Ez igy van
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 16:07

Ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Szerintünk minden punci szép, csak ápolt legyen.

Nekem az tetszik ha szép szirmos lógós a kisajak bőre. Kicsit olyan mint ha jól szét lenne kúrva... Arra késztet hogy jól nyaljam szét szopogassam a szirmokat és én is kurjam meg rendesen ... Engem nagyon túzbe hoz a csüngős lógós kisajak bőrrel rendelkező punci....
Nem is értem hogy a lógó kisajak miért is tartozik a csúnya punci kategóriába??? Létezik egyáltalán olyan hogy csúnya punci? Nyilvánvalóan van igénytelen punci, de csúnya szerintem nincs! Egyébként személy szerint én a "lógó" kisajkat részesítem előnyben.
Egy hatàrozott nő
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az tetszik ha szép szirmos lógós a kisajak bőre. Kicsit olyan mint ha jól szét lenne kúrva... Arra késztet hogy jól nyaljam szét szopogassam a szirmokat és én is kurjam meg rendesen ... Engem nagyon túzbe hoz a csüngős lógós kisajak bőrrel rendelkező punci....
nem nézegetni kell, legyen bennem
Ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Szerintünk minden punci szép, csak ápolt legyen.
Kinek a pap, kinek a papné, nekem leginkább a lánya.

Szerintem itt nem létezik igazság, mert teljesen ízlés kérdése, ami nekem randa, másnak az a legnagyobb vágyának megtestesítője. Pont mint a vékony duci, szőrös szőrtelen stb
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 07:25

Sziasztok!
Ti hogy vagytok ezzel a témakörrel?
Vannak olyan nők, akik gyönyörűek, szépek, de a lábuk között , a pinájuk csúnya, ronda , nem nyalnék bele mert valamiért vissza taszító! És gondolom vannak olyan férfiak akiknek a farkuk ocsmány és a nők ha meglátják,,,akkor ők nem akarják bekapni, nem akarják leszopni.
Ti találkoztatok már ilyennel? És nem a szagokról, vagy váladék, vagy bármi ilyesmire gondolok hanem maga a fazon,forma. Pl itt a GG.-én vannak csodás, gyönyörű pinák, akár idősebb nőknél is. De vannak ocsmányok, amibe nem dugnám be a nyelvem! Véleményeket várok
!
Vannak olyan nők, akik gyönyörűek, szépek, de a lábuk között , a pinájuk csúnya, ronda , nem nyalnék bele mert valamiért vissza taszító! És gondolom vannak olyan férfiak akiknek a farkuk ocsmány és a nők ha meglátják,,,akkor ők nem akarják bekapni, nem akarják leszopni.
Ti találkoztatok már ilyennel? És nem a szagokról, vagy váladék, vagy bármi ilyesmire gondolok hanem maga a fazon,forma. Pl itt a GG.-én vannak csodás, gyönyörű pinák, akár idősebb nőknél is. De vannak ocsmányok, amibe nem dugnám be a nyelvem! Véleményeket várok

Nincs csunya , izgató van s még izgatóbb
Ott a pont
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 07. 01. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)

olyan nincs
A pinát nem nézegetni kell , hanem dugni

Sziasztok!
!