Hello. Ja ott mindig vannak. De semmi extra nem kell tölük paràzni nem.kötnek senkibe bele a csávók azok is lelakott romok mint a
ma 06:30
dr
bukszáék!
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (ma 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
og alf
os
Nem tudom ki hogy van vele,,,de " véletlen " megálltam a Népligetnél,Könyves K, és Vajda Péter u, sarkon,,,parkoló.
De amiket láttam,,,,,huhh,,,sajnos szét
Ötletek, infók akár priviben is. Köszi
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
fiatal,normális magyar lányok,de nagyon piszkosan arcuk kezeik,,,,,,orditoztak,fetrengtek a földön, táncoltak, stb,,,arról nem is beszélve hogy 3 as brancsokban a kanok,,akik full bűnözők,,,szerintem futtatók,,,! A lányokat 100% lehetett volna vinni szopatni,,,de inkább jobbnak láttam elmenni a környékről is. Lehet rosszkor voltam, rossz helyen,,,,,nem tudom! Ami még zavaró volt,,kocsival megállni,,,,nem nagyon lehet,plusz ezer térfigyelő kamera,,,,,! Vélemények ebben a témában? Valakinek tapasztalat? Autóval hol merre,,,,és jobb ápoltabb lányok esetleg azon a részen? alf
dr alf
og alf
ozottÖtletek, infók akár priviben is. Köszi
Nem tudom ki hogy van vele,,,de " véletlen " megálltam a Népligetnél,Könyves K, és Vajda Péter u, sarkon,,,parkoló.
Ötletek, infók akár priviben is. Köszi
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
fiatal,normális magyar lányok,de nagyon piszkosan arcuk kezeik,,,,,,orditoztak,fetrengtek a földön, táncoltak, stb,,,arról nem is beszélve hogy 3 as brancsokban a kanok,,akik full bűnözők,,,szerintem futtatók,,,! A lányokat 100% lehetett volna vinni szopatni,,,de inkább jobbnak láttam elmenni a környékről is. Lehet rosszkor voltam, rossz helyen,,,,,nem tudom! Ami még zavaró volt,,kocsival megállni,,,,nem nagyon lehet,plusz ezer térfigyelő kamera,,,,,! Vélemények ebben a témában? Valakinek tapasztalat? Autóval hol merre,,,,és jobb ápoltabb lányok esetleg azon a részen? alf
dr alf
og alf
ozottÖtletek, infók akár priviben is. Köszi
Sziasztok! Bp. Ócsai úton vagy a környékén van olyan lány akit ajánlani tudtok?
Szia szívesen megismerkednék veled.
(Ez egy válasz koverfeleseg üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 09:15
Elhanyagolt feleség vagyok, izgatna ha a férjem hátamögött elkezdhetnék kurválkodni. Ha érekelne egy kövér szexmániás nő, aki extrákat is vállalna akkor írj rám és megegyzünk.
Pécsen volt egy lány Ruby tudtok róla valamit?
Hali.Nógrád megyében Balassagyarmat környékén tudtok olyan csajt aki nem hirdeti magát és érdemes hozzá menni?Köszi
Igen sajnos az is lehet
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 13:39
Lehet bevitték ki tudja. Sok csajt bevisznek mert kristályoznak vagy árulnak kicsiben aztán megbuknak.
Ezzel most nem azt akartam hogy mondani hogy egy kurva lenne,csak szórakozásból csinálja.
Franciára a párom is vállalkozik.
Sziasztok! Jászberény környékén tudtok esetleg lányokat?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Sziasztok! Szekszárdon van olyan lány aki nem hirdet a el,-en.??
Ha valaki tudna egy Budapesti vagy Pest megyei amatőrt aki nem hirdet? Örülnék ha megosztaná velem priviben. Fiatal vagy középkorú?
Lehet bevitték ki tudja. Sok csajt bevisznek mert kristályoznak vagy árulnak kicsiben aztán megbuknak.
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 12:00
Natasa nevű vékony nagyon fiatal szép arcú fehérbőrű csajról tud valaki valamit arról a környékről ?vagy a Blaha és a Pál utca környékén szokott mozogni Én a pálból vittem egyszer az Illés be azóta nem találom sehol :(
Natasa nevű vékony nagyon fiatal szép arcú fehérbőrű csajról tud valaki valamit arról a környékről ?vagy a Blaha és a Pál utca környékén szokott mozogni Én a pálból vittem egyszer az Illés be azóta nem találom sehol :(
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 15:10
Azt találsz a 8-kerben is pl a Kálvária utca tér környękén cagy az Illés utcában.
Én sem vagyok buzi, csak kanos ;D
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 25. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg ott a Nępligetben tuti hogy szopik is. Mivel amikor leállt a kocsijával bement gyalog az erdŏbe és leálltak kocsik jobbára taxisok akik bementek utána oda!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 09. 25. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 17:17
Nem tudom, beteg a figura, de jobbára ártalmatlan.
Csak már nekem is feltűnt a jelenség hogy csinálja. engem túlzottan nem zavar, ha közel mennél úgyis elbújik.
Csak már nekem is feltűnt a jelenség hogy csinálja. engem túlzottan nem zavar, ha közel mennél úgyis elbújik.
Értem.Hát akkor kellettt volna kontaktot cserélned vele
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen és fiatal
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, beteg a figura, de jobbára ártalmatlan.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 08:15
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na de ezzel mi a célja? Mert èn is már láttam ja a Népligetnél a Korányi utcában meg multkor a reptérnèl is láttam a kiserdöben ahol a melegek szoktak lenni a kocsijában ült!

tibi25

Judy Nero