázsiai csajt lehet látni van velük kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Veszprém és a mellette lévő megyékben esetleg tudtok olyan helyet ahol szoktak lenni pillangók? esetleg városban valahol?
Népliget
(Ez egy válasz tunder1 üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 09:55
Sziasztok! Pesten hova lenne erdemes kiallni pasikent, ahol felkinalhatja magat az ember ferfiaknak, hogy elvigyenek egy korre? Kiprobalnam magamat valakinek szolgalatara lenni.
Sziasztok! Pesten hova lenne erdemes kiallni pasikent, ahol felkinalhatja magat az ember ferfiaknak, hogy elvigyenek egy korre? Kiprobalnam magamat valakinek szolgalatara lenni.
Sziasztok! A régi Fóti környékén még szokták lenni lányok?
Ott szoktak azok lenni csak jarj nyitott szemmel ahogy mesz a kocsival!
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (2025. 10. 27. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 27. hétfő 12:53
Sziasztok.
Transzik, travik crossdresserek Budapesten hol szoktak kint állni? Régebben a népligetnél voltak, de mostanában nem láttam hogy lettek volna.
Transzik, travik crossdresserek Budapesten hol szoktak kint állni? Régebben a népligetnél voltak, de mostanában nem láttam hogy lettek volna.
Sziasztok.
Izsák-Szabadszállás-Kunszentmiklós... itt tud valaki?
Te is találkoztál vele a parkolóban?
(Ez egy válasz Guy98 üzenetére (2025. 10. 24. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, engem szintén érdekelne!
(Ez egy válasz Guy98 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 16:42
Van egy telegram csoport a témában. Privátban tudok küldeni meghívót ha valakinek kell.
Ez engem is érdekelne :P
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2025. 09. 20. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 12:55
Budakalász Auchan parkolóban járkál egy csaj,egész jó.
Üvegezik meg odamegy mindenkihez hogy éhes vegyenek neki kaját.
Nem tudja valaki,szexre kapható??
Üvegezik meg odamegy mindenkihez hogy éhes vegyenek neki kaját.
Nem tudja valaki,szexre kapható??
Nem akartam bele szólni, de van amit már nem tudok szó nélkül hagyni! Szerintem minden jó érzésű embernek már a topik létezése is kiveri a biztosítékot de ha erre van igény akkor mindent lehet! Az igazán dühítő a mellett, hogy sok férfi tárgyként kezeli a nőket, az amikor egyes emberek még azt is jobban tudják, hogy ezek a nők miért csinálják amit csinálnak. Van kiút, ők akarják, ha nem akarná nem csinálná, ő is élvezi, ne gondolkozz csak használd stb... Undorító!
Milyen ironikus, amikor az evolúció csúcsának fizetnie kell a szexért, mert önmagától még arra is képtelen, hogy megszerezze az ideális nőt!
Gondolom olyan szépek vagytok, és olyan jók az ágyban, hogy fordított esetben értetek is fizetne a nő!
Szóval, ha már teszitek, ne okoskodjatok és tiszteljétek azt a Nőt akinek fizetnetek KELL azért, hogy lefeküdjön veletek! Tisztelet a kivétel!
Milyen ironikus, amikor az evolúció csúcsának fizetnie kell a szexért, mert önmagától még arra is képtelen, hogy megszerezze az ideális nőt!
Gondolom olyan szépek vagytok, és olyan jók az ágyban, hogy fordított esetben értetek is fizetne a nő!
Szóval, ha már teszitek, ne okoskodjatok és tiszteljétek azt a Nőt akinek fizetnetek KELL azért, hogy lefeküdjön veletek! Tisztelet a kivétel!

tibi25

Katie Pox