A lefjobb egy nagy szemérem domb. Sokan imádják velem együtt....
(Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 10. csütörtök 10:54
A páromnak nagy szeméremdombja van! Annyira fusztrálja, hogy strandra se nagyon járni! Hiába mondom neki hogy csomó ember imádja nem csak én! Egyszer majdnem belemet hogy tegyünk fel sorozatot. El is keszült de nem tehettem fel. De nem adom fel
A nagy szeméremdombért meg lehet őrülni, mondd meg neki és tegyetek egy próbát, úgyan milyen hozzászólások jönnek mejd rá. Meg fogja hozni a kedvét. Lehet szőrős, de még jobb, ha csupasz, de mindenképpen legyen ápolt.
(Ez egy válasz Tabumentes111 üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 10. csütörtök 10:54
A páromnak nagy szeméremdombja van! Annyira fusztrálja, hogy strandra se nagyon járni! Hiába mondom neki hogy csomó ember imádja nem csak én! Egyszer majdnem belemet hogy tegyünk fel sorozatot. El is keszült de nem tehettem fel. De nem adom fel
Ez igy van
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 16:07
Ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Szerintünk minden punci szép, csak ápolt legyen.
ott a pont !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 01. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4784044)
Nekem az tetszik ha szép szirmos lógós a kisajak bőre. Kicsit olyan mint ha jól szét lenne kúrva... Arra késztet hogy jól nyaljam szét szopogassam a szirmokat és én is kurjam meg rendesen ... Engem nagyon túzbe hoz a csüngős lógós kisajak bőrrel rendelkező punci....
Nem is értem hogy a lógó kisajak miért is tartozik a csúnya punci kategóriába??? Létezik egyáltalán olyan hogy csúnya punci? Nyilvánvalóan van igénytelen punci, de csúnya szerintem nincs! Egyébként személy szerint én a "lógó" kisajkat részesítem előnyben.
Egy hatàrozott nő
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 16:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 01. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4772631)
nem nézegetni kell, legyen bennem
Nekem az tetszik ha szép szirmos lógós a kisajak bőre. Kicsit olyan mint ha jól szét lenne kúrva... Arra késztet hogy jól nyaljam szét szopogassam a szirmokat és én is kurjam meg rendesen ... Engem nagyon túzbe hoz a csüngős lógós kisajak bőrrel rendelkező punci....
nem nézegetni kell, legyen bennem
Ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Szerintünk minden punci szép, csak ápolt legyen.
Kinek a pap, kinek a papné, nekem leginkább a lánya.
Szerintem itt nem létezik igazság, mert teljesen ízlés kérdése, ami nekem randa, másnak az a legnagyobb vágyának megtestesítője. Pont mint a vékony duci, szőrös szőrtelen stb
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 07:25
Sziasztok!
Ti hogy vagytok ezzel a témakörrel?
Vannak olyan nők, akik gyönyörűek, szépek, de a lábuk között , a pinájuk csúnya, ronda , nem nyalnék bele mert valamiért vissza taszító! És gondolom vannak olyan férfiak akiknek a farkuk ocsmány és a nők ha meglátják,,,akkor ők nem akarják bekapni, nem akarják leszopni.
Ti találkoztatok már ilyennel? És nem a szagokról, vagy váladék, vagy bármi ilyesmire gondolok hanem maga a fazon,forma. Pl itt a GG.-én vannak csodás, gyönyörű pinák, akár idősebb nőknél is. De vannak ocsmányok, amibe nem dugnám be a nyelvem! Véleményeket várok
!
Vannak olyan nők, akik gyönyörűek, szépek, de a lábuk között , a pinájuk csúnya, ronda , nem nyalnék bele mert valamiért vissza taszító! És gondolom vannak olyan férfiak akiknek a farkuk ocsmány és a nők ha meglátják,,,akkor ők nem akarják bekapni, nem akarják leszopni.
Ti találkoztatok már ilyennel? És nem a szagokról, vagy váladék, vagy bármi ilyesmire gondolok hanem maga a fazon,forma. Pl itt a GG.-én vannak csodás, gyönyörű pinák, akár idősebb nőknél is. De vannak ocsmányok, amibe nem dugnám be a nyelvem! Véleményeket várok
!
Nincs csunya , izgató van s még izgatóbb
Ott a pont
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 07. 01. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 07. 01. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan nincs
A pinát nem nézegetni kell , hanem dugni
Sziasztok!
!
!

dogging33

Danielle